راستی تعویض تمام اجزای قابش خیلی ساده است ... یه 2 تا Video بود توی you tube دانلود کردم آموزش خیلی خوبی بود ... راحت توی نیم ساعت تیکه تیکه اش کردم و بعد تمیز کاری ، قابش رو عوض کردم
Printable View
راستی تعویض تمام اجزای قابش خیلی ساده است ... یه 2 تا Video بود توی you tube دانلود کردم آموزش خیلی خوبی بود ... راحت توی نیم ساعت تیکه تیکه اش کردم و بعد تمیز کاری ، قابش رو عوض کردم
پروداکت من : 0536078
ورژن 30 هم موجوده :
Latest available software for Nokia N95, product code 0536078
Version: 30.0.015
من که رفتم برای آپدیت
در مورد ورژن جدید 30 توضیح داده شده است :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://talkaboutnseries.com/2008/09/04/nokia-n95-v300015-firmware-confirmed-and-released
از جمله تغییرات مهم توی اسکرین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه اتوماتیک صفحه میچرخه و نیازی به برنامه نیست
به لینک امضای من مراجعه کنی کمکت می کنه
سلام
من nokia software update اجرا کردم ولی انگار ورِژن 21 اخرین ورژن هست و اپدیت نمشود
لطفا کمک کنید که چطور ورژن گوشی به 30 تغییر بدهم
شما ابتذا با nss پروداکت کد گوشیتون را تغییر بدید.
مثلاا به 0534860
گوشی رو آپکرید کردم ... اول که وقتی گوشی رو به راست میکشیدم صفحه عمودی به افقی تبدیل نمیشد .. مستر ریست کردم درست شد اما اون حالت چرخش اتوماتیک رو عکس ها اعمال نمیشه ... چرا ؟ مگه نباید مثل اپل آیفون وقتی گوشی رو میچرخونی عکس هم بچرخه ؟
خب مثل اینکه من اشتباه فکر میکردم و منظور از چرخش اتوماتیک همان عمل کشوئی بوده ....
با سلام
دوستان عزیز من از انگلیس یک گوشی n95 g8 به دستم رسیده یک کم با این هایی که وارد اسیا میشه فرق میکنه پشتش نوشته Vodafone اما وقتی روشن میکنم یک صفحه سفید بالا میاد و هیچ اتفاقی نمیفته مشکل از چی هستش و چی طوری میتونم مشکل رو حل کنم؟؟؟
یعنی گوشی بالا نمیاد؟
اگه این جوریه که یه مستر ریست باید بکنید.
اصلا بالا نمیاد که من مستر ریست کنم به محض اینکه روشن میکنی یا به شارژ میزنی یک صفحه سفید میاد انکار که اصلا روش سیستم عامل نصب نباشه یا از خود کارخانه unlock نشده باشهنقل قول:
خوب با 3 دكمه بالا بيارش اگرم نشد بده واست فلش كنن:5:نقل قول: