داستان چیه چرا نتارو محدود کردن باز؟
Printable View
داستان چیه چرا نتارو محدود کردن باز؟
سلام
کسی کانفیگ کردم مودم وودافون esy box 903 رو بلده
سلام من یه ماهه از شاتل درخواست سرویس دادم ولی هنوز توی مرحله تخصیص پورت گیر کرده گفتن ممکنه حتی دو ماه طول بکشه هیچ راهی نیست واقعا اگه برم مخابرات نمیتونه مشکلمو حل کنه؟
سلام قبلاً که این جریانات کرونا نبود این مسائل نبود چون الان تعداد مشترکین به دلیل آموزش آنلاین و دورکاری و... رفته بالا اینقدر طول میکشه اگر به استفاده از شاتل مصرید متأسفانه چاره ای جز استفاده از یک روش جایگزین مثل اینترنت همراه و صبر کردن ندارید:sad:نقل قول:
شکایت از 195 کن راحت شونقل قول:
تعرفه های VDSL شاتل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------
همه جا قیمت گذاری بر اساس سرعت منسوخ شده اونوقت شاتل هنوز داره بر اساس سرعت قیمت گذاری میکنه!:thumbsdow
دوستانی که شاتل دارن در قسمت صدای مشتری اعتراض ثبت کنند تا در قیمت vdsl بازنگری بشه
حتی اگه روزی بتونن اینترنت 10Gig ارائه بدن به ملت باز میگن 100 گیگ در ماه ! شاتل فقط این سیرک رو راه ننداخته ، هایوب هم رو VDSL حجم های ADSl رو ارائه میدن! باید حتما بتون بالا سرشون باشه
سلام دوستان من توی شاتل لند قسمت آپلود سنتر لینک سالم و مستقیم هر فایلی را که برای آپلود بهش میدم ارور میده.کسی میدونه دلیلش چیه؟
سلام دوستان من توی شاتل لند قسمت آپلود سنتر لینک سالم و مستقیم هر فایلی را که برای آپلود بهش میدم ارور میده.کسی میدونه دلیلش چیه؟
شاتل لند خیلی وقته تعطیل شده...نقل قول:
کسی مشکل ssl نداره جدیدا با شاتل ؟
پینگ ها عالی شد:)
از 4.2.2.4 الان من 73 دارم میگیرم
شاتل موبایل از رنج جدید شماره سیمکارتهای خود رونمایی کرد
نویسنده: حسین خلیلی صفا
شاتل موبایل رنج جدید شمارههای خود را با امکان انتخاب بر اساس تاریخ تولد کاربران فراهم کرد.
شاتل موبایل که سیمکارتهای هوشمند خود را با پیششماره ۰۹۹۸ عرضه میکند، امکانی فراهم کرده است تا متقاضیان بتوانند شماره دلخواه خود را بر اساس تاریخ تولد یا هر تاریخ دیگری که برای آنها ارزشمند است انتخاب کنند. بر این اساس، با مراجعه به وبسایت فروشگاه شاتل موبایل، امکان انتخاب شماره دلخواه با پیششماره ۰۹۹۸ و رنج ۱۳ برای متقاضیان فراهم است. بهعنوان نمونه، چنانچه تاریخ ۱۴ فروردین ۱۳۶۲ مورد نظر باشد، متقاضی میتواند شماره ۰۹۹۸۱۳۶۲۱۱۴ را خریداری کند. بدیهی است که از هر تاریخ فقط یک شماره سیمکارت موجود خواهد بود و متقاضیانی که شماره و تاریخ خاصی در نظر دارند، باید قبل از اختصاص شماره به سایر متقاضیان، برای دریافت سیمکارت با شماره دلخواه خود اقدام کنند.
شاتل موبایل اپراتور هوشمند نسل جدید تلفن همراه با پوشش 3G و 4G در سراسر کشور است که برای نخستین بار، از فناوری «سیمکارت هوشمند» استفاده کرده است. با استفاده از این فناوری، سیمکارت هوشمند شاتل موبایل با تحلیل آنتنهای موجود در محدوده حضور مشترک، بهطور خودکار، بهترین آنتن و پوشش شبکه را برای وی انتخاب میکند.
علاقهمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره این اپراتور و خرید سیمکارت، میتوانند به وبسایت shatelmobile.ir مراجعه کنند یا از طریق شماره ۰۹۹۸۱۰۰۰۰۰۰ و بهصورت ۲۴ ساعته با کارشناسان فروش شاتل موبایل در ارتباط باشند.
