ببینید اگر شما به حد نصاب تلفیقی که در دفتر چه ذکر شده رسیدید که کاملا معافیت شاملتون میشه ولی اگر نرسیدید.. فکر کنم حداکثر 9 ماه کسر خدمت بخورید.نقل قول:
در مورد اینکه فضای این جاهایی که گفتید چجور هست ...اطلاعی ندارم.
Printable View
ببینید اگر شما به حد نصاب تلفیقی که در دفتر چه ذکر شده رسیدید که کاملا معافیت شاملتون میشه ولی اگر نرسیدید.. فکر کنم حداکثر 9 ماه کسر خدمت بخورید.نقل قول:
در مورد اینکه فضای این جاهایی که گفتید چجور هست ...اطلاعی ندارم.
متشکر از راهنمایی.بچه ها گفتن تو اضاف داری.من باید 19 سالگی میرفتم الان 20 سال دارم متولد 1374 هستم.میتونم از جانبازی پدرم استفاده کنم.بعد گفتن بهم شما نمیتونی سپاه بیفتی اضاف داری.به نظرت راه داره برم تو سپاهنقل قول:
اگه منظورتون کسری جانبازی پدرتونه باید بگم که به متولدین 74 هیچ گونه کسریی نمیدننقل قول:
اگه منظورتون کسری جانبازی پدرتونه باید بگم که به متولدین 74 هیچ گونه کسریی نمیدننقل قول:
من هم قانونش رو دیدمنقل قول:
یکی از دوستام 73 هست اون هم شاملش نمیشه ؟ :n36:
اگه اشتباه نکنم متولد 73 به بعد دیگه کسری نمیدن.
من پدرم 30 ماه جبهه داره طبق قانون 9 ماه کسری دارم اما چون غیبت دارم متاسفانه برام کسری نمیخوره راهی نداره بشه ازش استفاده کرد ؟
بخشش برای غایبین در نظر نمیگیرن ؟
6ماه جبهه رو چند ماه کسری میدن ؟
منم 24 ماه پدرم جبهه داره جانباز 21 درصد هم هست ولی میگن به متولد پایین 73 میدن منم موندم چیکار کنم.ای کاش میرفتم.پدرم میگه پست کن منم میترسم جای بد بیفتمنقل قول:
سلام
تاریخ اعزام من اول شهریور امسال هست و آموزشی هم سپاه هستم با مدرک فوق لیسانس. اگه موهامو به جای شماره چهار با شماره 10 یا 12 بزنم اشکالی داره؟ در طول دوره آموزشی چند بار باید موهارو کوتاه کرد؟