سلامنقل قول:
میشه بگید این چه طرحیه جدید اومده؟
چون تنها طرحی که دانلود رایگان شبانه داره همون طرحی است که باید به صورت یکساله با مخابرات قرار داد ببندی
اگه لینک صفحه این طرح رو برام پیام خصوصی کنید یا تو انجمن بگید ممنون میشم
Printable View
سلامنقل قول:
میشه بگید این چه طرحیه جدید اومده؟
چون تنها طرحی که دانلود رایگان شبانه داره همون طرحی است که باید به صورت یکساله با مخابرات قرار داد ببندی
اگه لینک صفحه این طرح رو برام پیام خصوصی کنید یا تو انجمن بگید ممنون میشم
سلام--من در روز با سرعت 130 کیلو دانلود می کنم با این سرویس به نظر شما خوبه؟؟نقل قول:
نکنین دوستان ...
تبلیغ الکی نکنید ... سنگ مخابرات رو نزنین به سینه .
وگرنه آه و نفرین اونایی که کیفیت درست و درمونی نصیبشون نمیشه , گریبان گیرتون میشه .
درود
خب امشب بعد مدت ها گذاشتم دانلود و بعد پنج دقیقه شاهکارچند ماه قبل جناب ملک جعفریان رو دوباره دیدم بله با اکانتینگ دوباره رو سرویس ها محدودیت گذاشتن حداکثر تا 100می ره نهایت درحد همون 1.8 می تونید بگیرید حداقل نکردن یک مگ کنن 120 کیلو سرعت بده نهایت تا 100 می ره دقیقا مثل چند ماه قبل اصلا هم به اعصاب خودتون فشارنیارید چیه این مملکت درست وروحسابه که اینترنتش باشه
برا من یک 30 دقیقه ای مثل سرعت روزم بود 500 کیلو بایت میداد بعدش یهویی قطع شد و دوباره ماکزیمم 200 کلیو بایت اومد :n27:
دوستان سرعت دانلود شما هم بعد از چند دقیقه از تایم دانلود رایگان محدود میشه ؟
الان دو شبه سرعت من 30 کیلوبایت بیشتر نمیشه !
اول اینکه از دیروز همزمان با تغییر و انتقال کاربران به پنل جدید ، من به شخصه کاملا حس می کنم که ترافیک به سرعت پنل قبلی کاهش پیدا نمی کنه و دقیق تر محاسبه میشه.نقل قول:
دوم اینکه با پنل جدید در واقع مخابرات در باطن داره از IBSNG استفاده می کنه و به همین خاطر امیدوارم مشکلات قبلی را نداشته باشیم.
سوم اینکه به طور کاملا رسمی سرعت شبانه را محدود کردن. یعنی برای بنده که سرویس 10 مگ دارم سرعت روزم را 10240/768 بستن و سرعت شبانه را 2048/768 (حتی برای منی که اصلا شبانه رایگان ندارم)
چهارم اینکه به رسم تمامی سرویس دهنده های دیگر سرعت سرویس ها را بیشتر بستن یعنی دوست من که سرویس 2 مگ داره را هم توی اکانتینگ روی 8192/768 بستن یعنی تا 8 مگ می تونه استفاده کنه. (البته باید خوش شانس باشید و خط شما را هم روی همین سرعت بسته باشن در غیر اینصورت نهایت سرعت به سرعت بسته شده روی پورت مخابرات محدود میشه)
ببین دوست عزیز میشه منظورتو دقیق برسونی ببینم منظورت از حسادت چیه ؟ اگه منظورت همونیه که من فک میکنم پس خوشحالم که خودت به یکی از هزار تا مشکل مخابرات اشاره کردی. گفتی نمیخوان شلوغ بشه درسته اینم یکی از مشکلاته مخابراته که به شدت تایید میشه چون خوده همین مشکل ب چن گروه تقیسیم میشه 1 اینکه مخابرات بیشتر از حد مجاز داره میفروشه و این یعنی گند شدن سرعت کاربران. 2 .سرویس دهنده ای که بخوای نگران شلوغ شدنش بشی که مثلا اگه شلوغ بشه مشکلات واسش پیش میاد بدرد عمه بزرگوارش میخوره.پس اینقد سنگ مخابرات و به سینه نزن.نقل قول:
اگه تو بلدی عکس بگیری از سرعت نتت منم بلدم عکس بگیرم از حجم دزدیه مخابرات .چن تا پست قبلی میتونی بری ببینی ک تو تایم رایگان 4 گیگ ازم خوردن.
