دعای من هم پشتته !!!نقل قول:
آخرین جوابی که گرفتم این بود که داره بررسی می شه
.
Printable View
دعای من هم پشتته !!!نقل قول:
آخرین جوابی که گرفتم این بود که داره بررسی می شه
.
این نقشه مبین نت چرا اینجوری هست من آخر نفهمیدم تحت پوشش داخلی هستم یا نه ؟ من تهران پارسم خیابان فرجام غربی - خیابان گلشنی جنوبی ولی تو نقشه پوشش داخلی اصلا معلوم نیست اون دایره سبز تو تهران پارس بلاخره منو پوشش میده یا نه:31:
این مواقع که روی مرزی معمولا مودم ۲۰۰ تومانی میره تو پاچتنقل قول:
من که وسط دایره سبزهام طیقه پنجم ام ۲ چراغ به زور می گیرم
.
۱ مگ دارم
بدون چیز پی ان با ۳۰ ک ب دانلود می کنم
با چیز پی ان با ۱۱۰ ک ب دانلود می شه
لینک هم از ------------- و ------------- هستش
کسه دیگه ای هم این شکلی شده ؟؟؟
این چه جورشه؟؟؟
برای منم دیشب اینطوری بود بدون پیز پی ان 30 کیلوبایت بزور با چیز پی پینگ که کاهش پیدا کرد هیچ سرعت رسید به 120 کیلوبایت.نقل قول:
این نوع جدید از نوع مبین نتیش هست. البته این برای دیشب بود و مطمئنم تا یکی دو روز دیگه با چیز و بدون چیزش هم فرقی نمیکنه و با همون 30 کیلوبایت دانلود میشه.
شما بهتره فایل KMZ رو از مبین نت برای Google Earth دانلود کنی و اونطوری میتونی دقیقا خونه خودتون رو پیدا کنید و ببینید چه رنگیهنقل قول:
آره. بعضی مواقع اینطوری است که با وی پی ا.ن حل میشهنقل قول:
بعضی مواقع هم سرعت وی پی ا.ن کمتره
من adsl شاتل دارم , خونومون رو چند روزه دیگه عوض میکنیم و خونه جدیدمون تازه ساخته و تلفن نداره , می خواستم بدونم ارزش داره از وایمکس مبین نت استفاده کنم , توی نقشه چک کردم وسط اون دایره سبزه بودیم . اگه ارزش داره سرویس 128 سر جمع چقدر برام هزینه بر میداره ؟
بچه ها خودتون رو برای یک جمعه شوم دیگه آماده کنید. دانلوداتون رو الان انجام بدید که ساعات رایگان مبین تعطیل میشه. ماهم یک استراحتی بکنیم.