اتفاقا چند نفری گفتن که بریم و با Vengeance با هم Merge کنیم.هنوز که تصمیمی نگرفتن.نقل قول:
Printable View
اتفاقا چند نفری گفتن که بریم و با Vengeance با هم Merge کنیم.هنوز که تصمیمی نگرفتن.نقل قول:
هر اتفاقی بیفته مطمئنا از GWH این گیلد چیزی به ما نمی ماسه ولی بهتره تا آخرین لحظه تو گیلد موند شاید یه ELE هم به ما دادن lol
تبریک به محمد عزیز.orc محمد 58 شد.
مثل اینکه وضعیت بهتر شده.امروز جنگل همش برای ما بود و کلی توش گریند کردیم. هر لایتی هم میومد میکشتیمش ولی آخرش دیگه رفتن ریبورن رو صدا کردن و حدود ساعتای 10 شب بود که لایتی ها ریختن توجنگل.ولی از قبل خیلی بهتر شده حداقل یه خورده هم جنگل در اختیار ما هستش.مثل اینکه dd2 هم اینطور بوده.درسته کاظم؟
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
این لایتی ها خیلی عوضین وقتی که تعدادشون کمتره و ضعیفترن میگن صلح و حمله نمیکنن و سرشون تو کار خودشونه ولی وقتی که قویتر باشن بهت مهلت نمیدن صحبت کنی و سریع میریزن سرت.واقعا حالم ازشون به هم میخوره.همشون بچه هستن.ما وقتی ببینیم طرف تنهاست و ضعیفه بیخیالش میشیم ولی اون عوضیا به یه orc تنها هم رحم نمیکنن.:2:
وضعیت DD2 این چند روزه خوب بوده.منم امروز ترکوندم و 17% اونجا Grind کردم.
هر کی میومد می ترکوندیمش.یه گارد تو پارتی داشتیم خوراک بود.تا لایت ها میومدن POG می کرد.خیلی حال داد.
دیگه بعد از Event همه ریختن تو Raigo که بستنی بخرن پارتی به هم خورد.
از 12 ظهر تا 1:30 شب که دارم این پست رو میزنم Vipers دست ما بود.پاره کردیم دیگه.
Reborn هم دیگه داره ضعیف میشه.شده مثل Pantheon.دیگه مثل قبل نیست که کسی جرات نکنه بهشون چپ نگاه کنه.
هر چی Reborn اومد کشتیمشون.Pantera ّFury داره قدرت می گیره.Aquilla هم هنوز تو کورس رقابت هست
ولی تعداد PF بیشتره.
reborn مثل اینکه کامل ترکیده و اوضاش از ما هم بدتره.
میگن لیدر rb کلا GWH رو بالا کشید و یه لیوان آبم روش و تبدیل به پول واقعی کرد و فروخت !! جرم و جنایت در حد بین المللی بود lol
شنیده بودم GWH شون رو زدن ولی نمی دونستم خود لیدر این کار رو کرده.عجب لیدر ردیفی.هه هه هه ....نقل قول:
نه بابا این pantera هم یه مشت نوب هستن.اومدن مثلا پارتی ما رو wipe کنن.mizuno با گارد 53 اش تو پارتی ما بود همشون رو ترکوندیم.
اولین نفر هم که میمرد من بودم.شانس آوردم bless بالا بود exp از دست ندادم زیاد.نامردا زرتی orc رو میترکونن آخه orc چه گناهی کرده :41:
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
راستی event دیشب چی شد؟اصلا جریان این ایونت جمعه شب ها چیه؟
این pog کردن چیه همه میگن؟
event دیشت battle for Medius بود که باید relic قلعه س Raigo به نام Medius رو 30 دقیقه حفظ می کردن.نقل قول:
ما بردیم و کلی بستنی خریدیم
POG = Power Of Guard
یه skill گارد هست که کل اعضای گروه واسه یه زمان معین damage نمی خورن.
POG لول 2 20 ثانیه اعضا رو Untouchable می کنه.خوراک PVP هست.
منم 57 شدم :دی تمام لول 56-به 57 رو سولو یا دوو رفتم . سخت نبود واقعا . با بی دی سی و استون فقط یکم طول کشید چون مطلقا توی dd2 نمی شه رفت evo و cs دست به یکی کردن هر کی میاد همدیگه رو خبر می کنن .
اولین کاری کردیم بعد لول. با پریستم رفتیم استیگما فارم لول 5 ... چه حالی داد من 500 میل فارم کردم . فقط امروز یه آرچر cs نامرد اومد نذاشت هیچی بکشیم ... هر چی می گفتیم آقا ks نکن می گفت باس رو می شه ks کرد . حالا این که این باس محسوب می شه یا نه رو نمی دونم ولی کلا من اصلا نمی تونم ks کنم .