مانیتور شما قاعدتا باید فقط یک ورودی HDMI یا DVI داشته باشه . پس همزمان نمیتونید دو سه تا دستگاه رو بهش وصل کنید ( در مقایسه با TV که با توجه به تعدد پورت های ورودی این امکان رو داره) پس شما باید یک آمپ بگیری که حداقل دو تا ورودی HDMI داشته باشه که PS3 و XBOX رو بدی به آمپ و از آمپ با یک خروجی بدی به مانیتور . البته شما قیمتی که گفتی خیلی کمه ! شما فقط بخوای یک آمپ بخری که نسبتا خوب و قابل قبول باشه و این امکان رو هم داشته باشه باید حدود 300 تومن پول بدید فقط برای آمپ . بدون اسپیکر.نقل قول:
مگر اینکه از این سینماهای تجاری بگیری و صدای ps3 و XBOX رو از طریق کابلهای AV به صورت آنالوگ بدی به سینمات و برای تصویر هم هر دفعه هر دستگاهی رو که میخوای استفاده کنی وصل کنی به مانیتور . که سینماهای تجاری 300 تومنی هم اصلا به درد نمیخوره و پولتو دور ریختی . یه راه دیگه هم اینه که یک ست اسپیکر 5.1 کامپیوتر بگیری. کلا این 3 راه به نظر من رسید ! اما اگه حدود 200 دیگه بزاری رو 300 تومنت میتونی دنون 390 بگیری که خیلی خوبه . من صداش رو شنیدم واقعا نسبت به قیمتش عالی بود . آمپش هم دو تا ورودی HDMI داشت که کار شما رو راه میندازه.
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
سلام پژمان جان .نقل قول:
این JVC رو دوستم داره و من صداش رو شنیدم . طبق حرف شما تفکیک خوب و باس قوی و نرمی داره . من از صداش خوشم اومد. هم تو گیم و هم تو موزیک که من صداش رو شنیدم به نظرم خوب بود .