من به این نتیجه رسیدم که نت ایران برای تا حدودی دانلود و تحقیق و اخبار ارائه میشه. برای گیم شانسیه - هر جا بری همه چی 50 -50 هست ممکنه یه مدت خوب باشه یک مدت افتضاح.نقل قول:
Printable View
من به این نتیجه رسیدم که نت ایران برای تا حدودی دانلود و تحقیق و اخبار ارائه میشه. برای گیم شانسیه - هر جا بری همه چی 50 -50 هست ممکنه یه مدت خوب باشه یک مدت افتضاح.نقل قول:
حذف شود لطفا...........
میشه تست بزارین از speedtest.net
الان از HiWeb با من تماس گرفتن (+982129400000) اوپراتور گفت قراره از امشب همه ی ISP ها طرح های جشنواره ی خودشونو حذف کنن و قراره ترافیک آپلودی واسه ی مشترکین قدیمی و جدید هزینه داشته باشه
گفت اگه میخواین طرح های جشنواره رو بخرین امشب تا قبل از ساعت 24 اقدام کنید
جریان چیه ؟
راست میگن ؟
فشفشه هم فقط دو تا گذاشته های وب یکی 4 گیگ یکی هم 30 گیگ ....
دوستان چرا فشفشه 50 گیگ 1 ماهه و 10گیگ 1 هفته ای حذف شده؟
خوب دیگه پس چه جوری با اعصاب مشتریاشون بازی کنن؟نقل قول:
شما از قبل خبر داده بودین که میخواید طرح جشنواره ای بخرید ؟نقل قول:
تماس گرفتم چرا خبر رسانی درستی نشده میگه بامشترکینی که در چند روز اخبر تماس داشتند و حتمی می خواستند خرید کنند تماس گرفتیم:n04:
یعنی ملت زنگ میزنن و تلفنی اعلام میکنن طرح جشنواره ای میخوان ؟!!!
درخواست تخلیه کردم :n19:
اپراتورش میگفت شما مشتری ویژه هستید 5 ستاره هستین و کلی مزایا دارین:n37:
تازه 30 گیگ و 80 روز هم از اینترنتم مونده بود ولی گفتم جهنم ضرر فقط تخلیه:n02:
گفتم وقتی پینگ بالا هست از ساعت 5 عصر تا 1 شب نمیشه بازی انلاین انجام داد یا از تلگرام استفاده کرد یا دانلود کرد مزایا و ستاره به چه دردی میخوره:n34:
بنظرتون کدوم شرکت برم بهتره؟!
های وب انصافا سرعتش و پینگش از مخابرات هم بدتره...
تلگرام و اینستا که کلا در حد دایال آپه!
خدا رو شکر که سه روزه از شر های وب راحت شدم . ثبت نام کردم خلیج آنلاین که بزرگ ترین آی اس پی تو استان بوشهر هست. تنا دو روز دیگه کار راه اندازی اینترنتم تموم میشه . البته فعلا فور جی گرفتم که واقعا می ارزه به ای دی اس ال. هر چند بعضی وقتا سرعتش افت می کنه ولی واقعا می ارزه .
جالبه حالا که دو روز از تخلیه گذشته الان از 195 بهم زنگ می زنن . سه بار زنگ زدن امروز که هیچ کدومشو برنداشتم . به درد خودتون می خوره الان که از شر های وب راحت شدم:n02:
سلام دوستان من میخوام از های وب جمع اوری کنم برم دیگه چیزی برای جذب کاربر ندارن آپلود رو که برداشتن سرویس یک ساله رو هم که...
به نظرتون سرویس غیرحجمی بگیرم چطوره میشه یکم توضیح بدین چه فرقی با حجمی داره؟
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
بیشتر به حجمی شبیه تا نامحدود...فرقش با حجمی اینه که شما علاوه بر هزینه ترافیک مثل قدیم هزینه سرعت هم پرداخت میکنید و در بهترین حالت سرعت هشت مگابیته که این سرعت فقط روی سرویس پنجاه گیگ یکماهه صدتومن هست..ترافیک هم تموم بشه فقط بسته پنج گیگی هست که گیگی 1500 میده یعنی نصف حجمی...البته اینایی که گفتم برای بای وب بود..در کل من بخاطر قیمت بالاش و مشکلاتش پیشنهاد نمیکنم...تخلیه کنی از جشنواره فروش یه شرکت دیگه استفاده کنی هم هزینش پایینتره هم کیفیتش بالاترنقل قول:
نه از قبل خبر نداده بودم میخوام جشنواره بخرمنقل قول:
روز قبلش باهاشون تماس گرفته بودم فقط سرویس ها رو پرسیده بودم
ممنون درستهنقل قول:
اخه های وب گفت که همه شرکت ها باید جشنواره هاشون رو لغو کنن طبق اون مصوبه ای که گفتن اگه اینطور نباشه میرم سمت مخابرات
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
اون فشفشه 100 گیگ 10 روزه رو هم که مشترکین 7 ستاره میدادن رو در کمال ناباوری بدون سرو صدا برداشتن
خسته نباشید دلاوران دزد :4::n21:
رفقا فشفشه ها کو؟
برای باقی دوستان هم فشفشه ها رو برداشتن ؟
الان فقط 30 گیگ 15 روزه هست و 4 گیگ 1 روزه - اخه بدون هماهنگی و اطلاع رسانی:n04:
بعد رفقا دقیقا چه جوری حساب کردن که قبلا 50 گیگ 30 روزه 30 تومن الان 30 گیگ 15 روزه 18 تومن (یدون مالیات - 10 درصد مالیات هم باید حساب کرد) :n13:
فکر کنم های وب خسته شده میخاد مشتریاش تخلیه کنن
تنها خوبیش همین فشفشه ها بود دیگه واقعا ارزش نداره
نقل قول:معلوم نیست های وب داره چه میکنه اون از کندی سرعت و پینگ و اینم از نابودی فشفشه های پر طرفدار:n13:نقل قول:
من که امروز درخواست جمع اوری خط دادم:n01:
من از طریق این فرم شکایت ثبت کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبر میکنم ببینم فشفشه ها جایگزین میشه یا نه، وگرنه تخلیه میکنم.
