کسی از قسمت جدیدش خبر نداره ؟؟
چرا نیومده ؟؟
Printable View
کسی از قسمت جدیدش خبر نداره ؟؟
چرا نیومده ؟؟
شما میتونید The Big Bang Theory رو ببینید و 10 برابر از طنزش بیشتر از قهوه تلخ لذت ببرید.نقل قول:
عزیز جان بیگ بنگ رو آدم بخواد ببینه که پیر میشه اینقدر زیاده :دی!نقل قول:
داداش ما هم زیاد ندیدیم ولی میگن این چیزا روی ضمیر ناخودآگاه تاثیر میزاره ولی من که اصلا اعتقاد ندارم چون آدم هرچی بخواد میگیره و هرچی نخواد مقاومت میکنه ....... مثلا سریال ماورائ طبیعه هم پر نشانه های ماسونیه - یا فرینج - یا خاطرات یک خون آشام که ایان به وضوح میگه 666 یا ... ولی ما خودمون تا نخوایم تاثیر نمی پذیریم بنظرمنقل قول:
کارگردانی مهران مدیری منو یاد سبک چارلی چاپلین میندازه (البته نه اینکه خوب باشه) چون از پشت صحنه اش معلومه فیلم نامه رو حسابی درب و داغون میکنه. نیما هم دم به دقیقه:
نمیتونم خندم میگیره، میشه اینو حذف کنی مهران؟!
یا مثلا یه بار برزوخان سوارش میشه میاد تو راهرو یه بار آویزونش میشه تو برداشت بعدی چه بسا راه بره....
نقل قول:
قبول دارم ... یکم از j.j. abrams یاد بگیرین خوب :18::27::31:
لا مصب تک تک چیزای سریال هاش برنامه داره ... مثلا تو فرینج قسمت 19 فصل 4 یه ساعت نشون میده که ساعت 1:20 دقیقه رو نشون میده ، میری اپیزود 1-20 رو میبینی میفهمی که اونجا اولیویا درمورد سیرک حرف زده - تو اپیزود 19-4 هم والتر میگه دلم میخواد بریم سیرک :24:
خداییش یکم از از بابا یاد بگیرین :19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو بازیگر «قهوه تلخ» در تهران کنسرت برگزار میکنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمدرضا هدایتی که اواخر سال گذشته آلبوم موسیقی به بازار عرضه کرد درباره فعالیتهای اخیر خود، گفت: «کنسرتهایی برای آلبوم موسیقی «ماه میخنده» که در روزهای آخر سال 90 توزیع شد، تدارک میبینیم. با این که آلبوم خوب توزیع نشد، اما خوشبختانه جزء پنج آلبوم پرفروش سال 90 بود.»
وی در ادامه به کنسرتهایش اشاره کرد و گفت: «برای حضور در کیش صحبت کردیم که در جشنواره تابستانی این جزیره کنسرت خواهم داشت، در تهران هم صحبتهایی شده، اما هنوز سالن اجرای آن قطعی نشده است. به احتمال قوی با برزو ارجمند ترانه مشترک در کنسرت خواهیم داشت. ایشان همزمان با من آلبوم موسیقیاش را در موسسه ترانه سمان آغاز کردند که هنوز به اتمام نرسیده، اما در تهران به همراه یکدیگر کنسرتی را خواهیم داشت.»
هدایتی در خاتمه به فعالیتهای بازیگریاش اشاره کرد و گفت: «در حال حاضر مشغول بازی در سری جدید «قهوه تلخ» هستم.»
این قهوه تلخ یکی دو قسمت اومد بعد دوباره قطع شد؟؟ جریان چیه؟؟
اون دو تا پک از قبل آماده بوده . حالاهم دارن دوباره فیلمبرداری می کنننقل قول:
با سلامنقل قول:
خوب امروز چهارشنبه هست و قاعدتا باید امروز دوباره توزیع بشه . الان یعنی آماده شده و توزیع میشه؟