دوستان من یه رم یک گیگ دارم که چند وقتیه عکسای توشو یا نشون نمیده یا نصفه نشونم میده واسه آهنگای توشم همین مشکل پیش اومده!به کامپیوترم که وصل میکنم نمیشناسه مموریو یا ام توش نمیره!میگه باید فرمت کنی!!چی شده شما میگین؟:20:
Printable View
دوستان من یه رم یک گیگ دارم که چند وقتیه عکسای توشو یا نشون نمیده یا نصفه نشونم میده واسه آهنگای توشم همین مشکل پیش اومده!به کامپیوترم که وصل میکنم نمیشناسه مموریو یا ام توش نمیره!میگه باید فرمت کنی!!چی شده شما میگین؟:20:
مموريم مشخصات زير رو داره:نقل قول:
مارك: سوني
حجم: 1 گيگ
رنگ : مشكي
ساخت: كشور زاپن
پايين مموري هم اين عبارت رو نوشته:MAGICGATE
کلا رم های مشکی جدید مشکل دارند !! من خودم همین مارک را داشتم و همه ی عکس هام خراب و قاطی بود ، بردم عوضش کردم یک گیگ آبی چینی خریدم مشکل حل شد ، همه چیر عالیه :20:
احتمالا مشکل شما هم از رمش هست
حقیقتش من خودم ترجیح دادم از جای معتبر بخرم هرچند گرون خریدم من برای رم با همین مشخصات 35000 پول دادم 4 ماه پیش در حالی که 19000 هم بود با توجه به گارانتی داشتن اکثر رم ها ببر تعویض کن امیدوارم مشکلت حل بشهنقل قول:
دوستان سعی کنید رم های سونی سیاه رنگ رو به هیچ عنوان نخرید ...نقل قول:
مموريم مشخصات زير رو داره:
مارك: سوني
حجم: 1 گيگ
رنگ : مشكي
ساخت: كشور زاپن
پايين مموري هم اين عبارت رو نوشته:
رم های آبی با مارک sandisk رو بخرید تا 4 گیگش هم امتحان خودش رو پس داده...
موفق باشید
گوشي من پي 990 ، يه چند وقتيه كه خود بخود restart ميشه ، گوشي رو آپديتم كردم درست نشده به نظر شما بايد چكارش كنم؟:41:
نقل قول:
دوستان سعی کنید رم های سونی سیاه رنگ رو به هیچ عنوان نخرید ...
رم های آبی با مارک sandisk رو بخرید تا 4 گیگش هم امتحان خودش رو پس داده...
موفق باشید
نقل قول:
حقیقتش من خودم ترجیح دادم از جای معتبر بخرم هرچند گرون خریدم من برای رم با همین مشخصات 35000 پول دادم 4 ماه پیش در حالی که 19000 هم بود با توجه به گارانتی داشتن اکثر رم ها ببر تعویض کن امیدوارم مشکلت حل بشه
از تمام دوستان به خاطر راهنمايي هاشون ممنونم. رمم رو عوض مي كنم اگه تغييري رخ داد حتما مي گم.نقل قول:
کلا رم های مشکی جدید مشکل دارند !! من خودم همین مارک را داشتم و همه ی عکس هام خراب و قاطی بود ، بردم عوضش کردم یک گیگ آبی چینی خریدم مشکل حل شد ، همه چیر عالیه
احتمالا مشکل شما هم از رمش هست
بازم ممنون.
يكي از دوستام p990 داره كه ساعت sms هاش درسته، پس يه راهي براي درست كردن اين مشكل هست. تنظيمات گوشيهامون هم مثل همه.نقل قول:
ساعت sms کلا خرابه.
كسي از دوستان نمي تونه منو راهنمايي كنه؟
سلام چطوری می شود پسورد برای گوشی یا فولدر ها گزاشت
ایا میشود کاری کرد که وقتی فلیپ باز شود اتصال مکالمه شروع شود وبا بستنش مکالمه قطع شود
قیمت دقیق این گوشی چند هستش؟