اینم لینک یه ویدئو که همین الان از سرعت دانلود نتم گرفتم بببتش فک نکنی از سر حسادت میایم اینجا استاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من که نفهمیدم شما چی گفتی و منظورت چیه
میخوای منم فیلم بگیرم؟
بیا اینم سرعت دانلود تایم رایگان من همین الان یهویی:n05:
همین الان یهویی!
:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:نقل قول:
از کجا سرویس میگیری شک نکنم از مخابراته خودشه درسته؟؟؟
:n28:
مخابرات به اندازه عمر نوح داره سرویس میده ... مفتش هم گرونه . هیچ کس هم ازش راضی نیست ...
این تست سرویسی که از مخابرات دارم ...
2 مگ . طرح طلایی - روی خط مسی
و اما اینم تست سرعتی که ایرانسل بهم ارائه میده ...
مخابرات برو خجالت بکش از خودتــــــ
من امروز براشون توی سایت جدید تیکت پشتیبانی فرستادم و این محدودیت سرعت برای شبانه رو گفتم. اینم جوابشون
نقل قول:
با سلام
معمولا" در تایم رایگان افت سرعت وجود دارد وسرعت مانند تایم معمولی نخواهد بود در عین حال مشکل شما در دست بررسی می باشد ونتیجه به شما اعلام می گردد
شما هم لطفا تیکت بفرستید که بدونن مشکل فقط برای یکنفر نیست
این ادرس سایت جدید چیه؟
خودت خالی بندی.بچه جان تلفنو بردار به 2020بزنگ حالیت میشه. درضمن همه میدونیم چوپان دروغگو تاپیک تویی.مثله اینکه خیلی خیلی دردت اومده یکی داره حقیقتو میگه.اشکال نداره خوب میشی فقط چندروز کمتر بخور.نقل قول:
طرح طلایی مخابرات دارم یکسالی میشه سرعت روزا 10 مگ هستن و شبانه رایگان قبلا شبی 5گیگ میگرفتم ولی یکماهی میشه شبا میشه تا 15گیگ گرفت.
کلا من روزا مصرف نمیکنم و فقط ماهی 12 تومن میدم و زمان میخرم.
تو این یکسال کلا 2 ترا دان داشتم با ماهی 12 تومن.
حتی 1 ثانیه قطعی یا افت سرغت یا کم شدن حجم هم نداشتم.مرکز استقلال هستم.
بچه ها من از دیروز عصر نمیتونم کانکت بشم توی این پنل هم نمیتونم لاگین کنم کسی میدونه مشکل از کجاست؟
زنگ زدم 2020 گفت یوزرتو با شماره جدید بزن ولی بازم کانکت نمیشه
نقل قول:
شما به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن و بجای یوزر شماره تلفن جدیدتونو بزن. همین که بعد از یکسان سازی کد ها فعال شده. پسورد هم همون پسورد قدیمی. ببین کار میکنه
یوزر رو چطوری باید وارد کرد ؟نقل قول:
511 یا 51 ؟
3 رو هم باید وارد کرد ؟
و اینکه این سایت با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه فرقی داره ؟
کاملا دروغ هست و خودشون محدود کردننقل قول:
من الان زنگ زدم 2020 میگن فقط رو یه سرویس شبانه دارن اونم 1 ساله ست. دلم خوش بود که میرم یه شرکت دیگه. زنگ زدم اسیا تک اونجا هم میگه فیبر نوری هستین نمیشه! لعنتیا ما رو محدود به خودشون کردن!
