والا من که چیزی نگفتم از محدودیت یا غیر از اون!نقل قول:
یکی از دوستان گفت 11اومده خیلی خوبه و فلان
بعد شما گفتی لینک بده
اون دوستمون هم جوابی نداد
منم در نت گردی اتفاقی لینک دانلودش رو دیدم
گفتم بزارم توی انجمن بلکه بدرد بخوره
همین:13:
Printable View
والا من که چیزی نگفتم از محدودیت یا غیر از اون!نقل قول:
یکی از دوستان گفت 11اومده خیلی خوبه و فلان
بعد شما گفتی لینک بده
اون دوستمون هم جوابی نداد
منم در نت گردی اتفاقی لینک دانلودش رو دیدم
گفتم بزارم توی انجمن بلکه بدرد بخوره
همین:13:
شما هم مشکل gps که دیر وصل میشه رو دارید یا نه
آقایون خانوم ها ... برادران و خواهران عزیز
کسی برنامه ای برای سیمبین وی واز می شناسه که وقتی ما یه فایلی برامون بلوتوث میشه نره تو پیامک ها و بپرسه بی صاحب شده رو کجا می خوای ذخیره کنی ؟ :41:
دستت درد نکنه رفیق.نقل قول:
بگذار از اول شروع کنیم:
1-برای استفاده از wifi باید یکی اینترنتش رو با استفاده از وافای بفرسته
قاعدتا اسم شبکه هم همون اسمیه که فرستنده انتخاب کرده
2-معمولا برای استفاده از اینترنت روی موبایل باید از نوع کدینگ WPA (یا یه همچین چیزی)استفاده کنید
.
.
اونوقت چطور من اینترنت بی سیم ایرانسل رو بگیرم؟فقط gprs دارم
ببین دوست عزیز اینجا هرکسی جواب سوالی رو بدونه دریغ نمیکنهنقل قول:
میدونم شما چندبار مطرح کردی اماخب لابد از حاضرین کسی نمیدونسته که جواب ندادند!:13:
بنابراین بهتر اینه که یا صبر کنید آقای گل محمدی بیاد و جوابتون رو بده و یا اینکه پیام خصوصی بزنی به کاربرای فعال بخش موبایل!:27:
اما من میگم چرا میخوای نره توی اینباکس؟ ببین اگر هدف ذخیره کردن فایل رسیده باشه،شما که فال بلوتوث شده رو مثل اس ام اس دریافت کردی وقتی بازش کنی خودش میپرسه که کجا میخوای ذخیره بشه؟!مموری گوشی یا مموری کارت! خب همینه دیگه به هرطریق دیگه ای هم بخوای فایلی رو ذخیره کنی باید یکی از این دو گزینه رو انتخاب کنی!:5:
اما اگر در ستینگ تنظیمات رو طوری گذاشتی که پیامها روی مموری گوشی بیاد اونوقت ممکنه در صورتی که چندین فایل با حجم زیاد برات بلوتوث بشه و پاکشون نکنی اونوقت به مشکل کمبود فضا بربخوری که در اینصورت میتونی در ستینگ گزینه ای رو فعال کنی که روی مموری کارت بیاد پیامها!:46:
اینم از یک توضیح که نمیدونم مفید هست یا نه :31:
اما گفتم یک چیزی بگم فکر نکنی پستت رو کسی نمیبینه!:20:
ببین دوست عزیزنقل قول:
شما گوشی خریدی که امکان استفادهاز wi fi رو داره:20:
خب این یعنی چی؟ یعنی اگه رفتی فرودگاه و نت رایگان داشتن یا اگه رفتی خونه فک و فامیل و نت پرسرعت داشتند اونوقت اگه سرچ بزنی گوشی شما میتونه اون اکانت رو شناسایی کنه و بگه مثلا به اسم xxx شما میتونی کانکت بشی! :20:بعد اگر رایگان باشه مثلا توی فرودگاه خب بدون رمز وارد میشی و میری استفاده میکنی
اگرهم اکانت شخصی کسی بود خب رمزش رو ازش میپرسی واردمیکنی و میری از نت استفاده میکنی با گوشیت!:27:
اما قرار نیست چون گوشیت وای فای داره از نت بی سیم ایرانسل استفاده کنی!!؟؟ :18:مگر اینکه جایی باشی کسی وایمکسی چیزی گرفته باشه! صرف داشتن گوشی که نمیشه بی سیم ایرانسل داشت!:13:
اگر هم منظورت اینه از گوشی مثل مودم استفاده کنی قضیش جداست!:31:
شما با وارد کردن کد مربوطه یک بسته جی پی ار اس رو فعال میکنی مثلا یک روزه هزار تومن هست:8:
کدش هم یادم نیست میتونی بری سایت ایرانسل بعد بری بخش بسته های افزایشی جی پی ار اس:46:
بعد گوشیتو با کابل یا بلوتوث به لب تاپت وصل میکنی و وارد برنامه پی سی سوئیت سونی اریکسون میشی (برنامه رو اگه نداری از قبل روی مموری خود گوشی هست باید نصبش کنی)
و گزینه internet connectionرو میزنی و اینجوری میشه که میتونی با مرورگر کامپیوترت از نت ایرانسل استفاده کنی البته اینم یک کمی از دایال آپ پرسرعتتر هست بستگی داره کدوم شهرباشی...:46:و اینجا هست که گوشی ویواز شما نقش یک مودم روبازی میکنه!
