با سلام
دوستان من درایو کارت گرافیگم رو برای نسخه 10.04 دارم حالا برای نسخه 10.10 هم باید دوباره دانلود کنم ؟
با این سرعت داغون
Printable View
با سلام
دوستان من درایو کارت گرافیگم رو برای نسخه 10.04 دارم حالا برای نسخه 10.10 هم باید دوباره دانلود کنم ؟
با این سرعت داغون
نه نیاز نیستش که دانلود کنی.نقل قول:
با سلام و تشکرنقل قول:
پس همین نسخه کافیه . چون من برای نسخه 9.04 (ورژن دقیق رو نمی دونم) دانلود کردم ولی وقتی 10.04 رو نصب کردم دیگه اون درایور کار نکرد و حالت های گرافیکی فعال نمی شد . و مجبور شدم برای این نسخه دوباره دانلود کنم
امیدوارم کار کنه
خسته نباشید مودم من از طریق LAN یه یک Hub وصله همونطور که قبلا گفتم تو نسخه های 8.04 و 8.10 من به سادگی وصل می شدم الان با ارتقاء نسخه به 10.10 دیگه وصل نمیشهنقل قول:
اول می خواستم بدونم متنی که تو فایل interface من هست درسته یا نه؟ دوم اینکه کسی مشکل شبیه به این نداشته که بعدا تونسته باشه رفع کنه!!!
من امروز ubuntu 10.10 رو نصب کردم و یک مشکل عجیب پیدا کردم . اولش با یه سری تنظیمات و بدون نصب درایوری مودم adsl ام کار میکرد (از پورت lan وصل بود به مین بورد) که من باهاش کدکها رو دانلود کردم و مشکلی نبود بعد کارت گرافیکمک فنش دورش بالا بود تصمیم گرفتم از طریق گزینه additional driver یه سرچ کردن و یک چیزی پیدا کرد برای گرافیکم (ati 5770) که disactive بود که من زدم active بشه بعد یه چیزهایی دانلود و نصب کرد و گفت ریستارت کن . وقتی ریستارت کردم گرافیکم درست شد و دور فن اومد پایین ولی یه مشکل عجیبی که پیش اومد این بود که چراغ LAN مودمم خاموش شد و دیگه روشن نمی شد انگار کابلی بهش وصل نیست . که این نه تنها در لینوکس بلکه از اول روشن کردن پی سی و حتی در ویندوز سون هم خاموشه و روشن نمیشه ! (در صورتی که قبلا با روشن کردن کامپیوتر چراخش سریع روشن میشد ) به نظرتون مشکل از کجاست ؟
یه مشکل دیگه هم دارم اینه که چطور سیستم عامل پیش فرض رو در صفحه بوت بزارم ویندوز سون ؟ اوبونتو رو که نصب کردم خودش شده پیش فرض . میخوام ویندوز سون پیش فرض باشه یعنی دست بهش نزنی سون بیاد بالا .
سلام.نقل قول:
راجع به کارت گرافیک باید بگم که از وقتی که بادم میاد گرافیکهای ATI درایور درست و حسابی برای لینوکس نداشتن.هنوز هم همینطوره.
برای تغییر سیستم عامل پیش فرض ، Terminal رو باز کن و Startup Manager رو با دستور زیر نصب کن:
سپس برو به system > Administration > Startup-Managerکد:sudo apt-get install startupmanager
از اینجا میتونی بطور گرافیکی سیستم عامل پیش فرضت رو تغییر بدی.
موفق باشی.
ایول چه راحت بود . کم کم داره از لینوکس خوشم میاد خیلی چست و چابکه :دی
یه مشکل دیگه دارم اینه که وقتی ctrl+alt+f1 رو میزنم میره تو حالت ماننده داس و اینا ...چطوری میتونم برگردم به محیط گرافیکی ؟
وقتی ctll+alt+del میزنم سیستم ریستارت میشه و یه دفعه دور فن کارت گرافیکم به شدت میره بالا میترسم بپوکه ! :دی
این لینوکس یه چیزی مثل task manager ویندوز نداره برنامه های در حال اجرا رو بشه توش دید و بستشون ؟
===
این قضیه پورت lan خیلی عجیبه ! توی ویندوز سون که باید کار کنه نمیدونم چیککار شد که کلا از کار افتاد !
نقل قول:
مشکل اول برای برگشت به لول قبلی یا محیط گرافیکی ctrl+alt+f7 که در واقع لول 7 هست از اجرا.
برای مشاهده ی task manager به قول شما، مسیر زیر رو برید:
System->Administration->System Monitor
اما مشکل کارت شبکه ی شما، اول مطمئن بشید که مشکل سخت افزاری نیست، اگر دسترسی دارید با نصب کارت روی یک سیستم دیگه از این مورد مطمئن بشید، اگر نه سعی کنید در حد چک کردن خود کارت، مثل جدا کردن کارت و نصب دوباره روی سیستم (البته اگر آنبورد نیست) کارت رو چک کنید، به تنظیمات بایوس هم سری بزنید، مخصوصا اگر کارت آنبورد هست، ببینید که اگر تنظیماتی داره، کارت خاموش نباشه.
چون مشخصا لینوکس، توانایی تداخل در سخت افزار رو به اون شکل که حتی ویندوز هم توان استفاده نداشته باشه نداره! مگر با دستکاری در بایوس، که اون هم بعید هست.
به هر جهت دستور lspci اجرا کنید و ببینید آیا اصلا کارت شبکه ی شما رو در لیست می آره و یا نه!
نقل قول:
اما مشکل کارت شبکه ی شما، اول مطمئن بشید که مشکل سخت افزاری نیست، اگر دسترسی دارید با نصب کارت روی یک سیستم دیگه از این مورد مطمئن بشید، اگر نه سعی کنید در حد چک کردن خود کارت، مثل جدا کردن کارت و نصب دوباره روی سیستم (البته اگر آنبورد نیست) کارت رو چک کنید، به تنظیمات بایوس هم سری بزنید، مخصوصا اگر کارت آنبورد هست، ببینید که اگر تنظیماتی داره، کارت خاموش نباشه.
چون مشخصا لینوکس، توانایی تداخل در سخت افزار رو به اون شکل که حتی ویندوز هم توان استفاده نداشته باشه نداره! مگر با دستکاری در بایوس، که اون هم بعید هست.
به هر جهت دستور lspci اجرا کنید و ببینید آیا اصلا کارت شبکه ی شما رو در لیست می آره و یا نه!
پورت lan من آنبورده روی مادربوردم هست . این درایور گرافیکه اصلا چیزه عجیبی بود . وقتی ctr+alt+del میزدم تو لینوکس دورن فن اینقدر میرفت بالا که میترسیدم الان منفجر شه ! در صورتی که قبلا اینجوری نبود . بایوس هم چک کردم و تنظیمات پیشفرض رو هم برگردوندم ولی کار نکرد .
این دستور رو چه طوری باید بدم ؟ تایپ کنم تو ترمینال ؟
من توی KDE از Ctrl+Esc استفاده میکردم.نقل قول:
شما هم یه تست بکن.