ببین هارد اکسترنالت Fat32 یا NTFS . اگه FAT32 باشه فایل بالاتر از 4 گیگ نمیتونی بریزی روش .نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ببین هارد اکسترنالت Fat32 یا NTFS . اگه FAT32 باشه فایل بالاتر از 4 گیگ نمیتونی بریزی روش .نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fat32نقل قول:
یعنی هیچ راهی نداره ؟
نه . فقط باید فرمت کنی و NTFS کنی .
سلام من تم های ویندوز 7 رو از کجا دانلود کنم ؟ تاپیکی برای تم های 7 چرا نیست ؟!:13:
سلام ،مطمئنی 6.55 گیگابایت حافظه داری تو هارد اکسترنالت ؟؟:13:نقل قول:
موفق باشی :40:
عزیز جان شما روی صفحه راست کیلیک کن برو همون جا که تم ها رو انتخاب میکنی سمت راست یه گذینه هست بزنی صاف میره توی سایت مایکروسافت انقدرم تم خشکل هست از همون جا بگیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده من درست پستت رو نخونده بودم اخه یکی بعدش گفته بود شاید کوچیکه من فکر کردم فلش بودهنقل قول:
حالا شاید همین مشکلی که گفتم برا هارد به وجود اومده باشه اگه هر نوع چیی میخوای کپی کنی اینجوری میشه ممکنه همین مورد باشه
ویرایش:
الان پست های بعدی رو خوندم مثل اینکه فرمتش فت هست مگه نمیشه روی fat32 بزرگتر از 4 گیگ ریخت ؟؟ فکر نکنم اینجوری باشه مطمئنید؟
ها این که الان گفتی یعنی چه؟:10:نقل قول:
چی هست؟
:19: :19: :13::13:نقل قول:
پیدا کردم ولی نمیخوام از ماکروسافت دانلود کنم !:41: . حجم همشون 100 مگابایت یا بیشتره ؟! تمی نیست که من با دیال آپ دانلود کنم ؟ :31:نقل قول: