بله متاسفانه گیر شرکتایی افتادیم که وقتی مشکلی هم نداری، همه چی رو گردن تو میندازن! پینگ خوب هم شاید تا 10 سال هم برامون فراهم نشه با این اوضاع! بله سرعت دانلود و آپلود هم ربطی نداره به پینگ.نقل قول:
Printable View
بله متاسفانه گیر شرکتایی افتادیم که وقتی مشکلی هم نداری، همه چی رو گردن تو میندازن! پینگ خوب هم شاید تا 10 سال هم برامون فراهم نشه با این اوضاع! بله سرعت دانلود و آپلود هم ربطی نداره به پینگ.نقل قول:
بله صحیح اما همونطور که گفتم یه سرچ کوچولو تو گوگل کنید در مورد پکت لاس یا (به گفته اکثریت پکت لاست!) متوجه میشید که پینگ در گیمینگ اولویتش کمتر از پکت لاس هست. پینگ بین 100 الی 150 هم در حد نرمال هست (پایین تر از این خوب و بین 30 تا 70 عالی هستش) پینگ صفر هم که مسلما هیچ کشوری نداره که اگه کسی بخواد بیشتر در موردش و چراییش بدونه باز گوگل کنه... تو خیلی از پورتال ها یا وبسایت ها و گروه های تلگرامی در مورد بازی بتل رویالی مثل وارزون شکایت سر سرورهای مزخرف خود بازی، پینگ بالای ISP که سرویس گرفتن و... دیدم اما حقیقتا هیچ مشکلی از بابت سرورهای بازی کال آو دیوتی وارزون یا بقیه بازی های آنلاین یا بتل رویال نیست چون من توی تنظیمات بازی پکت لاس و پینگ رو فعال کردم که بیفته بالا سمت چپ ببینم اوضاع از چه قرار هست؛ موقعی که کسی منو میزنه و صفحه سوییچ میشه رو طرف که چجوری منو به شهادت رسوند میبینم پکت لاس طرف کاملا 0 اما پینگ ها متغییر... یعنی یکی 30 یکی 80 یکی 150 و... پس این نشون میده سرور بازی هیچ مشکلی نداره، پینگ بالا هم تنها دغدغه گیمینگ آنلاین به تنهایی نیست این پکت لاس هست که پدر ایرانی جماعت گیمر رو در آورده توضیح مختصر و عامیانه هم اینه که شما پینگت مثلا 30 هم باشه اگه پکت لاست پر نوسان بین 10 الی 50 درصد باشه عملکردت تو بازی شوتینگی مثل وارزون قطعا متعادل و مسمر ثمر نخواهد بود! یعنی پکت لاس لعنتی یعنی هر داده ای که از طرف من به سرور و بلعکس از سرور بازی به من میاد وسط راه گم و گور میشه و نتیجه این میشه که اگه بر فرض مثال من با پینگ 30 هم بازی کنم و پکت لاسم بالا باشه هر گلوله ای که از تفنگم میاد بیرون برای به شهادت رسوندن بقیه! تو مانیتور یا تی وی خودم نشون میده اما عملا هیچ تیری شلیک نشده یا نهایتا از بین 10 تا تیر یکی دو تا تیر به هدف برخورد میکنه بقیه تو دستور مسیر رفت و برگشت عمل من گم میشه که نتیجش زود به زود جام شهادت رو نوشیدن و اعصاب خراب هست! که این نشون دهنده سرویس دهی داغون شرکت های ISP با تکنولوژی قرون وسطی ای هست. اما شما همین امروز تلفن رو ور داری زنگ بزنی بگی پکت لاسم بالاست سوای اینکه اپراتور اولین بارشه همچین چیزی به گوشش میخوره مطمئنا میگه: خط تون نویز داره، بگی فیبر نوری دارم و قاعدتا نباید هیچ نویزی از طرف من باشه میگن تلفن رو از پریز بکش و هیچ کابل برقی کنار سوکت تلفن نباشه که نویز میندازه و اگه جواب نگرفتید جای مودم رو عوض کنید (یعنی دیدم که میگما و این گرودونه همچنان پابرجا میمونه که ISP با زیرساخت های گرون وسطی ای و خیانت در حق و پول مشتری داره دنبال نخود سیاه میفرستت و این راهنمایی ها یه مشت اراجیف هست که به خورد ملت بدبخت میدن!نقل قول:
ولی بین این همه پر حرفی من یه روشی برای بازی بتل رویال (فعلا فقط وارزون میزنم) پیدا کردم که اکانت TCP میده البته با هزینه ماهانه 15 تومن و هر موقع بخوام بازی کنم اول اونو فعال میکنم بعد وارد بازی میشم و واقعا پکت لاس رو صفر میکنه تازه میفهمی لذت بازی آنلاین با سایر ملل متحد چه کیفی داره! پینگم سوییج میشه مابین 100 الی 150 که قبلا هم بود اما پکت لاسم صفر شده و دخل هر کسی رو بر طبق عملکردم میارم...
من که از کیفیت نت ام راضی ام و همیشه پکت لاس ام 0 هست، درسته دیگه بهترین پینگی که میشه گرفت با اروپا 80 عه ولی خب خوبه و میگذرونیم باهاش!نقل قول:
با ExitLag هم مشکل پکت لاس وارزون حل میشد، دوستان تست کردن و جواب داد.
مایی که پس با کنسول ps4 گیم میزنیم چه کار میتونیم بکنیم؟:rolleye:نقل قول:
ExitLag ک بری سایتشون 3 روز مجانی بعد سه روز باید پول رو به دلار واریز کنی تا چند ماهه سرویس بگیری خیلی ها هم من دیدم قید ExitLag رو زدن.نقل قول:
شما رو چه حسابی میگین پکت لاس صفر؟ نکنه بازی پاپجی موبایل یا کال آو دیوتی موبایل میزنین که میگین پکت لاس صفر؟! پکت لاس صفر برای بازی تو کتسول و PC با بازیهای با گرافیک بالا و بهینه بندرت اتفاق میفته تو ایران اگه اینطور باشه شما آدرس ISP بدین بقیه هجوم ببرن همون ISP!
اونشو دیگه نمیدونم گرامی، چون تا حالا طرف PS4 و کنسول نرفتم...نقل قول:
یه روشی یکی از دوستان پیدا کرده بود هر سه روز یبار میشد ساخت (بعضی وقتها یه باگ عجیب میفتاد و دیگه نمیذاشت اکانت وارد کنی)نقل قول:
نه من اصلا موبایل گیم پلی نمیدم...
CSGO و رینبو و پابجی و وارزون (البته وارزون اولا پکت داشت و کسی منکرش نیست) و... تست شده رو نت آسیاتک و تا حالا پکت لاس نبوده، شاید تو طول سال (به جز اتفاقات بهمن که نت نابود شد به طور کلی) شاید مثلا 10 روز از 365 روز پکت جزئی گرفتم که اونم یا خودش چند دقیقه بعدش رفع شده یا هم با یه ریبوت مودم، حل شده مشکل.
آسیاتک دارم سرویس 8 مگ (420/210 گیگ) 1 ماه - خط هم روی 12 مگ دانلود و 1 مگ آپلود، آپ شده. با چنل مود FastPath پینگ اروپا هم بین 80 تا 90 میگرده، تو گیم هم هیچ مشکلی ندارم گیم اصلیم هم CSGO هست، حتی با سرور آمریکا هم درسته پینگ بالای 160 عه ولی باز پکتی نداره، البته 1-2 ساله اینطوری شده، اوایل مشکلات زیاد بود
منظورتون از CSGO همون Counter-Strike: Global Offensive هست دیگه؟! شما هیچ وقت بازی قوی و گرافیک بازی و مپ عظیم و حجم بازی وارزون رو با کانتر یکی ندونید دوست من، جهل نمیکنم ولی یه بار وارزون رو امتحان کنید نه برای نیم ساعت اگه سیستمتون میکشه یا کنسول دارید حتما بذارید رو روزلیشن معمولی یا بالا پکتتون و پینگتون رو ببینید چقدره! فرق وارزون و کانتر خیلیه بین ارسال و دریافت داده با سرور!نقل قول:
پابجی هم که اکثرا رو موبایل بازی میکنن بچه ها و چندان پابجی موبایل از نت کار نمیکشه! هر بار یه ساعت وارزون میزنم من 300 الی 500 مگ حجم تلف میکنه!
در مورد روشی که برای Exitlag گفتید هم خودتون نقضش کردید و بدرد نخوریشو ثابت کردید ما یه چیزی میخوایم آرامش خاطر داشته باشیم نه با هزارتا ترفند و علافی شل کن سفت کن بازی کنیم... اما من روشی که گفتم مطمئن هست!!!
سلام عزیز اسیاتک پهنای باند رو کلا باز میزاره یا بخاطر دستور وزیر تا پایان اردیبهشت اینجوری شده ؟نقل قول:
سلام، مال من قبل دستور "وزیر جوان!" هم باز بود، من 4 مگ میخریدم، 8 مگ میخریدم، ولی روی همون 12 مگ ست شده بود از اول (حتی گفتن برات 16 هم میذاریم) ولی چون احساس میکردم دیگه خط فشار میاد بهش گفتم روی همون 12 نگه دارن.نقل قول:
پنل آسیاتک یه قابلیت جالب هم داره که میتونی با فعال کردن گزینه "بهینه سازی سرویس برای گیم" سرعت آپلود رو خودت (بدون نیاز به تماس با پشتیبانی) تا آخرین حدی که خط میکشه قرار بدی، (با توجه به Annex A و Annex M)