با سلام لب تاب سونی دارم بهد 2 سال یک نقطه مشکی وسط ال سیدی ÷دیدار شده باهاش نمی تونم کنار بیام میشه با کمترین خرج درستش کرد مدلش vgn-fz180e
Printable View
با سلام لب تاب سونی دارم بهد 2 سال یک نقطه مشکی وسط ال سیدی ÷دیدار شده باهاش نمی تونم کنار بیام میشه با کمترین خرج درستش کرد مدلش vgn-fz180e
دوست عزیز این پیکسل سوخته هست ، کاریش هم نمیشه کرد ، روشهایی مثل فشار دادن اون نقطه برای برگردوندن اون به وضع قبلی هم شانس خیلی کمی برای درست کردنش داره .نقل قول:
دوستان بنده دو تا سئوال دارم اول اينكه آيا راه كاري هست كه بتوان در هنگام اتصال لپ تاپ به تلوزيون براي ديده فيلم بشه لپ تاپ را بست يعني به عبارتي تصوير از دو جا نباشه و لپ تاپ مثل يك پلير عمل كنه .....
اما سوال دوم اينكه بنده لپ تاپ ايسوس مدل F83se دارم مدتي هست كه بلندگوها به امواج مغناطيسي حساس شدن و با نزديك شدن حتي دست شروع به سوت زدن مي كنن كسي مي دونه ايراد از چيه ؟
در مورد سوال اول بله چرا نشه ؟ شما تصویر خروجی رو از روی سوییچ کیبورد فعال میکنید که 3 حالت داره : ( عموما )نقل قول:
تصویر فقط از ال سی دی لپ تاپ
تصویر Dual
تصویر فقط از پورت خروجی
در مورد سوال دوم باید لپ تاپ بررسی بشه ، هرچند احتمال اینکه اسپیکر ها مشکل داشته باشند ضعیف هست و به این راحتی خراب نمیشه .
سلام
من یه لپ تاپ Asus خریدم امروز
گرافیکش Gf 325m هستش
ولی موقعی که میرم تویه تنظیمات گرافیک ، گرافیک Onboard رو می شناسه یعنی intel Mobilety
از تویه Device manager هم وقتی نگاه می کنی، داخل قسمت Display هر دو تا گرافیک رو نشون میده. یعنی هم GF رو و هم Intel رو
حالا وقتی Intel رو disable می کنم، که بتونم از Gf استفاده کنم، این اتفاق نمی افته. یعنی با این حال که Intel رو Disable کردم و GF رو Enable، ولی یه جوری تصویر می ده انگاری اصلا کارت گرافیکی وجود نداره
داخل تمظیمات Bios هم گزینه ای نداره که بشه رویه گرافیک ها Swich کرد
چیکار کنم به نظرتون؟؟ به جز راه های معمول اگه کسی راهی دیگه سراغ داره بگه
و در کل... فرق این سری 300 geeforce با سری های معمولی قبلی چیه؟؟ بهتره یا بدتره؟؟؟
سلام
امیوارم سوالمو جای درستی مطرح کرده باشم
من میخوام چراغ های زیر کیبورد سری F سونی (F116) رو روشن کنم ولی بلد نیستم :|
ممنون میشم راهنمایی کنین :11:
سلام دوستان عزیز
من با بلوتوث لپ تاپ مشکل پیدا کردم (cw2fgx)
بلوتوث در حین کار ناگهان غیر فعال می شه و آیکنش از کنار ساعت می پره بیرون! و دیگه آیکنش دیده نمی شه.
من سعی کردم نرم افزار های دیگه مدیریت بلوتوث رو نصب کنم اما هیچ کدوم سخت افزار رو نمی شناسن! من یک موس بلوتوث برای این لپ تاپ گرفتم الان کاملا غیر قابل استفاده شده! لطفت کمک کنید.
مرسی
salam bebakhshid keyboardam farsi nadare.man ye laptope pavilion dv7 3085 kharidam.2ta usb samte chap dare 2ta samte rast.2taye rasti kar nemikone.drivere usb ro unistall kiardam dobare nasb kardam dorost nashod.halo hoseleye ferestadan tehran ham nadaram.khaheshan komak konid.mamnoon
دوستان من یه لپتاپ دل مدل 1464 خریدم،اما نمیتونم با بلوتوسش کار کنم.درایورش هم نصبه و ویندوز 7 نصب شده.
اولا نمیدونم طرز کار بلوتوس لپ تاپ ها چطوریه؟
دوم نمیدونم با این مدل لپ تاپ باید چطور فایل ارسال و دریافت کنم؟
وینذوز 7 خود به خود بلوتوث رو میشناسه منظورم اینه که نیازی نیست درایور خاصی نصب کنی..نقل قول:
دوستان من یه لپتاپ دل مدل 1464 خریدم،اما نمیتونم با بلوتوسش کار کنم.درایورش هم نصبه و ویندوز 7 نصب شده.
اولا نمیدونم طرز کار بلوتوس لپ تاپ ها چطوریه؟
دوم نمیدونم با این مدل لپ تاپ باید چطور فایل ارسال و دریافت کنم
حالا واسه استفاده ازش اول از دکمه ای که رو لپتاپت هستش اونو روشن کن بعدش تو قسمت پایین نوار ویندوز آرم بلوتوث اومد کلیک راست کن و گزینه Recieve file رو انتخاب کن اینطوری میتونی دریافت کنی البته حین اومدن رای اولین بار باید رو پیغامی که خودش میده کلیک کنی تا اجازه داده بشه.!
ارسال هم که دیگه فک کنم بدونی!!:46: