نقل قول:
این مبحث اگر اشتباه نکنم مربوط بود به میزان قطعی در سرویس های پارس آنلاین
Printable View
نقل قول:
این مبحث اگر اشتباه نکنم مربوط بود به میزان قطعی در سرویس های پارس آنلاین
نقل قول:
خب یعنی چی الان ؟ یعنی اگه تو پنلت شارژ کنی اینقدر گرون میده ؟ عجیبه
من ساعت 2 تا 7 فقط می تونم 230 مگ دانلود داشته باشم بعد شما 2 گیگ دانلود می کنید یعنی ده برابر مننقل قول:
مث اینکه دیشب سرعت سرویسم درست شده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 گیگ تقریبا دانلود داشتم...
اینم بگم دانلود رو از ساعت 2:30 شروع کردم تا 7 ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه ها!:13:
این چرا هر شب که ما دانلود رایگان استفاده میکنیم بین 50 تا 90 مگ میدزده ازمون ؟
ما که نفهمیدیم چه ساعتی رایگانه ؟من از 1:10 دقیقه تا 6:50 دقیقه گذاشتم دیگه نمیدونم والا چه جوری دانلود کنیم
به نظر من تا ساعت 6:40 دقیقه بزار برای دانلود رایگان!!!!!!!!!!نقل قول:
بعد از خاموش شدن سیستم مودم رو بهتره خاموش کنی:46:
آقا من هم همین مشکل رو دوستمون رو دارم و وقتی بعدش چک میکنم ازم رفته مقداری. برای امشب این روش شمارو تست میکنم و تا ساعت دانلودم تموم شد مودم رو خاموش روشن میکنم ببینم چی میشه. امیدوارم درست بشه ... :20:نقل قول:
نه دوست عزیز خاموش روشن نکن . بعد از ساعت 6:40 مودم را تا حداقل 1 ساعت خاموش کن چون در غیر این صورت و قبل از ساعت 7 در صورت خاموش روشن کردن مودم تمام ترافیکی که بین ساعت 6 و 7 استفاده کردی را محاسبه میکند !نقل قول:
نقل قول:
آخه نمیتونم صبح پاشم واسه خاموش کردن مودم دیگه تخت تا 2 بعد از ظهر میخوابمو 2 خاموش میکنم اما خوب کامپیوتر که خاموشه که دیگه چیزی نباید کسر کنه
یه سوال :
این محاسبه ترافیک از چه نظر با خاموش و روشن کردن مودم ارتباط داره؟
یعنی چجوریه که اگه خاموش کنی محاسبه نمیشه؟
خب نمايندگي اهواز هم گفتن همين قيمته.نقل قول:
يا سايت داره اشتباه ميكنه يا پنل!
ما كه از همه جا بي خبريم اگه نميگفتيد اينقدره منم كنكجاو نميشدم كه بفهمم اينقدر اختلاف داره.
..........................!