کلمنته: برای نتیجه گرفتن مقابل بارسا باید دعا کنیم
سرمربی خیخون غیبت مسی در این دیدار را چندان مهم نمی داند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- خاویر کلمنته، سرمربی اسپورتینگ خیخون، اعلام کرد اگر می خواهند در دیدار امشب مقابل بارسا نتیجه خوبی بگیرند، باید دعا کنند.
هرچند بارسا در حال حاضر با 10 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا در مکان دوم جدول رده بندی لالیگا قرار دارد اما سرمربی سابق اسپانیا آبی و اناری ها را مورد ستایش قرار داد.
او در گفتگو با نشریه آ. اس گفت:" مقابل رئال فرصت بیشتری به دست می آورید زیرا نسبت به بازی مقابل بارسا، بیشتر مالک توپ هستید و بازی بازتر است.
در نوکمپ در هر بازی تقریبا برای 12 دقیقه صاحب توپ می شوید. در 12 دقیقه چکاری جز دعا کردن می توانید انجام دهید. ما تلاش می کنیم به جای 12 دقیقه، برای 52 دقیقه توپ را در اختیار داشته باشیم."
بارسا در دیدار امشب مسی را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت اما کلمنته معتقد است این مسئله شرایط را برای تیمش آسان تر نمی کند.
" بارسا بازیکنان فوق العاده زیادی دارد. بازی کردن یا بازی نکردن مسی اهمیت چندانی ندارد. بقیه بازیکنان این تیم هم فوق العاده هستند. هر بازیکنی که جای مسی در زمین قرار بگیرد، یک ستاره است."
او همچنین در مورد گواردیولا گفت:" در دنیا مربی بهتری از او وجود ندارد. پپ به نظر من بهترین مربی حال حاضر دنیاست. یک مربی فوق العاده و یک پدیده."
گواردیولا: برای تمدید قرارداد تحت فشار نیستم
این مربی موفق که در چند فصل اخیر موفقیت های زیادی با آبی و اناری ها به دست آورده، هنوز قراردادش را با این باشگاه تمدید نکرده و همین مسئله شایعات زیادی را به وجود آورده است.
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، اعلام کرد هیچ زمانی برای تمدید قراردادش مشخص نشده و تاکید کرد برای تمدید قرارداد با باشگاه کاتالانی تحت فشار نیست.
این مربی موفق که در چند فصل اخیر موفقیت های زیادی با آبی و اناری ها به دست آورده، هنوز قراردادش را با این باشگاه تمدید نکرده و همین مسئله شایعات زیادی را به وجود آورده است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" احساس نمی کنم که حتما باید قراردادم را تمدید کنم اما نمی خواهم امکان آن را رد کنم. اگر خبر جدید شود یا تصمیم جدید گرفته شود، حتما متوجه خواهید شد. باشگاه برای من زمان مشخصی تعیین نکرده است.
من معمولا با رئیس باشگاه ملاقات می کنم. بعضی مواقع در زمین تمرین و بعضی اوقات مانند چند روز قبل در خانه و صحبت های مان را انجام می دهیم.
جلسات ما همیشه خوب است. من اهمیت زیادی به باشگاه می دهم و او هم وقف کارش است. من تمام تلاشم را انجام می دهم. من گوش می دهم و او نظرات من را هم می پرسد.
من از کار کردن با هیئت مدیره فعلی بسیار خوشحالم. من خیلی خوش شانسی که با چنین مدیرانی کار می کنم. هیچ شکایتی ندارم. آنها همیشه فوق العاده هستند."
گزارش روز: ساخت یک ورزشگاه جدید برای بارسلونا؟
سران باشگاه بارسا در فکر ساخت ورزشگاه نوکمپ جدیدی هستند
سایت گل- سران باشگاه بارسلونا این روزها فکرهای جدیدی درمورد نوکمپ در ذهن دارند: آنها این روزها در فکر آن هستند که آیا این ورزشگاه را بازسازی کنند و یایک استادیوم جدید بسازند؟
گزینه ایده آل برای آبی اناری ها ساخت یک ورزشگاه جدید و مدرن چندمنظوره است که بتواند درآمدزایی فراوانی را برای این تیم داشته باشد ولی باید تمام شرایط لازم برای این کار را درنظر بگیرند
اولویت اول آنها ساخت قصر جدیدی برای آبی اناری هاست؛ چرا که با توجه به قوانین جدید و موجود باید اوضاع ورزشگاه را بهبود بخشیده وتجهیزات مدرن تری را به کار بگیرند.
روزنامه ال موندو دپورتیوو در گزارشی به این نکته اشاره کرده که مدیران ساندرو روسل در طول دو هفته آتی برنامه استراتژیکی که تا سال 2016 طرح ریزی شده را برنامه ریزی خواهند کرد و با بررسی شرایط مختلف و بررسی نیازهای باشگاه، دراین باره تصمیم گیری خواهند کرد.
البته یکی از نکات مهم این است که سران بارسا می خواهند درآمدزایی بیشتری از نوکمپ داتشه باشند و این ورزشگاه را منبع مناسبی برای سرمایه گذاری کنند.
اگر سران باشگاه بارسلونا دست آخر به این نتیجه برسند که ساخت یک ورزشگاه جدید از تعمیر و بازسازی «نو کمپ» از همه نظر مقرون به صرفه تر است، باید به فکر ساخت ورزشگاهی جدید در «Les Corts» ، محله ای در بارسلونا که در نزدیکی «نو کمپ» واقع شده، بیفتند.
به گفته «یوردی موا» مسئول اجرای این پروژه، این طرح در دوره هیأت مدیره قبلی مطرح شده ، در یک قدمی به اجرا در آمدن و پیش از این که حکومت خودمختار کاتالونیا رأی مثبت نهایی اش را در این مورد بدهد، متوقف شده است.
به این ترتیب حالا و با داشتن نظر مثبت دولت خود مختار، هیأت مدیره کنونی باشگاه که در رأس آن ساندرو روسل قرار دارد دستش برای به جریان انداختن دوباره این پروژه باز است