خوبه فرشاد ؟
اسپید تست بزور باز شد. با خارج تست میگیرم ارور میداد
Printable View
خوبه فرشاد ؟
اسپید تست بزور باز شد. با خارج تست میگیرم ارور میداد
:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:
سلام
کسی میدون این خطا مربوط به سایت میشه(ahwaz.sitra) یا باید زنگ بزنم 2020؟
خطا در پرداخت الکترونيک- کد 120-15
من مشترک ماهشهری هستم وارد سامانه پرتک شدم میتونم از اونجا شارژ کنم یا فقط مربوط به مشترکین اهوازی میشه؟
منم رفتم به پرتک...
فرشاد کسی که پرتک باشه نمیتونه حضوری نامحدود تمدید کنه؟ با توجه به اینکه من الان دارم...
سرعت دانلود شبانه محدودت کرد؟ :n13:
ببخشید، شما ضحی هستی؟نقل قول:
نه من سروش هستم :n02:نقل قول:
از اکسین سرویس میگیرم نه ضحی:n01:
بله شما میتونی از پرتک شارژ انجام بدی. اون خطا مربوط به عدم اتصال به سایت بانک میشه.شما دیگه بیخیال سیترا بشو از پرتک شارژ کن.نقل قول:
نقل قول:
بابا برا من که خوبه تو این 1 ماه اخیر اصلا افت سرعت نداشتم .من عاشق مخابرات شدم بلاخره یه سروسامونی به خودش داد و دیگه مثل قبل کندی سرعت ندارم .فقط حیف که پشتیبانیش داغونه .
منم 1 مگ داشتم که تا 280 میرفت از وقتی انتقالم دادن پرتک تا 130 بیشتر نمیره پس چطور برای شما تا 280 هست ؟ یعنی 1مگ ها فرق میکنن با هم ؟نقل قول:
سلام
یه سوال
آیا پرتک سرویس نامحدود داره؟
البته من هنوز سیترا هستم ... اگه نامحدود داره, بگید تا برم پرتک
موفق باشید
خیر پرتک سرویس نامحدود نداره.نقل قول:
بابا دم پشتیبانی گرررررم. الان زنگ زدم گفتم سرویسم 2مگه اما دانلودم روی 100 هست واسم ردیفش کرد الان رو 200 الی 250 شده.
سلام
کسی میدون این خطا مربوط به سایت میشه(ahwaz.sitra)
خطا در پرداخت الکترونيک- کد 120-15
من مشترک ماهشهری هستم سامانه پرتک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز نمیشه
ادرس دقیق سایت پرتک چیه؟
دوست عزیز پاسخ شما رو دادم. این خطا مربوط به عدم ارتباط با سایت بانک میباشد.سایت پرتک هم مشکلی نداره شما میتونی از نت گوشیت استفاده کنی.شاید بانت خونه فعلا مشکل دارهنقل قول:
فرقی نمیکنه تو پرتک هم ممکنه این اتفاق بیفته .منم دیروز سرویسم رو از طریق پرنک تمدید کردم ارور داد ولی بعد از 4 ساعت پول برگشت تو عابربانکم.نقل قول:
سامانه مشکلی نداره اگر یوزرتون توی partak هستش از همینجا تمدید کنید سیترا تقریبا از کار افتاده هستش هیچ گونه تمدیدی صورت نمگیره و partak جایگزین اون شدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ترافیکم تموم شده و سرویسم 3 ماهه هست اگه مقدار زیادی ترافیک بخرم چقدر احتمال داره مخابرات ازم کمشون کنه ؟ مثل همین کارایی که الان داره میکنه .مثلا ممکنه من 20 گیگ بخرم و 10 گیگش رو حذف کنه ظاهرا برای بعضی ها اینطوری شده
دوستان شهرستانی .سیترا بل کل سیستم تمدید و خرید ترافیکش از کار افتاده زنگ زدم پشتیبانی بهم گفتن فقظ از طریق پرتک میتونی تمدید کنی و همه رو اوردن پرتک .ولی من چون تو پرتک پسووردم ارور میداد و نمیتونستم برم تو پنلم برام سه سوته ردیفش کردن .کسانی که نمیتونن تو پرتک وارد پنلشون و اخطار پسوورد میده واسشون میده زنگ بزنن پشتیبانی تا مشکلشون رو حل کنن .