منبع : زوم ایت
با این بسته های نجومی و ابلهانشون، فکر نکم کسی اصلا سمتش بیاد، فضایی ها انگار تو اروپا دارند قیمت وضع می کنند.نقل قول:
فلسفه وجودیشو درک نمیکنم.... چرا نباید مستقیم از رایتل ( از اینجا سرویس میگیره؟) تهیه نکنم و یه واسط (نون خور) این وسط اضافه کنم؟
همیچ مزیتی هم نداره
حالا اگه کسی ماه و روز تولدش هردو، 2 رقمی باشه یک رقم کم میاد! قیمت های این سیمکارت ها هم از یک ستاره 60 تومن شروع میشه تا هشت ستاره 1 میلیون و 100 :wac:نقل قول:
دیروز بعد از پنج سال مذاکره! شاتل موفق شده برای فیبرنوری شیراز و اینترنت خونگی با شهرداری شیراز قرارداد ببنده...
سلام من دیروز ثبت نام کردم به من گفتن ممکنه تا دو ماه آینده رانژه و تخصیص پورت انجام نشه علتش چیه کاری نمیشه کرد کار آدم زودتر راه بیوفته؟:grrr:
:biggrin:شما همونی نیستی ک هی میگوفتی vdsl vdsl میدن سال پیش؟نقل قول:
پیگیرییا بیخیال شو این پروژه vdsl به هیچ جا نمیرسه تو ایران
سلام به احتمال زیاد بخاطر شرایط کرونا و ترافیک تقاضاستنقل قول:
ممنون بابت راهنمایی
کاری نمیشه کرد آخه دو ماه دیگه خیلی طولانیه:grrr::grrr::grrr::grrr:
جز استفاده از یک روش جایگزین و صبر راه دیگه ای نیست متاسفانهنقل قول:
شاید مرکز شما محدودیت داره یا پورت خالی نداره به همین دلیل گفتن دو ماه وگرنه خیلی طول بکشه سه روز هست برای نصب و فعالسازی.نقل قول:
لطفا کسی که از شاتل سرویس داره سرویسشم گیمینگ هستش از یکی از آیپی های زیر است تست پینگ بگیره خیلی ممنون:»:wub: آیپی ها برای پابجی موبایل هستش.
eu-central-1 - 35.156.63.252
eu-central-1 - 52.28.63.252
eu-central-1 - 52.29.63.252
eu-central-1 - 52.57.255.254
eu-central-1 - 52.58.63.252
eu-central-1 - 54.93.32.2
eu-central-1 - 54.93.162.162
eu-central-1 - 52.57.67.93
eu-central-1 - 52.28.34.137
eu-central-1 - 52.57.67.93
eu-central-1 - 52.57.169.116
eu-central-1 - 52.59.68.3
eu-central-1 - 52.57.168.131
eu-central-1 - 35.157.61.251
eu-central-1 - 52.57.241.171
eu-central-1 - 52.29.125.80
eu-central-1 - 52.58.95.114
eu-central-1 - 35.157.61.4
:»
چه محدودیتی؟
اگه پورت نداشتن که نباید ثبتنام میکردن ازشونم پرسیدم گفتن دارندگفتن مخابرات محلتون مشکل داره
شاتل موبایل مودم ۴.۵G عرضه کرد
شاتل موبایل اعلام کرد به مناسبت شروع ماه مبارک رمضان مودمهای ۴.۵G رومیزی زایکسل خود را مجددا به بازار عرضه می کند.
به گزارش ایسنا، بنابراعلام روابط عمومی شاتل موبایل، این اپراتور هم زمان با شروع ماه رمضان جشنواره ای ترتیب داده است که در آن مودم رومیزی زایکسل مدل ۴۵۰۶ که پیش از این نیز به همراه سیمکارت هوشمند شاتل موبایل و ۲ گیگابایت اینترنت هدیه عرضه می شد، حالا و پس از مدتها توقف عرضه، در رمضان ۱۴۰۰ مجددا و این بار با ۵۲ گیگابایت اینترنت هدیه در دسترس مستقیم متقاضیان قرار می گیرد.
مودم رومیزی Zyxel مدل ۴۵۰۶ که یکی از پیشرفته ترین مودم های ۴.۵G موجود در بازار است، از چیپست HiSilicon LTE Cat۶ بهره میبرد که امکان استفاده از خدمات اینترنت پرسرعت مبتنی بر نسل ۴.۵ را برای کاربر ممکن میکند. این مودم از وای فای دو کانال ۲.۴ و ۵ گیگاهرتزی پشتیبانی میکند و قابلیت پشتیبانی از اتصال بیسیم تا ۳۲ نفر به صورت هم زمان از طریق وای فای را دارد.
