جوا سئوال اول: نهنقل قول:
جواب سئوال دوم: دقیقاً نمیدونم. اما این امکانات بازی به فایل PES2008_OPTION01 بستگی داره!
Printable View
جوا سئوال اول: نهنقل قول:
جواب سئوال دوم: دقیقاً نمیدونم. اما این امکانات بازی به فایل PES2008_OPTION01 بستگی داره!
آقای کرسپو مرسی از کمکت..جواب سوال اول رو که گفتی نه یعنی به نظرت میتونم تو همین مستر لیگی که هستم وبا قهرمانی توش این master league hide playeres ها آزاد شدند .میتونم همین بازیکنا رو توی نقل و انتقالات پیدا کنم و بخرم؟آخه من هر چی سرچشون کردم پیداشون نکردم..اگه به نظرت میشه خریدشون از کجا میتونم پیداشون کنم؟نقل قول:
دمت گرم
با سلام به دوستان عزیز
یک سوال داشتم
در PES 2008 باید به کدام قسمت برویم که وقتی یک بازی می بریم به ما پول میدهد
و می توانیم بازیکن بخریم
یک قسمت داره که نوشته Master Leage که وقتی آن را انتخاب میکنیم سه گزینه میاد
که برای خرید بازیکن باید کدام قسمت را انتخاب کنیم
یک سوال دیگه
از کدام قسمت و چگونه باید بازیکن بخریم؟
با تشکر
پیروز و موفق باشید
:40::40:
آقای کرسپو مرسی از کمکت..جواب سوال اول رو که گفتی نه یعنی به نظرت میتونم تو همین مستر لیگی که هستم وبا قهرمانی توش این master league hide playeres ها آزاد شدند .میتونم همین بازیکنا رو توی نقل و انتقالات پیدا کنم و بخرم؟آخه من هر چی سرچشون کردم پیداشون نکردم..اگه به نظرت میشه خریدشون از کجا میتونم پیداشون کنم؟
دمت گرم
با Pes8 می شه انلاین بازی کرد؟
تو این سایت توضیح دادهنقل قول:
کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=13446
یکی از بچه ها قالب پیراهن و که با فرمت png بگذاره ممنون می شم
راستی پیراهن اول جام باشگاه های اروپا pa-CL دیگه؟
برای جام حذفی چی میشه؟
نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
کسی نبود کمک ما کنه؟
:40::40::40::40::40::40::40::40:
نقل قول:
فرقی نداره کدام از اون سه گزینه را انتخاب کنی تفاوت این سه در این است :نقل قول:
اولیش لیگ حرفه ای با بازیکنان مخصوص
دومیش لیگ حرفه ای با بازیکنان حالت دوستانه
سومیش لیگ حرفه ای با ساختن تیم
در هر سه برای خرید بازیکن باید به قسمت negotiations رجوع کنی زمان خرید بازیکن هم میان فصل و آخر فصل هستش اگر در این قسمت نتونستی بازیکن بخری بگو بیشتر توضیح بدم
یکی هم کمک ما کنه:19:نقل قول:
یک سوال دیگه هم داشتم چرا وقتی با کیت سرور توپ وارد بازی می کنی توپ را انتخاب می کنم وقتی می رم که بازی کنم تو لودین گیر میکنه چرا؟