دوستان adsl با مصرف ماهانه ده تا پونزده گیگ غیر های وب کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟(پینگ خیلی مهم نیست)
خیلی بخشید های وب پلشت و !! تو مثلا سایت داشتی یا چی که میگی اپلود رایگان حذف شد:n34: یا برای ما 50 گیگ رو برمیداری که کلش دانلود از نت داخلی هست !
حقمونه واقعا حقمونه وقتی کل اینترنت و تخلیه کنیم حالیشون میشه
یه روز شیر تو المان گرون میشه مردم فردا هیچکی نمیخره فرداش ارزون میشه و همون قیمت
یه تاپیک یه سایت باز کنید این عنوان توش باشه اصلا هر جا که میتونیداینترنت خود را تخلیه کنید
یک شرکت معرفی کنید حجم بالا ماهیانه به قیمت مناسب و سرعت بدون محدودیت داشته باشد
همچین چیزی داخل ایران پیدا نمیشهنقل قول:
من یه تاپیک معرفی میکنم شاید بتونی توش این شرکت جادویی رو پیدا کنینقل قول:
دوستانی که هدیه سرشماری از های وب رو نگرفتن به این لینک مراجعه کنن :n09:
ینی خاک بر سر این های وب.خجالت نمی کشن اپلود رو پولی کردن.دانلود هم باید رایگان بود اونوخت ببین چه جوری شده.این همه می گن این کشورای غربی و کره و ژاپن پیشرفت کردن برو ببین اینترنتشون چه جوریه؟ این کره جنوبی به زور میاد بهت نت می ده اونم با چه سرعتایی اونوخت اینجا اینترنت دیزلی ارایه می کنن.وزیر رو استیضاح کنه مجلس.نمی شه اینو به گوش نماینده ها رسوند؟
ای لعنتی های عوضی
تو پنل کاربری میری همه شرایط خوب رو برداشتن
آخه دزد بی شرف چرا 50 گیگ سی روزه رو برداشتی؟؟؟ کردی 30 گیگ 15 روزه که ملت هی 15 روز 15 روز به حساب شرکت کوفتیت پول واریز کنن؟ همین چند ماه پیش هم که رایگان شبانه ها رو برداشتن. چن ماه پیش گرونتر کردن. همین جوری پیش بره چند وقت دیگه میری پنل کاربری میگه باید 200 هزار تومن واریز کنی تا بتونی پنل کاربریتو کامل ببینی.
دزدهای عوضی بی همه چیز. بعد میگن مملکت چرا اینجوریه. اخه من چقدر پول درمیارم که همش بریزم تو جیب این جور شرکتا. لعنتی ها اه اه اعصابمو خورد کردن:n34:
همه برین تو این لینک و تو نظرسنجی رتبه بندی اینترنت های وب ( داده گستر عصر نوین ) شرکت کنید. همین الان برام اس ام اس اومد. اولش باید عضو سایت بشید.
کاربر محترم
باشرکت در این نظرسنجی در رتبه بندی و نظارت بر اپراتور اینترنتی "داده گستر عصر نوين" مشارکت فرمایید.
مهلت نظرسنجی تا تاریخ 1395/12/15 می باشد .
کد شناسه : .....
و یا اینکه تنها به سوال زیر با ارسال نمره 1 الی 20 به شماره 3000504901 پاسخ دهید.
ميزان رضايت کلي شما از کيفيت و پشتيباني سرويس، پاسخگويي به شکايات و ارزش گذاري به مشتري، اپراتورتان چقدر است؟
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
باتشکر
این وضعیت من تو های وب
بدون سرویس گیمینگ
خطمو هم بدون منت روی شونزده مگ بستن
ششصد گیگ یکساله چهارصد هزار تومن
----
----
مقایسه کن با شاتل که مثلا سرویس گیمینگ هم داشت
خطمو روی چهار مگ میبستن میگفتن داریم لطف میکنیم
سالانه حدودا ششصد هزارتومن برام آب میخورد
نهایتا چهارصد گیگ حجم میدادن با محدود شدن سرعت
فعلا که طرح ها رو برداشتن .