دستت درد نکنه رفیق.نقل قول:
ببین دوست عزیز
شما گوشی خریدی که امکان استفادهاز wi fi رو داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این یعنی چی؟ یعنی اگه رفتی فرودگاه و نت رایگان داشتن یا اگه رفتی خونه فک و فامیل و نت پرسرعت داشتند اونوقت اگه سرچ بزنی گوشی شما میتونه اون اکانت رو شناسایی کنه و بگه مثلا به اسم xxx شما میتونی کانکت بشی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد اگر رایگان باشه مثلا توی فرودگاه خب بدون رمز وارد میشی و میری استفاده میکنی
اگرهم اکانت شخصی کسی بود خب رمزش رو ازش میپرسی واردمیکنی و میری از نت استفاده میکنی با گوشیت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما قرار نیست چون گوشیت وای فای داره از نت بی سیم ایرانسل استفاده کنی!!؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگر اینکه جایی باشی کسی وایمکسی چیزی گرفته باشه! صرف داشتن گوشی که نمیشه بی سیم ایرانسل داشت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم منظورت اینه از گوشی مثل مودم استفاده کنی قضیش جداست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با وارد کردن کد مربوطه یک بسته جی پی ار اس رو فعال میکنی مثلا یک روزه هزار تومن هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدش هم یادم نیست میتونی بری سایت ایرانسل بعد بری بخش بسته های افزایشی جی پی ار اس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد گوشیتو با کابل یا بلوتوث به لب تاپت وصل میکنی و وارد برنامه پی سی سوئیت سونی اریکسون میشی (برنامه رو اگه نداری از قبل روی مموری خود گوشی هست باید نصبش کنی)
و گزینه internet connectionرو میزنی و اینجوری میشه که میتونی با مرورگر کامپیوترت از نت ایرانسل استفاده کنی البته اینم یک کمی از دایال آپ پرسرعتتر هست بستگی داره کدوم شهرباشی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینجا هست که گوشی ویواز شما نقش یک مودم روبازی میکنه!
پس باید بسته های اینترنت بی سیم رو از ایرانسل بگیرم دیگه.
سرعت اتصال و دانلودش چقدر میشه؟واسه شهر تهران.
شرمنده با عجله نوشتم برای همین شاید ادبیاتم! کمی بی ادبی بود معذرت می خوامنقل قول:
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
بسته به منطقه شما فرق می کنه بعضی جاها خوب و قابل قبول و بعضی جاها افتضاحنقل قول:
همچنین بستگی به ساعت و یا مناسبت! داره.
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=419891&page=251
اصلا از گوشی به عنوان مودم استفاده نکینین , گوشی نابود میشه!
سلام دوستان
عید همتون مبارک باشه
انشا ا... سال پر خیر و برکتی رو پیش رو داشته باشید
و در کنار هم به خوبی و خوشی زندگی کنیم
منم این مشکلو دارم ، نمی دونم چرا؟!نقل قول:
البته بعد از نصب نوکیا مپ وضعیت بهتر شده.
من خودم که همیشه و زیاد از گوشی به عنوان مودم استفاده می کنم و تا حالا هم مشکل خاصی پیش نیومده!نقل قول:
نابود؟!
فقط گوشی یکم زود شارژ خالی میکنه
بازی need for Speed Shift رو روش نصب کردم و بازی می کنم. واقعاً گرافیکش عالیه. به شما هم توصیه می کنم این بازی رو دانلود و لذتش رو ببرید.