و یه سوال حیاتی . من 10 مگ با 5 گیگ دانلود دارم .ولی تو پرتک این سرویس نیست و 10 مگ با 3 گیگ هست .میخواستم بدونم اگه این سرویس رو بردارم دانلود شبانه داره یا نه لطفا کسانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن
تیکت فرستادم یعنی مثلا جواب دادن
شما از چه شرکتی گرفته بودی؟نقل قول:
اینو که هنوز جواب ندادن منم فرستادم فعلا همین حالته.نقل قول:
من شرکتم ضحی هست .دوست عزیز ائنجایی که من خط خطی کردم اسم یه خانمه نوشته گاسخ توسط خانم ..... ولی هیچ جوابی ندادن پاییننقل قول:
چرا هر سرویسی که تو ibs هست نمایندگی اگه بخواد میتونه واست بگیرهنقل قول:
الان من و سامی که 5و10 داریم محدودمون کردن سرعتم از سایتای ملی بالا ولی برا بقیه از 60بالاتر نمیره:n27:
البته سامی با 10مگش بیشتر از من دانلود کرد ولی هر دومون همزمان محدود شدیم فکر کنم بخاطر اینکه اون 8گیگ بود دیرتر محدودش کردن:n13:
من که سرعتم تا الان عالیه مشکلی با سرعت دانلود ندارم درسته رو 7 مگ برام بستن ولی روز و شب همین سرعت برا من میترسم زنگ بزنم بهشون بگم ببرن بالا اونوقت بزنن خرابش کنن .این سرویس 10 مگم هم تا 4 روز دیگه تموم میشه فقط میترسم از پرتک تمدید کنم اونوقت شبانه نداشته باشهنقل قول:
من یکی از یوزرهام حدود یکسال هست شارژ نکردم الان به تمام شرکتها زنگ زدم همه گفتن تو سیستم ما نیستی در صورتی که الان دارم با یک یوزر دیگه که مال شهرستانه استفاده میکنم الان زنگ زدم گفت مجدد باید ثبت نام کنی.
سرعتم شب و روز اینهنقل قول:
تو پرتک اگه زیاد دانلود کردی محدودت میکنن منم الان شب و روز سرعتم همینه
فری جون دقیقا میشه بگی از لحاظ فنی اپراتور چه کاری روی خط انجام میده که سرعت دانلود رو میبره بالا؟نقل قول:
انشالله که نمیکنننقل قول:
در ضمن من ماهیانه بیشتتر از 50 گیگ دانلود ندارم
تغییر استریم هانقل قول:
سرعت اصلی از اکانتینگ محدوده ولی اگر دان استریمت پایین باشه سرعت خودتو نمیده
از خارج تست بگیر داخلی که خوبهنقل قول:
من یک یوزر در ابادان دارم وقتی میام اهواز اون رو تو مودم اهواز کانفینگ میکنم. چون مال اهواز رو یکساله شارژ نکردم.البته خانمه تو پشتیبانی گفت الان درستش میکنم گفت الان چراغ adsl رو خاموش میکنم وقتی ثابت شد بگو منم الکی گفتم ثابت شد بعد گفت الان تست دانلود کن منم تست کردم اوکی شد.در صورتی که من شماره ابادان رو بهش دادم نمیدونم اصلا میفهمن جریان چی هست یا نه؟نقل قول:
تغییر استریم مربوط به خط تلفن میشه نه اکانت اکانت مربوط میشه به اکانتینگ تغییر استریم مربوط میشه به خط تلفننقل قول:
پس الان چطور این کارو واسه من کرد منم اصل سوالم اینه.
شما از این خط باهاش تماس گرفتی اونم همین شماره افتاده رو سیستمش و دان استریمشو بالا برده همیننقل قول:
ایول گرفتم قضیه رو دمت گرم فری جون حال دادی.فری جان راهی هست ادم خودش دان استریم خطش رو چک کنه؟نقل قول:
بچه ها شبانه دارم؟ فقط بهم بگید اره:||||
بله و سرعت شبانه برا شما 125کیلوبایتنقل قول:
از طریق تنظیمات مودم 192.168.1.1نقل قول: