:41:نگرفته بودم....نقل قول:
بازی رو کامل پاک کردم باز نصب کردم نشد..از وقتی اون مد برچسب های روی کامیون مثل l , g و بهم معرفی کردین ریختم اینطوری شد...
Printable View
:41:نگرفته بودم....نقل قول:
بازی رو کامل پاک کردم باز نصب کردم نشد..از وقتی اون مد برچسب های روی کامیون مثل l , g و بهم معرفی کردین ریختم اینطوری شد...
شیرین خانوم مگه شما خودت سیوتن را برای آقای آن تایم آپلود نکردید خوب از همون استفاده کنید.
به آخرین پست صفحه قبل هم توجه کنید.
چرا اتفاقا همون رو دانلود کردم ولی باز برنگشت :(.نقل قول:
یه سیو پیدا کردم برای لول 22 بودش با اون بالا اومد :( حیف شد باز باید از سیو یک هفته پیش بازی کنم :(
سلام شيرين خانوم...
مي خواين سيو لول 24 بزارم؟
با 600 هزار پول بدون چيت...؟
سلام.نقل قول:
پول خودم 150 هزار تا بود.
بعدش من اکتروس داشتم :دی
خوب بفروشيد يه جديدش رو بخريد....
با 600 هزار يورو مي شه 3 تاش رو خريد!:sq_8:
میخوای برات یه سیو در اون حد درست کنم با چیت :دی
با آکتروس فقط میمونه راننده و گاراژ هات که بگو تعداد چقدر بود اونارو هم پولش رو واریز کنم
آخ آخ ببخشید !!!:sq_8:....ولی با همون مد من هنوز دارم بازی میکنم که!:sq_2:اگه ایراد داشته باشه باید بازی منم اینطوری میشد که!:sq_24:نقل قول:
حالا از شوخی گذشته در کل طبق اعلام دوستان از این ایرادات در بازی زیاد هست .....
این مد های استفاده شده منه که بالای یک گیگه:sq_18:و کلی به بازی حالت طبیعی و جذاب داده. من هر مد جدیدی رو که نصب میکنم حتما از سازگاری اون با بازی اطمینان حاصل میکنم و از صحت مودی که هم خودم استفاه کردم و برای شما هم گذاشتم اطمینان کامل دارم:sq_8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میشه بزارید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه دستت درد نکنه.نقل قول:
فقط اگه میتونی سیو خودم رو بدم لول رو ببری 24 بعدش پول رو 160 کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما بدبخت بیچاره ایم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه گاراژ دارم نه راننده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودمم و اکتروسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر شما دوستان عزیز
ایول به خودم که الان لول 27 هستم با fh16 عزیزم مثل یک بچه خوب کار کردم الان هم 1.500000پول دارم بدون اعمال ترفند همشو مثل یک مرد خودم در اوردم هیچیش رو هم خرج نکردم نه راننده گرفتم نه چیز دیگه
راننده ها اصلا کار نمکنن ارزش نداره ماشین بندازی زیر پاشون خودت کار مکنی پول در میاری مثل یک پسر خوب
فعلا بدرود