سلام دوستان یک سوال چرا وفتی چیلتر شکن رو باز میکن سایتهای که با نورتون بلوک کردم باز میشه؟
Printable View
سلام دوستان یک سوال چرا وفتی چیلتر شکن رو باز میکن سایتهای که با نورتون بلوک کردم باز میشه؟
کد:http://www.symantec.com/index.jsp
سلام.نقل قول:
احتمالا وقتی شما از یخ شکن استفاده میکنید سعی میکنه به Sub Domain های دیگری از اون سایت وصل بشه.
در این حالت نام آدرس و IP هر دو تغییر میکنن.شما میتونید IP های جدید رو به فایروال بدید.
در این مواقع باید به پ|ر|و|ک|س|ی سرور خودتون توجه کنید و بدونید که مربوط به کدام منطقه (کشور) میشه.
دوستان من نورتون 360 رو نصب کردم و اکتیو و آپدیتشم کردم و بعد از آپدیت اولیه هر روز که آپدیت میکنم حجم نسبتا کمی رو دانلود میکنه اما امروز که خواستم آپدیت کنم دویاره نزدیک یه 82 مگ رو میخواد که دانلود کنه با اینکه گزینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل چیه ؟ آیا این عادی هست ؟
سلام.
گاهی اوقات LiveUpdate دیتابیس موجود را بررسی میکنه و اگر اختلاف یا خرابی مشاهده کنه آپدیتها را از اول دریافت میکنه.
همچنین ممکنه بعضی وقتها Product Update هایی دریافت کنید که حجم زیادی دارن.
علاوه بر این سعی کنید همیشه نورتون را از سایت خودش دانلود کنید و یا لینک مستقیمش را از کاربران فعال بخش درخواست کنید.
موفق باشید.
دوستان اگر ممکن هست کدهای جدید برای nis قرار بدید
nisکد:JTY7CGV4DJFCXXCM9HFYJB7CM
J7HVFCTQFB3H7KKFJ3TYHRJCR
J3VGJWCX7KPJPGQHG9RT4R8BV
JJF2WM2P7TY342RYQGC7TKV32
JK4667CB7VMRCKXRVR94QV33X
با سلام
دوستان من دیروز نورتون رو روی یک سیستم دیگه نصب کردم و فکر کنم یک تیک رو در زمان اولیه نصب برنداشتم در مورد مشترک شدن و اینجور چیزها باید باشه صفحه اول نصب پایین تر گزینه install
حالا هردقیقه گزینه مشترک شدن میاد در حالی که 60 روز وقت ازمایشی هم داره البته این مورد رو من روی سیستمهای دیگه هم داشتم اما نه به این شدت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بدون پر کردن این مراحل از این قسمت رو غیر فعال کنم یا با دادن سریال جدید
با تشکر
سلام.نقل قول:
سریال وارد کنید. اگر دوباره نمایش داده شد یه ایمیل فعال بهش بدید.
این مربوط به Norton Account میشه و ارتباطی به Norton Community Watch (هنگام نصب) نداره.
اگر قبلا برای خودتون نورتون اکانت ساختید کافیه آدرس ایمیل خودتون رو بدید و لاگین کنید تا شما رو شناسایی کنه.
در کمتر از 30 ثانیه میتونید از نمایش مکرر این پنجره خلاص بشید(خودش هم گفته:46:)
nisکد:165 day
JRJQ23DGF7WJR8RYD273V99JY
JQBBHD2CCDH84XHW8XYY8XY7P
JB49V4VV6BK3W3PBHRBXMVJB7
J4CFDTBPGQK2DY64PQQGKJD8Q
J7X4MCMWGYK82GJQTYPKGCPFQ
120 day
JVG33Y7BGY39Q2CJX34QFW3VC
JF4X43BYGPPHDW7WQK327WFT8
JXJ34XYVG63YVJH4H3BRCRXPR
JV68VRJXG6Q323B79Y3DDX6K6
JY7369PHGVJ88JHR2WGGQC9TV