من اینجا نمیتونم لوگین کنم.نقل قول:
من اینجا با یوزر جدید لاگین کردم وارد پنل شد ولی به اینترنت کانکت نمیشه نه با یوزر جدید و نه با یوزر قدیمینقل قول:
توی این سایت یوزر رو همین شماره تلفن جدیدتون رو وارد کنید. البته راست و دروغش رو نمیدونم اما میگن این سایت برای غیر-مشهدی هاست. و 2020 برای مشهدی ها. شما اگه مشهدی هستی بببین سایت 2020 براتون کار میکنه؟نقل قول:
توی همین سایت به قسمت پشتیبانی برید و تیکت بفرستید ببینید چی میگن. والا از این مخابرات کسی سر در نمیاره دارن چیکار میکنن.نقل قول:
دوستان باز مثل قبلا شبانه هارو محدود کردن رو 100.دوستانی که محدود شدن بگن رو چند محدود شدن و طرحشون چیه. اینام هرروز یک فیلمی در میارن.نمیشه بهشون اعتماد کرد یکساله گرفت بعد از چند ماه محدود میکننو هزارتادردسر دیگه.
مخابرات یکساله دارم روزا سرعت 10مگ و شبا 5گیگ میگرفتم.الان یکماهه شبا هم مثله روزه و10مگه.تاحالا 2 ترا دان کردم.
کلا روزا مصرف نمیکنم و فقط ماهی 12ت پول زمان میدم.شبی 18گیگ میگیرم.
تو این مدت حتی یک ثانیه قطعی و افت سرعت نداشتم و هیچ شارژی ازم کم نشده.مخابرات بهترینه.
کاملا تایید میشه ومن هم سرعتم دقیقا مثله شماست و خیلی راضی هستم از مخابرات.نقل قول:
iهمین الان یهویی ثبت نام کردی که همینا رو بگی؟نقل قول:
کلا روزا مصرف نمیکنم و فقط ماهی 12ت پول زمان میدم.شبی 18گیگ میگیرم.
تو این مدت حتی یک ثانیه قطعی و افت سرعت نداشتم و هیچ شارژی ازم کم نشده.مخابرات بهترینه.
نه تنها دزدی میکنن.........
خجالت داره!
کاملا تایید میشه و سرعتم مثله شماست واز مخابرات راضی هستمنقل قول:
آقا دمت گرم که اینقدر سرویست خوبه. نمیشه بهت سفارش دانلود بدیم و اینقدر خودمونو درسر ندیم ؟نقل قول:
دو نفر اینجا پیدا شدن که معلوم نیست از مخابرات سرویس دارن یا نه و سرعتشون خوبه دلیل نمیشه که سرویس دهی مخابرات مشکلی نداره و بقیه اینجا همه دروغ میگن.شما خوشبحالت.نقل قول:
سلام
بسیاری از پست ها پاک شد
اگر فکر می کنید پستی نباید پاک می شد می تونید به من پیام خصوصی بدید تا بررسی کنم
+
قوانین رو رعایت کنید
از این پست به بعد با رعایت احترام بحث کنید
با تشکر
دوستان اینجا اسمش تاپیک بررسی مخابرات چرا بحث های الکی میکنید خصومتهای شخصی رو تو پیام خصوصی حل کنید.این پست ما هم جا موند اگه کسی محدودیت داره بگهنقل قول:
تاپیک به مدت 24 ساعت قفل میباشد./
تاپیک دوباره در دسترس میباشید./
لطفا با رعایت قوانین در تاپیک فعالیت کنید.
سلام من طرح یکساله دارم و شبانه تا هفته قبل سرعتم روی 280 بود ولی این چند روز که سیستم رو به روز کردن سرعت شبانه بسیار افت کرده و به زیر 60 کیلو رسیده ،من تا حالا که مخابرات رو تحمل کردم فقط به خاطر شبانه اش بوده که از شرکتهای دیگه بهتر بوده و اگه این سرعت ادامه پیدا کنه مطمئنا خطهام (3 تا خط) رو تخیله میکنم
از این قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لاگین شو. تیکت بزن درست میکنن برات.نقل قول: