سلام دوستان
کسی میدونه دیفرانسیل2 انتشارات کوله پشتی مولف عباس امیدوار در حال حاضر موجوده(چاپ و منتشره)????????
اگه از دوستان کسی این کتابو داره یه توضیحی بده
ما که بی خیال رمزینه شدیم 4ماه بیشتر نموده وقتمون داره هدر میره....
مرسی
سلام دوستان
کسی میدونه دیفرانسیل2 انتشارات کوله پشتی مولف عباس امیدوار در حال حاضر موجوده(چاپ و منتشره)????????
اگه از دوستان کسی این کتابو داره یه توضیحی بده
ما که بی خیال رمزینه شدیم 4ماه بیشتر نموده وقتمون داره هدر میره....
مرسی
حتما تا 1 هفته دیگه رمزینه میزنه نهایت تا آخر اسفند،آخر اسفند میزنه تا نمایشگاه کتاب،نمایشگاه کتاب میزنه برای کنکور امسال نمیاد دوباره مثل سال قبل ....نقل قول:
دوستانه می گم معلما یا کسی که می خواد تدریس کنه،یه کتاب عالی می نویسن که معروف بشن بعد که کتابش اومد بیرون بتونه خصوصی با هزینه بالا بگیره بعد دیگه دل به کار تالیف نمیده غیر از معلمای با وجدان مثل قندهاری تو انتشارات مدرسه یا ...
اسم مولفش فکر کنم عباس مرادینقل قول:
نقل قول:
درسته من با مولف(عباس امیدوار) حسابان مبتکران-اندیشه سازان اشتباه گرفتم...
سلام
خب خیلی وقته نیومدم !!!! این 5روز تعطیلی خیلی کمک کرد تا چند تا کتاب کمک اموزشیم را جلو ببرم !!!:46::46:
میخواستم نظرتون درمورد ابی کانون درس دین و زندگی چیه ؟!!زیاد از کتابش خوشم نیومد !!!بعضی تستاش که برام نا مفهوم هستن و دشوار !!!ولی از گاج سفید هم بعضی موقا استفاده می کنم ولی احساس میکنم وقتم داره هدر میره !!!فقط تستهای کنکورش به دردم میخوره !!!تستهای خودش هم اصلا جالب نیستن و خیلی هاش هم تکراری !!!از چند نفر پرسیدم گفتن دین و زندگی همگامان کیفیت تستهاش خوبه !!!درست میگن ؟!!!
اگه برای کارشناسی ارشد می خوای برو سراغ کتاب نیکوکار فکر می کنم انتشارات امیرکبیر باشهنقل قول:
اگه برای دانشگاه میخوای باز همین رو میتونی بگیری ولی حجمش زیاده ولی خیلی جاهاشو نیاز نیست بخونی ولی واقعا سوالای خوبی توش حل کرده
میتونی برای دانشگاه سراغ کتاب میرافضل هم بری چون حجمش خیلی کمه.
به نظر من کتاب سبز و نشر الگو خوبننقل قول:
آبی قلم چی تو عمومی ها جدا بدرد نخوره . وقتت رو باهاش تلف نکن
همگامان عالیهنقل قول:
انتشارات فار کتاباش چجوریاس
خوبه؟؟
من که ندارم ولی مطمئنم فیزیک پیشش عالیه چون مولفای اندیشه سازان قدیم جمع کردننقل قول:
انتشارات فار کتاباش چجوریاس
خوبه؟؟
ریاضیات گسستش هم عطاالله صادقی که مولف جبر و احتمال اندیشه سازان بود
مابقی نمیدونم
دوستان سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه:10:
من داوطلب کنکور هستم. سال 89 هم کنکو دارم(تجربی).
در حال حاضر کتاب ادبیات گاج میخونم تست هم گاج!
تعریف کتابای کلک رو خیلی شنیدم(قرابت معنایی.املا و واژگان و....)
نمیدونم چکار کنم! اما باید ادبیاتو بالای 75-80 درصد بزنم تا رشته ای که میخوام و بیارم!
کسی اینجا کتابای کلک تب کنکور ادبیاتاش رو خونده یا داره؟ میخوام بدونم برم کلک بگیرم یا نه!
چون حجم گاج زیاده و کتابای ادبیات کلک یه جورایی جمعوجور و هر چیزیش جداست! از دوستانی که کلک ادبیاتو مطالعه میکنند یا کردند کمک میخوام!فوریه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41:
ممنون!