یعنی اون فرم رو بدون مهر پلیس +10 قبول می کنه؟
فرم های من هنوز تایید نشده انتخاب واحد می تونم بکنم؟
Printable View
یعنی اون فرم رو بدون مهر پلیس +10 قبول می کنه؟
فرم های من هنوز تایید نشده انتخاب واحد می تونم بکنم؟
دوباره سلام
بچه ها من انتخاب واحد می کنم،واحد های عملی رو حساب نمی کنه
الان با واحد عملی حساب کردم 14 واحد شده
اما سایت می زنه==>تعداد واحد اخذ شده : 8 (یعنی 6 واحد عملی رو نمی زنه)
کی می دونه دلیلش چیه ؟
والا ما به اونجا ها نرسیدیم فقط یک سوال مدارکتون تایید شد و بعد اجازه پیدا کرید انتخاب رشته کنید؟نقل قول:
آره تایید شدهنقل قول:
یه سوال مهم دارم. توی انتخاب واحد هم نیازی حتما لازمه؟ یعنی حتما باید با هم انتخاب بشند؟ بعدش این انتظار چیه؟
سلام دوستان
من شهریه ندادم و قسمت اطلاعات جامع دانشجو و بعضی از قسمتها نیست!!
اگه شهریه رو بدم درست میشه؟
برای معافیت تحصیلی فکر کنم : در همون سیستم گلستون یه بخش داره به اسم دریافت فرم های مورد نیاز . دانلود باید کنیم اون رو . بین اون فایلها یکیش دریافت معافیت تحصیلی هست . باید با گواهی پیش دانشگاهی و یه قطعه عکس بریم آموزش و اونجا مهر و فلان و ... میزنن و اون فرم رو هم پر کنیم . بعد هم بریم پلیس +10 که مهر تائیید اونجا رو هم بخوره و بعد اسکن کنیم واسه ارسال . درسته ؟ آره دیگه . درسته
حالا اگه اینطور باشه کی باید دانشگاه؟نقل قول:
دوست عزیز وقتی میگن درسی پیشنیازه یعنی باید حتما درس پیشنیاز پاس کنی بعد بری سراغ درس بعدی البته یه حالتی داره که آخر سر میگم!نقل قول:
یه سوال مهم دارم. توی انتخاب واحد هم نیازی حتما لازمه؟ یعنی حتما باید با هم انتخاب بشند؟
مثلا ریاضی 1 که پیش نیازه ریاضی 2ئه وقتی میتونی ریاضی 2برداری که ریاضی 1 پاس کنی!
ولی همنیازی فرق میکنه!
مثلا درس دینامیک همنیازش درس معادلاته! یعنی وقتی میتونی دینامیک برداری که معادلات ترم قبل پاس کرده باشی یا همین ترم با دینامیک معادلات هم برداری به همین سادگی!
دروس همنیاز میشه باهم برداشت ولی پیشنیاز نمیشه فقط در صورتی میشه که درس پیش نیاز بیفتی بعد با نظر گروه آموزشی درس پیشنیازو همنیاز کنی و جفتشونو باهم بردارید!
مثلا کسی که ریاضی 1 بیفته میتونه ترم بعد ریاضی 1 پیشنیاز ریاضی2کنه و جفتشونو باهم برداره!
متوجه نشدم . یعنی چی کی باید دانشگاه ؟نقل قول: