سلام...
چرا اینقد درازه کارنامه؟!:31: بلد نیستم یه تیکه عکس بگیرم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه...تراز و رتبه من و panizir تو عمومی عین هم شده!:18:
Printable View
سلام...
چرا اینقد درازه کارنامه؟!:31: بلد نیستم یه تیکه عکس بگیرم!
خیلی جالبه...تراز و رتبه من و panizir تو عمومی عین هم شده!:18:
بچه هایی که کارنامه میزارن خوب بگن راز این ترازهای عالیشون چیه دیگه
مرسينقل قول:
يه سوال
من احساس مي كنم ترازم نسبت به درصدام بالاست. يعني درصدام اصلا خوب نيست.
پارسالم با يه همچين درصدايي تراز 7600 مي شد؟
سلام ...نقل قول:
پارسال حتما سطح سوالات پایین بود ....
موفق باشین
نه ربطی به پارسالو امسال نداره ربط به سختیو آسونی داره که اونم تو یه سال اتفاق میفتاد شاید شما تو آزمونای بعدی همین اتفاق براتون بیفته و ترازتون کم باشه یا حالت های دیگه حتی در مورد تراز و رتبه هم پیش میاد مثلا با تراز 7800 یه بار میشی 22 یه بارم با همون تراز میشین 80 و اینا مثلا من آخرین آزمونام بود 7650 شدم 57 شد رتبه منطقم یا مثلا آزمون اولین جامع پایه اینقدر اختصاصیش آسون بود که من همه درصدام بالای 80 و 90 بود اما ترازم 7550 شد پس به این چیزا اهمیت ندید کار خودتونو بکنید و هیچ وقت هم نا امید نشید من آزمون آخر کانونم کمترین ترازمو اوردم اما نا امید نشدم موفق باشیدنقل قول:
مرسي
يه سوال
من احساس مي كنم ترازم نسبت به درصدام بالاست. يعني درصدام اصلا خوب نيست.
پارسالم با يه همچين درصدايي تراز 7600 مي شد؟
بچه ها اگه نرسیدیم مثلا چند تا از دروس امتحانی طبق برانامه کانون رو بخونیم وقت واسه جبران تو ازمونای بعد هست ؟!
بعد ما معلمامون خیلی امتحان میگیرن ! همش هم از قلمچی 2 فصل جلوتریم . چی کار کنم به نظرتون ؟ مدرسه رو هم بخونم ؟
سلام دوستان
شما که تجربتون زیاده
خواستم ببینم راهی هست من برم یه شعبه ی دیگه از قلمچی ؟
این آموزشگاه فعلی واقعا شورش رو دراورده ...
من برای رتبه ی تک رقمی میخوندم . بعد آنفلونزا گرفتم با اینحا جمعه هر طور بود رفتم سر آزمون . رتبم شد 800 از 12 هزار شرکت کننده :(
دلیلش این بود که وقت آزمون ما (سال دوم) 2:45 دقیقه بود . من هم کورنومتر و کلی تجهیزات (!) برده بودم تا کنترل داشته باشم رو زمان ... همه ی درسارو عالی زدم ولی وقتی دو تا سوال آخر ریاضیو میزدم یارو اومد و گفت وقتتون تمومش شده ! اونم در حالی که 2:20 دقیقه گذشته بود و حدود نیم ساعت وقت داشتم و هنوز هم هندسه و آمارم سفید بود .
هر جوری بود 3-4 تا سوال هندسه زدم که شدم 30 درصد (100 میشدم چون هندسم خیلی خوبه) اون دوتا سوال ریاضیم نرسیدم و شانسی زدم که شدم 82 درصد فکر کنم (اینم صد میشدم) آمارم که صفر زدم .
البته یک چیز دیگم بود ... دین و زندگی با اینکه خط به خط کتاب سبزو حفظ کرده بودم ولی چون تب حالم خوب نبود یادم رفت بزنم و اونم صفر شدم :دی
خلاصه اینکه اگه اون چند دقیقه رو اون یارو مراقب احمق بم فرصت میداد شاید عکسمو تو مجله میدیدین :(
چیکار کنم ؟ :( من خواستم پشتیبانمو تغییر بدم (یک بانوییست با آیکیو در حد ... :دی) که نزاشتن
آزمون قبلیم اصلا مراقب نداشتیم ... همه فوتوکپی کردن از رو دست هم و ....
آقا یه جا بگید عکس رو توش آپلود کنیم.tiny pic قیلتره...
نقل قول:کد:tinypic.ws
کارنامه ی من:
نسبت به دفعه ی قبلی 80 نفر پسرفت کردم.تو اختصاصی هم وقت کم آوردم چون ساعت نبرده بودم.:27: