واسه دهه فجر تو مشهد چه طرحی دارن؟
بلاخره ما نفهمیدیم صبا بهتره یا شاتل تو مشهد؟!(جفتشون شبانه رایگان دارند)
Printable View
واسه دهه فجر تو مشهد چه طرحی دارن؟
بلاخره ما نفهمیدیم صبا بهتره یا شاتل تو مشهد؟!(جفتشون شبانه رایگان دارند)
سرویس من آرت 1 هستنقل قول:
سلام من چقد خوشحالم دیروز زنگ زدن تولدمو بهم تبریک گفتند :8:بابا اینا چقد با ادب و باحالن دختره انقد قشنگ صحبت کرد یادم رفت سر گلایه وشکایت و باز کنم و براشون از بدبختی هام بگم با این سرویس شون......ولی همون چند خطی که مشکل داشتم و گفتم قرارشد پیگیری کنه وای چه باحالن خوشم اومد از صحبت کردنشون :20: 3گیگ ترافیک رایگان جهنم و ضرر این دانلودی که شب ها نتونستم بگیرم با این 3گیگ روز که سرعت خوبه می گیرم :5:
سلام دوست گلم .نقل قول:
شما یه چند ماهی صبر کن . بعد ببین بازم سرویساشون به این باحالی که می گی هست یا نه.!
:2:
من که 2 ساله سرویس ارت 1 می گیرم الان سرعتم شده در حد دایل اپ .:2:
دوستان من از داتک استفاده می کردم و قصد تغییر به شاتلو داشتم خواستم بگم شما پیشنهاد می کنید که دیدم از هر 3 پست یکیش داره از شاتل بد میگه!!:20: دو اینکه ایا شاتل م محدودیت 128 بره کاربر خانگی رو داره؟
ممنون
بهت پیشنهاد مینک هیچوقت همچین اشتباهی رو نکن!!!نقل قول:
بلی شاتل هم محدودیت 128 برای کاربران خانگی داره و فقط با نامه اداری (دیگه با نامه دانشگاه نمیشه) میتونی سرعت بالاتر از 128 بگیری
ممنون پس با این حساب جدا شانس اوردم اخه همین امروز می خواستم قرار داد ببندم!!من خودم با داتک مشکلی نداشتم یه نفر از یوزر ها گیر داده بود!میدونم این سوال جاش نیست ولی با نامه از شرکت خصوصی بیارم که البته تا حالا از انترنت استفاده ای نداشته ولی مکان شرکت یک جای دیگه ای ثبت شده امکان پذیر نیست؟نقل قول:
سربلند باشید
سلامنقل قول:
همونطور که دوستان گفتن اشتباه محضه...
علاوه بر اینکه محدودیت 128 را داره سرویسهای نامحدودش نامحدود واقعی نیست و سرویسهای محدود را هم شبها اگه زیاد دانلود کنی و در بعض مواقع اگه اصلا هم دانلودنکنی محدودت میکنن به دایل آپ :2:
کسی که اشتباه می کنه شمایینقل قول:
قراردادتو مطالعه کنی می بینی که برای هر دو سرویس اکو و آرت کلمه ی سرویس اشتراکی استفاده شده و قانون شیرینگ شامل حالش می شه
گفتم که بهتون با اکانت 512eco سرعت شبانه ام الان شده 7 خودتون قضاوت کنید دیال آپ بهتره یا شاتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]