بیخودی دعوا نکنید ....
isbn زودتر از همه مون رفته :31: ... مگه نمی بینید دیگه پیداش نیست :31:
Printable View
بیخودی دعوا نکنید ....
isbn زودتر از همه مون رفته :31: ... مگه نمی بینید دیگه پیداش نیست :31:
والا برای من که خیلی کم میکرد، این مانیتورها همش بیخودی روشن بود و در حال کنتور انداختن، وقتی sign out میکردم یاهو رو، مانیتورها آروم میگرفت دیگه حجم کم نمیکیرد!نقل قول:
من صبح که رفتم تو صف شیر تو صف شاتل هم زنبیل گذاشتم، هیچکیم نبود! فقط من بودم! تازه یه مرد یه زن هم هست:31:نقل قول:
راست میگیا! بچه مایه دار هم بود، فکر کنم زیرآبی رفته! ای دل غافل! بد دنیایی شده، یه لحظه غافل شی همه زود میرن وصلت میکنن!(به قول اهریمن)!!!:31:نقل قول:
حواست باشه پرداخت اینترنتیش با opera میونه خوبی نداره(شما از opera استفاده میکنی دیگه؟)نقل قول:
حتما اگه خواستی اینترنتی پرداخت کنی با IE پرداخت کن!
یه بار توضیح میدی .. ؟نقل قول:
فقط باید cvv2 و رمز اینترنتی کارت عابر بانک را از دستگاه خود پرداز یا بانک بگیر ی اگه نداری!
میخوام با خودپرداز فعالش کنم :31: ما خیلی ت.کاره بانکو مانک نیسیتسم ... پس زیردیفلم صحبت کن 31»
ببخشید بجای ahriman جان جواب میدم(چون خودم این پروسه را دیروز طی کردم:20:)نقل قول:
شما کارت عابر بانک داری دیگه؟
اگه داری کارتت را بر میداری میری به نزدیکترین شعبه بانکی که ازش کارت داری
کارت را وارد دستگاه خودپرداز میکنی میری تو قسمت تغییر رمز اینترنتی-حالا یه رمز برای کارتت برای استفاده توی ایترنت(خرید اینترنتی.پرداخت شاتل و ...)تعین میکنی همین
بعد دستگاه بت یه رسید میده که یه عدد 3 یا 4 رقمی توش هست که بهش میگن cvv2
بعدم میای تو خونه میری my.shatel.comو پرداخت میکنی.
یه سوال خیلی فنی :D از دوستان داشتم و اون هم اینه که آیا art1 میتونیم هر چقدر از ترافیک که موند رو برای ماه بعد استفاده کنیم یا ابداّ ؟
نه آرمان جاننقل قول:
از هیچ سرویسی چه art و چه eco نمیتونی ترافیک باقیمانده را به ماه بعد انتقال بدی!
ممنون vroom
می بینم که شمام میخواید بشید یکی از پشتیبانای شاتل ... پس برید تو صف (شوخی) :31:
ما که ندیدیم!نقل قول:
2ساعت نبودما! رفتم وصلت کنم با شاتل مدیریت نبودش!
شما باید بری توی قسمت تغییر رمز که یک گزینه داره به نام تغییر رمز اینترنتی یک رمز میگذاری برای رمز اینترنتینقل قول:
خوب رمز اینترنتی را که گذاشتی رمز cvv2 را هم بهت میده خودش! و دیگر هیچ/// البته بعضی کارتا پشت کار یک عدد 3 یا 4 رقمی نوشته که cvv2 هست!
کارت عابر بانک ملت متمرکز هست برای من!
شما همین امشب یا فردا صبح زود خروس خوان:31: برو تست کنن ببین کار_ت گیر نکنه!
نه اصلانقل قول:
اره!صف را رعایت فرمایید! لطفا!نقل قول:
صحبت از سرویس ارت شد یک چیز بگم در موردش!
این ایمیل پشتیبانی هست در جواب سوال یکی از دوستان!
نقل قول:
"باسلام و احترام
مشترک گرامی
باستحضار می رساند ترافیک دوره شما مطابق با تاریخ شروع دوره پرداختی شما نمی باشد، و زمان احتساب 10 گیگ ترافیک شما طبق ماه شمسی می باشد، به عبارتی مصرف 10 گیگ شما از20 بهمن ماه تا 30 بهمن 10می باشد و در 30 بهمن 10 گیگ ماه بهمن شما به پایان می رسد و از اول اسفند مجدد 10 گیگ شما برای کل ماه اسفند شارژ می شود.
باسپاس"
از یه دوره نمیتونی به دوره دیگه انتقال بدی یا از یه ماه به ماه دیگه ؟نقل قول:
مثلا اگه 1 ساله سرویس داشته باشیم هر ماه ترافیک خودشو داره یا نه این ترافیک ماله کل دوره یه سالست؟