دوستان قبل از انتخاب واحد اگر یکی از نمرات در سامانه سجاد ثبت نشده باشه . اجازه انخاب واحد داده نمیشه ؟
Printable View
دوستان قبل از انتخاب واحد اگر یکی از نمرات در سامانه سجاد ثبت نشده باشه . اجازه انخاب واحد داده نمیشه ؟
دوستان کسی میدونه جواب کارشناسی حرفه ای ناپیوسته مهر 93 کی میاد؟
ممنون
تا سه شنبه اعلام میشه به احتمال قوی. فاصله بین اعلام نتایج کاردانی و کارشناسی 1 هفته هست. نتایج کاردانی دوشنبه هفته پیش اعلام شده.نقل قول:
کسی نمیدونه ؟:n03:نقل قول:
انتخاب اون درس مجاز نیست ولی میشه انتخاب واحد کرد!نقل قول:
زنگ بزنید آموزش دانشگاه و بگید که لنگ نمره هستین تا زودتر نمراتو وارد کنند
اغلب ساتادا زود اعلام میکنند اما دانشگاه کوتاهی میکنه و نمرات رو وارد نمیکنه گاهی هم استاد خودش تنبله و نمرات رو دیر اعلام میکنه
سلام ممنون :n16:نقل قول:
جزوه تو گوگل چندتایی بود امیدوارم فقط مطالب زیاد نباشه خیلی از جزو نویسی بدم میاد :n02:
امتحانات به چه شکلی خود استاد سوال ها رو طرح میکنه؟! کلا علمی کاربردی فکر کنم شبیه پیام نور ؟
نمره کامل دست استاد؟
سلامنقل قول:
ریاضیات پیش و عمومی شامل مجموعه ها - استقرا- روابط هم ارزی - توابع - منطق و ریاضیات گزاره ای - روش های شمارش - احتمال - گراف - ماتریس ها و چیز هایی از این قبیل هست
جزوه ها با توجه به استاد فرق داره ولی زیاد نیست
بله خود استاد سوالات رو طرح میکنه و نمره دست استاد هست.
از چه نظر شبیه به پیام نوره؟
من توی دو سالی که علمی کاربردی بودم شباهتی ندیدم والا
سلام
دوستان تو رو خدا فوری هست . جواب بدین .
اگه معدلت 17.01 باشه میشه 24 واحد در سامانه سجاد انتخاب واحد کنی ؟ یا باید 20 واحد انتخاب کنی بقیشو دانشگاه برات اضافه کنه .؟
سلام
دوستان اینجا کسی هست درس "الکترومغناطیس" رو پاس کرده باشه؟ این درس یکی از گرایش های مهندسی برق گرایش های الکترونیک و مخابرات هست. اگر کسی این درس رو پاس کرده یا افتاده بگه من یه سوال دارم
مرسی
این علمی کاربردی اصلا مدیریت نداره؟
22 زنگ زدن که تا 25 مهلت ثبتنام هست اگر مدرک رو تا آخر شهریور هم بیاری نمیتونیم
امروز زنگ زدم گفتم یکشنبه بیارم ثبتنام میکنین گفتن اره بیار
میشه همچین چیزی؟