1.من ای اس پی ندارم!
2. نمایندگی مخابرات هم ندارم!
3. کانفیگ اولیه هم توسط خوده شرکت انجام می شود! نیاز به فضولی قسمت پشتیبانی در ان نیست!
4. ریز مصرفش کاملا دقیقه! اگر مشکلی هم داشته باشه خود شرکت رفعش می کنه! که من تا بحال همچین مشکلی ندیدم!
5. دست کاربر باز باشه؟ یعنی چی؟ کاربر که فقط می خواد وضعیت اتصالش به چه صورت است! ایا گیگ تمام کرده؟ اگر نت وصل نیست پنل بالا بیاد و بتونه شارژ کنه! اگر وصل نمی شود بدون نیاز به استفاده از کانکشن پشتیبانی دلیل عدم اتصال با به ان بگه! حالا بعضی مواقع کاربر می خواهد مک مودم در سیستم ثبت بشه و اشتراک روی ان قفل بشه!
6. داینامیک ؟ منظورتون را نفهمیدم اگر منظورتون تغییر دادن ظاهر یا زبان است که هر 2 مورد به راحتی قابل انجام است! برای ظاهر مسئول پنل جای مانور کمی داره! اما اگر نیاز بیشتری داشته باشید بازم شرکت کمک می کنه! هزینش هم کمتر از سفارش پنل جدید برای نوشتن است!
یک نگاهی به این صفحه بندازید بد نیست! این همه شرکت و سازمان دولتی به مشکلات این پنل پی نبردن! مخابرات اصفهان گفته اشغاله به درد نمی خوره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8. 7 تا پنل نشونه چیه؟ خوب من می گم نشونه یک کالایی است که می خواهید به یک ادم بی سواد نشون بدید و قانعش کنید این پنل عظیم و کار امد است!
9. من که دیگه مودم را خاموش کردم یک نت نا محدود از ایرانسل گرفتم یک انتن هم از یک جایه دیگه!
10 . شما به عنوان یکی از افرادی که در پروژه ان پنل دست دارید باید از ان حمایت کنید! اما بهتره از عدالت دور نشد! یک لحظه فکر کنید به حاله جونی که رفته یک نت ارزون از مخابرات بخره بعد سره ماه یک قبض براشون میاد که 25% حقوق پدرش را باید بده برای ان ، به ترس ان جوون برای نشون دادن ان قبض به پدر فکر کن ، به خدا قسم نمی تونی جواب ان جوون را توی ان دنیا بدی!
من دیگه حرفی ندارم! اما به ان موردی که گفتم فکر کن! 1% فکر کن ان مورد یا شبیه ان واقعی باشه!