امروز تماس گرفتم گفتن احتمالا طرح های جدید بیاد
حجم سرویسم تموم شده منتظرم ببینم اگه طرح جدیداش به صرفه بود بگیرم اگرم نبود همون شاتل میگیرم
برای دانلود هم هفته ای دو بار دو ساعته ایرانسل بگیرم از سرمم زیاده:n01:
بستگی به تعداد کسانی دارد که تخلیه میکنندنقل قول:
در هر صورت چون الان اپلود هم حساب میکنن باید طرح های ارزون تر بدن و گرنه اصلا نمی ارزه:n29:نقل قول:
همین چند روز پیش بود زنگ زدن نظرسنجی کردن در مورد سرویسشون و گفتم تنوع فشفشه هاتون کمه..:|
آقا یه خاطره بگم.... :n02:
تو یه شرکتی کار میکردم که مدیر عامل یک دکتر بود. دکترمکانیک.
این بده خدا هم به خطر جابجایی در شرکت سرویس اینترنتش تغییر کرد و دست بر قضا یکی از دانشجوهاش تو کار اشتراک دهی و این حرفا بود. اونم بهش گفت های وب میدنم بهت نمیدونم اینجوریه و نمیدونم چه جوریه و از این حرفا....
آقا این اینترنته هی قطع و وصل میشد، کم میشد، زیاد میشد... بالا یشد، پایین میشد... دیگه امونشون رو بریده بود.
زنگ زد به این اپراتوره آشناش، گفت آقا اینترنت مشکل داره حجم کمه نمیدونم ترافیک فلان، سرعت ممدان، نمیدونم چی چی و چی چی، خلاصه گلایه کرد...
اون طرف هم هی میگفت نیدونم شب پا میشی دانلود میکنی روز فشفشه میزنی، شب دانلود میزنی دوباره فشفشه میکنی،
مدیرعامل گفت اینارو نمیدونم، حوصله این کارارو ندارم. یه سرویس باز بهمون بده..
دست بر قضا های وب همه طرح هاش فشفشه ای بود. آزاد نداشت. اونهایی هم که داشت خیلی ناجور بود. قیمتش در حد فضانوردی بود. این ینده خدا اپراتوره هم چاره ای نداشت دوباره فشفشه بازی دربیاره.. :n02:
آره... مصرف میکنی، تموم میشه، فشفشه میزنی، دوباره هر دفعه تموم شد درخواست فشفشه میدی، دوباره فشفشه میزنی... خلاصه حسابی فشفشه کاریش کرد.
من داشتم از خنده تو دفتر جر میخوردم. :n08:
یهو مدیر عامل گفت ببین فلانی. من از این بچه بازی ها من سر در نمیارم. این فشفشه مشفشه هارو ول کن. من اینترنت میخوام اینترنت ندارم.
اونم گرفت اینترنتشو مثلا برقرار کرد حالا با سرعت یک اسب بخار در ساعت... :n15:باز فرداش زنگ زد گفت چی شد، مشکل ما رفع نشد که... اون بنده خدا هم چیزی در آستین نداشت جز صحبت از فشفشه هاش که مدیر عامل دید این چیز دیگ ای واسه گفتن نداره باهاش خدافظی کرد، تا مدتها با این فشفشه ها سروکله زدیم ما تو شرکت. :n31:
به نظر من های وب واقعا باید یه فکری به حال بسته هاش بکنه ، یا حداقل ترافیک شبانه رایگان رو برگردونه. از بقیه آی اس پی ها تو مرکز مخابراتی خودم مطمئن بودم. حتما از های وب میرفتم. به نظرم هزینه های وب بالاست.
واقعا گند بزنه به این های وب نه دیگه فشفشه داره نه اینترنت درست حسابی سرعت خارجی افتضاح پینگ فوق العاده مزخرف با پکت لاست تک کانکشن داغون البته شرکتهای دیگه هم هرکدوم یه جاشون میلنگه کاری کردن که ادم خودش کلا از اینترنت انصراف بده
- - - Updated - -
فشفشه های جدید به نظرم بهتر از قبلی هان.
۷۰ گیگ یه ماه برای من مناسب تر از ۵۰ گیگ یه ماهه است.
پولاتون و جمع کنید ماهی 65 باید بدید
یارو مگه مخش تخته است 70 گیگ با سرعت داغون شما:n02:
فک کنم بعد این همه مدت باید جمع کنم از های وب ! محاسبه آپلود ، نبود بازه شبانه ، حذف بسته ها ، افت شدید سرعت و قطعی مکرر...
دوستان با هزینه 100 - 110 ت برای 3 ماه چه بسته ای از چه isp پیشنهاد میدن ؟