استفاده از مودم ۴.۵G زایکسل به همراه سیمکارت هوشمند شاتل موبایل به کاربر این امکان را میدهد که همیشه به اینترنت پرسرعت و باکیفیت دسترسی داشته باشد.
شاتل موبایل اپراتور نسل جدید تلفن همراه با پوشش ۳G و ۴G در سراسر کشور است که برای نخستین بار، از فناوری «سیم کارت هوشمند» استفاده کرده است. با استفاده از این فناوری، سیم کارت هوشمند شاتل موبایل با تحلیل آنتن های موجود در محدوده حضور مشترک، به طور خودکار، بهترین آنتن و پوشش شبکه را برای وی انتخاب می کند.
متقاضیان برای استفاده از شرایط ویژه این جشنواره و خرید این محصول میتوانند به وبسایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند یا از طریق شماره ۰۹۹۸۱۰۰۰۰۰۰ و به صورت ۲۴ ساعته با کارشناسان فروش شاتل موبایل در ارتباط باشند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
من شاتل کرمانشاه هستم پینگ داخلیم 13نقل قول:
یعنی از این تست هایی که گرفتم برای اونایی که ساکن تهران هستن حدود 8 تا پینگ کم کن
شاتل کرمانشاه هم مسیرش روی دلتا هس اگه مسیر برگشت شاتل روی opentransit باشه پینگ aws المان برای من میشد 82 برای تهران میشد 74
خُب خودتون میگید مخابرات محله تون مشکل داره.نقل قول:
من امروز خواستم شاتل ثبت نام کنم گفتن تا شش ماه آینده مرکز مخابرات ما پورت آزاد نداره در صورتی که مرکز مخابرات های دیگه شهرمون آزاد هستن. اپراتور گفت هر دو ماه یکبار زنگ بزنید شاید شانس آوردید پورت آزاد داشتیم.
منو تو نوبت گذاشت و گفت هر وقت پورت آزاد داشتیم زنگ میزنیم.
شاتل سیاستی داره اینه که بیخود مشترک اضافه نمیکنه تا وقتی که توانایی اون رو داشته باشه چون در غیر اینصورت کیفیتش میاد پایین. برعکس مثلاً های وب که همینطور مشترک جدید میگیره حالا طوری شده که شب ها سرعتش در حد بایت میشه و هیچ سایتی باز نمیکنه!
الان با پشتیبانی زنگ زدم میگه کمبود پورت داریم تا به ماه دیگه پورت اضافه میکنیمراست میگه یا که فقط میخاد مشتریش نپره؟
- - - Updated - - -
الان با پشتیبانی زنگ زدم میگه کمبود پورت داریم تا به ماه دیگه پورت اضافه میکنیمراست میگه یا که فقط میخاد مشتریش نپره؟
- - - Updated - - -
سلام امروز با پشتیبانی حرف زدم میگه کمبود. پورت داریم یک ماه باید صبر کنی تا پورت اضافه کنیم راست میگه یا میخاد مشتریش نپره؟
به این امیده یکی شارژ نکنه بجا به شما سرویس بدهنقل قول:
آخه پشتیبانیش گفتش تا یک ماه دیگه پورت اضافه میکنیم اوکی میشه اینجوری باشه 195 شکایت کنم به جایی میرسم؟ یا نه؟نقل قول:
اینا ازم پولم گرفتن گفتن منطقون اوکیه الان اینجوری میگن
اگه قبلا بهت قول دادن که آره میتونیم سرویس بدیم بیا ثبت نام کن پیگیر شو. زنگ بزن توضیح بخواه قانع نشدی شکایت کن.نقل قول:
دوستان کسی خبر داره این چه سیستمیه دارن پیداه میکنن
من 8.5 گیگ ترافیک دارم , برام 7 گیگ ترافیک مازاد زده
بسته هارم تا 50 درصد گرون کردن
شاتل تعرفه های اینترنت رو افزایش داده...:grrr:
آسیاتک هم گرون کرده :thumbsdowنقل قول:
دقیقا سیاستی که همیشه توی ایران پیاده میشه
شاتل اومد کلی گرون کرد تابستون بعد همه اعتراض کردن کم تر گرون کرد که حالا بیاد اندازه همون موقع گرون کنه
به مرگ بگیری که به تب راضی شی
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=158ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=68ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=55ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=103ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=63ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=68ms TTL=107
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=585ms TTL=107
Request timed out.
Request timed out.