خب سپیدی ، امری نمی تونه باشه آیا؟نقل قول:
سوال دومتون : جیغ زدن و بیشتر درخواست کردن
البته این جملتون فاعل نداره : دی... زمان حال هم هست !! بنابراین مصدر افعال را بکار بردم
البته beg درخواست عاجزانه است
جیغ بزن و بازم بخواه :46:
Printable View
خب سپیدی ، امری نمی تونه باشه آیا؟نقل قول:
سوال دومتون : جیغ زدن و بیشتر درخواست کردن
البته این جملتون فاعل نداره : دی... زمان حال هم هست !! بنابراین مصدر افعال را بکار بردم
البته beg درخواست عاجزانه است
جیغ بزن و بازم بخواه :46:
اخ اخنقل قول:
دمت گرم...
ذهن یاری نکرد : دی
یادم رفته بود دیگه کورشی... تو که باخبری از ذهن خسته ی ما
مقسی :10:
put it on meنقل قول:
توی این آهنگ منظورم بود :
!!! منظورش چیه ؟کد:http://www.azlyrics.com/lyrics/shaggy/heysexylady.html
دیکشنری put it on رو اینجوری گفته :
put it on
PRETEND, play-act, make believe, fake it, go through the motions
سلام دوستان من مايلم در رشته كارشناسي ارشد زبان ادامه تحصيل بدم . رشته ليسانسم كشاورزي بوده اما مكالمه زبانم در حد خوبيه؟ چند تا سوال دارم :
اولا آيا اصلا مي تونم قبول بشم؟ يا كار بيخوديه؟! ثانيا كدام رشته ارشد زبان ساده تره؟! ثالثا منابعش رو ميشه بهم معرفي كنيد و اينكه اگه در پارسه شركت كنم چطور ؟ ديگه نيازي نيست منابع رو جدا بخرم؟
سلام این اولین پستیه که تواین تاپیک می دم
می خواستم بدونم شما که اساتید زبان هستید اگه کسی بخواد فقط بفهمه که یه فیلم به زبان انگلیسی چی میگه چی رو پیشنهاد می دید ؟ فقط یکی که حرف می زنه رو بفهمم ( نه بنویسم نه صحبتکنم و نه چیزه دیه )
تقریبا 2 سه هزار کلمه هم بلدم ولی بیشترشون تخصصی رشته کشاورزیه - ( فقط معنیشونو میدونم ، تو جمله هم نمیدونم کاربوردشون چه ج جوریه ؟؟)ممنون میشم اگه کمک کنید
با توجه به آهنگه به نظرم تو این صفحه جوابتون رو بگیرید:نقل قول:
کد:http://www.urbandictionary.com/define.php?term=put%20it%20on%20me
سلام
بی زحمت، یه نفر که وقت داره و زبانش خوبه، متن زیر را برام بررسی کنه و غلط هاشو بهم بگه! همه جوره میخوام از این متن برام غلط بکشید بیرون! تنها چیزی که برام اهمیت نداره، پاراگراف بندی و جمله بندی و این جور مسائل هست
درضمن تمامی اصطلاحات داخل متن از دوتا از درس ها eslpod انتخاب شده
I love going out to ritzy restaurants to eat. so when I save enough money to afford it, I'll treat myself. now I want to tell you about one of the times I went to one of the popular hotels to eat. when I went in the hotel, I greeted by the host. he asked me how many people where in my party and I answered just one, actually I don't have any guest. then the waiter show me to my table. when we reached to my table by the window, I looked out to see the view. is it all right? the host asked, and I said yes of course. then he handed me the menu,and said: your waiter will be with you shortly. I choosed my favorite food quickly however there were so many choices. then the waiter came up to my table and asked: can I take your order please? I ordered the food and he asked: you don't want any appetizers to get start, right? and I said, yes. then he went off to get my food. after a few minutes, the waiter came to my table with what I ordered. then he asked, any salad or desserts? and I said, yes, a plate of Khoresh Mast please. actually this Khoresht is to die for!
then I tasted the food....yummy.... It was cooked to perfection but I didn't gobble down the food because I didn't want the people in the restaurant to think I was a pig. after all I got my check. It was pritty expensive but it was ok. then I had to hit the gym to lose the extra weight I gained from that heavy food.
جمله مجهول هست ... بنابراین: I was greeted by the Hostنقل قول:
در مورد دوم هم What I had ordered به نظر بهتر باشه : گارسن با آنچه که من سفارش داده بودم به میزم آمد
اشتباه دیگه ای ندیدم ...
اگه دوستان دیگه هم یه نگاهی بندازن ممنون میشم :10:
جمله ی آخر چی؟ فعلش نباید بعید باشه؟نقل قول:
then I had to hit the gym to lose the extra weight I gained from that heavy food.
فک نمیکنم چندان تفاوتی داشته باشهنقل قول:
چون هم ماضی ساده و هم ماضی بعید معنی میده ...
اضافه وزنی که با اون غذای سنگین پیدا کرده بودم
اضافه وزنی که با غذای سنگین پیدا کردم