1 به 10 را کلا بیخیال شو چون به کمترین سرعت مجاز محدودت میکنن! و وبگردی هم اعصاب خرد کن میشهنقل قول:
Printable View
1 به 10 را کلا بیخیال شو چون به کمترین سرعت مجاز محدودت میکنن! و وبگردی هم اعصاب خرد کن میشهنقل قول:
هربار هر شرکتی رو عوض کنید پول رانژه گرفته میشه.نقل قول:
موفق باشین.:40:
60 گیگ!!نقل قول:
سرویست چیه که می تونی 60 گیگ دانلود کنی؟
خب پس شما چه شرکتیو پیشنهاد میدید ؟نقل قول:
برای وب گردی و Video Chat فقط
ممنون
نگفتم دانلود کردم .نقل قول:
گفتم"60 گیگ لینک دانلود نشده دارم"
video chat که با همین سرویس های اکو میشه !نقل قول:
کافی روی 2 مگ ببندن سرویس شما رو .
فقط یک مشکلی هست! Video chat تقریبا مثل دانلود میمونه ! خیلی حجم مصرف می کنه ! روزی 15 دقیقه هم اینطوری چت کنی به آخر ماه نمیرسی و ترافیکت تموم میشه !
من خودم فقط تفریحی video chat میکنم اونم با fps پایین و کیفیت کم ولی بازم خفن حجم میبره ! (با نرم افزار oovoo )
این سرویس های pol -20 gig 256 پارس آنلاین رو که 40 تومن هست بگیری کارت راه میفته !
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
خوب اگه تورنت نباشن احتمالا تا حالا لینکاشون بخاطر مسدود شدن هاست های بزرگ خراب شدن !نقل قول:
اگه لینک هات سالم هست سریع فایل ها رو روی هاست های خودمونی مثل رپیدباز و آپلودباز remote یا لیچ کن !
سلام دوستان عزیز
حدود 1 ساله که از شاتل سرویس ارت 5 دارم میگیرم و از پینگش هم ناراضی هستم چونکه انلاین بازی میکنم :2:
بنظرتون از پارس انلاین سرویس بگیرم بهتر نیست :10:
سلام دوست عزیز .نقل قول:
کی گفته مشهد پهنای باند اضافه کردن . یه مدت میشه مشهد هم ترکیده . حداقل مال من که اینجوریه . ملاحظه بفرمایید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویسم هم ارت 1 هست .
:2:
سرعت شده در حد دایل اپ
اکو رو گفتن ! آرت رو سرعتش رو بالا ببرن که شاتل سکته میزنه ! سرویس آرت پهنای باند شاتل 20 برابر هم شه همین جوریاست !نقل قول:
ممنون از دوستان
پس تو این شرایط بازم از وایمکس بهتره دیگه!!
وایمکس بهت میده 3گیگ ماهیانه 15600تومن و شبانه و روزانه نداره همش 3 گیگ داری تازه شانس بیاری از 3گیگت ندزدن!!
حالا همینو بیام شاتل بگیرم غیر شبانه رایگانش ترافیک خودمو در طول روز که خوب سرویس دهی میکنه دیگه؟
ممنون