دوست عزیز باتری ماشینت بزودی مرخص میشه!نقل قول:
بهتره زودتر عوض کنی چون ممکنه یهو یجا دستو بزاره تو حنا:31: و دیگه روشن نشه:46:
Printable View
دوست عزیز باتری ماشینت بزودی مرخص میشه!نقل قول:
بهتره زودتر عوض کنی چون ممکنه یهو یجا دستو بزاره تو حنا:31: و دیگه روشن نشه:46:
دوستان من يه 206 تيپ 5 مدل 90 ( عيد 90 ) دارم كه حدود 21 هزار تا كاركرده . يه چند تا سوال داشتم ممنون ميشم دليلشون رو بهم بگين:
1- مسافت بين دو شهر حدود 280 كيومتر ( رفت و برگشت ) ميرم و برميگردم ( مسير اهواز تا آبادان - صاف و صحرايي و يكنواخت ) اگه باك پر باشه تا دقيقا نصفه مياد يعني 25 ليتر و چيزي بيشتر از صدي 8 ليتر براي بيرون شهر بنظرم خيلي زياده. چرا ؟؟؟
( لازم بذكر است از بنزين سوپر استفاده ميكنم )
2- دنده 1 در دو مرحله جا ميره يعني اگه حواست نباشه و خوب جاش نندازي با صداي وحشتناكي روبرو ميشي. چرا ؟؟
3- به 11 ماه لنتها مرخص شدند و به صداي شديدي افتادند كه 65 هزار تومان لنت براش عوض كردم ولي بعد از يه حدود يكماه دوباره يه زوزه خيلي كمي از لنتهاي جلو مياد و نميدونم چيه ؟؟ ديسك هم مشكلي نداشت...
( يه چيز جالب لنتهاي عقب كه ديسكس هستند رو بجاي دو پيچ هركدام با يه پيچ خورشيدي بسته شده اند و اون يكي جاي پيچش خاليه كه فكر كنم ايران خودرو پيچ كم اورده)
4- راهي براي تعويض كمك هاي عقب براي نرم تر كردن عقب ماشين هست يا خير ؟؟
5- صدايي كه از قسمت شمعها و قسمت برقي پشت موتور مياد از روز اولش خيلي بيشتر شده. نميدونم چرا ؟؟
ببخشيد زياد سوال كردم ببخشيد ...
1.به نظر طبیعی میرسه مصرف سوخت البته طبیعی هم نباشه کاریش نمیشه کرد (سعی کنید بهتر رانندگی کنید فیلتر هوا و شمع را هم زود به زود عوض کنید تا کمی بهتر بشه) ضمنا امپر وقتی میاد رو وسط دقیقا بنزین نصفه نشده! و خیلی دقیق نیستنقل قول:
2.اینم طبیعی هست ! دو مرحله نیست باید دنده را درست جا بزنید
3.صدای لنت در حرکت هم احتمالا به خاطر لبه دار شدن دیسک و یا جنش بد لنت هست در کل روش حساس نباشید شاید قطع بشه شایدم نه!
اون پیچ هم همه تیپ 5 ها همینطوری هستند و بعضی ها خودشون پیچ را تهیه میکنند و میبندند
4.فکر نکنم بشه! و اگرهم بشه کار جالبی نیست چون عمدا سیستم تعلیق اینجوری طراحی شده تا هندلینگ بهتری داشته باشه!
5.اینو دیگه نمیشه اینترنتی تشخیص داد! به مکانیک مراجعه کنید :31:
دوستان ضعیف عمل کردن ترمزای v9 طبیعیه؟ وقتی روشنش کردم و دنده عقب رفتم ترمز که کردم ضعیف گرفت اولش
سه روز خوابونده بودمش
:oooنقل قول:
واقعاا ؟؟؟؟ من ماشینو 2 ماه بیشتر نیست صفر از کارخونه تحویل گرفتم !!!!!!! یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟
تابستونی را رد میکنه ولی اوایل زمستان اینده ممکنه براتون مشکل ساز بشهنقل قول:
ولی اگه گارانتی دارید نگران نباشید
سلام دوستان
من 206 تیپ 3 دارم
1- وقتی دکمه Auto رو میزنم خودش A/C رو فعال میکنه این طبیعی هست یا نه؟
2- اون آچار کنار کیلومتر از اول که تحویل گرفتم روشن بود امروز بردم نمایندگی اینا رو گفتم طرف گفت که اینا برنامه ریزی شون جدید هست و همشون همینجوریه اما من شک دارم
دوستان اطلاعی ندارن که درست گفته یا نه؟
واقعا متاسفام واسه این سازنده ها :41:نقل قول:
راستش وقتی از ماشین پیاده میشم ، درو که میخوام ییندم دستم که به در میخوره جرقه میزنه فکر کنم سیم اتصال باتری مشکل داره این نمیتونه باعث چیزی بشه ؟
نه اون جرقه از بدن شماست به بدنه ماشیننقل قول:
اونم به خاطر اصطکاک بدن شما با صندلی هست که الکترسیته ساکن تولید میکنه :31:
اگه همیشه این بوق رو میزنه مشکل ساز میشه. برا من هم همون اوائل گاهی بوق میزد و اینا ولی الان دو سال هست همون باتری کار کرده:20:نقل قول:
باتری نو که رو ماشین میبند ممکنه مدت زیادی تو انبار یا ... مونده باشه و اینا.
ماشاا... قیمتها هم طوری هست که آدم بخوای باتری رو عوض کنه و باتری خشک خوب بگیره باید حداقل 120 بده!!
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
یعنی چی ضعیف بود؟ شاید انطور احساس کردین. بعدش هم باز اینطور بود؟نقل قول:
اگه تکرار بشه این امر ، خب یک مشکلی داره ولی اگه یک بار اینجوری شد که هیچی.