هنوز خبري نيستنقل قول:
دوست من توي نيروي انساني ستاد مشترك هست ميگه هنوز خبري نيست ( البته منم بهش گفتم امسال دو نيمه بايد پست بدي :n09:)
Printable View
هنوز خبري نيستنقل قول:
دوست من توي نيروي انساني ستاد مشترك هست ميگه هنوز خبري نيست ( البته منم بهش گفتم امسال دو نيمه بايد پست بدي :n09:)
ما که توی ستاد فرماندهی نزاجا هستیم نامش رو امروز دیدیم. زده 27 تا 6 و 7 تا 17 برای نیمه دوم. 6 فروردین حضور مشترکه ، یعنی همه حضور دارن. بعد نیمه دوما میرننقل قول:
محسن جان این نامش رو خودت دیدی ؟ تاریخ هایی که اعلام کردی قطعی هستش ؟ احتمال داره فردا فکسش بیاد به پادگان ها ؟ من میخوام شنبه رو هم مرخصی بگیرم و از شنبه بندازم برم مرخصی نیمه اول :n02:نقل قول:
سلام دوستان .
تو 01 ، هی دارن مخ مارو میخونن ، میگن اگه نمره هاتون پایین بشه ، امریه ها و ... حذف میشه ، درسته ؟ میتونن چنین کاری کنن ؟ و اینکه میگن اگه نمره هاتون خراب بشه جای بدی میفتید ، تیر اندازی و امتحان های عقیدتی چه قدر تاثیر داره ؟
ممنونم.
سلام
برادرم آموزشی ارتش 06 تهران بود کد خورد لویزان تهران
اهواز زندگی میکنه
یگان افتاده نیروزی زمینی سلماس ارومیه که 1060 کیلومتر دوره
لبسانس برقه
هیچ راهی نیست بیفته اهواز؟طرح آمایش سربازان کسی میدونه چیه؟
من اعزامی دی 89 دو تا نوروز سال 90 و 91 رو سرباز بودم و خدا میدونه چه حسی داره نگهبانی وایستادن توی این ایام و گذران لحظه لحظه اش توی این روزها چه حالت و ساعات عجیبی هست ....اسایشگاههای نیمه خالی از سرباز و دلگیر و جو نیمه اول ، نیمه دوم که از اول اسفند بین سربازها و کادر می افته و میشه بزرگترین دغدغه یه سرباز....
امسال خدا شکر قدر آزادی رو خیلی خیلی بیشتر میدونم و عید اولم بعد از آزادیم محسوب میشه و خدا میدونه بعد از 8 ماه از پایان خدمت هنوز هم وقتی به کارت پایان خدمتم نگاه میکنم باز هم برام شیرینه و تکراری نشدنیه. ایشالله همه سربازهایی که امسال عید پیش خونواده شون نیستن این ایام بهشون خوش بگذره و به سلامتی خدمت رو تموم کنن و برگردن پیش خانواده....
خواهشا اگه کسی میدونه بگه چه جور میشه تو ارتش از سلماس ارومیه واسه اهواز انتقالی گرفت؟
ببین داداش بهترین راه اینه که باید یه سرباز ارتشی هم رسته برادرتوننقل قول:
پیدا کنید و با هم جابه جا کنند.
برید خودتون پادگان های مختلف رو بگردید ببینید بچه ارومیه پیدا نمیکنید
tapatalk
این درسته که محل آموزشی اعزامی های اول اردیبهشت92 تا 28 اسفند معلوم میشه و از +10 میشه فهمید یا بعد از عید هست؟
سلام خدمت تمامی دوستان من دوره ی اموزشی در بهترین نقطه ی ایران بودم یعنی
خاش :n30::n21:
خدایی یک گروهبان های بووووووووووقی داشتیم که نگو:n24:
اما بالاخره تموم شد دیگه :n02:
و من هم خوشبختانه زنده موندم:n05:
حالا دوره کد خوردم رسته استحکامات و عمران (ایجاد و رفع موانع)
در مرکز اموزش شهدای مهندسی نزاجا -فرهنگی - بروجرد
در ضمن دیپلم دارم البته پیش دانشگاهی که خب زیاد فرقی نمیکنه دیگه
از دوستانی که در این رشته و یا این پادگان اطلاعی دارند ممنون میشم اطلاعتشون رو در اختیار من بزارن
با تشکر فراوان از کسانی که پاسخ بدهند
این سوال منم هست؟نقل قول:
مرسی دوستان
دوستان هر موقع مطلع شدین برگ سفیدا اومده اطلاع رسانی کنید ممنون میشمنقل قول:
من خیلی بعید میدونم اینجوری بشهنقل قول:
انشالله بعد از عید
همیشه حدود 10 روز قبل اعزام مشخص میشهنقل قول:
صبر میکنیم...
سلام دوستان
اعزام مجدد هستم و 12/1 اعزام شدیم به 01 و همون روز اول 13 روز مرخصی دادن تا امریه جدید بیاد و من چون من قبلا تو آموزشی ترخیص شده بودم امریه اومد برای آموزشی برم 02.
15 اسفند رفتم 02 و 16 اسفند بردن تلو ( اردوگاه) و حسابی سخت گدشت این سه شب و سه روز تو تلو.
امروز که چهارشنبه 23 اسفند هست اومدیم مرخصی تا 16 فروردین 92.
تعجب کردی آره؟
این دوره ارتش 23 روز مرخصی واسه عید داد و برعکس دوره های قبل که دو نیمه میکرد این دوره همه رو کلا 23 روز مرخصی داده واقعا این دوره شده خوشه طلایی. تازه اولش قرار بود بچه های هر شهر یه روز بیان واسه نگهبانی اما نگهبانی ها هم برای آموزشیها کلا لغو شده و باید افسران وظبفه نگهبانی بدن آخ که چقدر عصبانی بودن.
اونایی که نیومدن این دوره سرشون حسابی کلاه رفت.
دوستان اگه سریعتر جواب بدن بسیار ممنون میشم چون باید شنبه اونجا باشمنقل قول:
از ابتدا برج ۱۱ به ازای هر سال ۱۰ تا ۱۱ روز کسری میدننقل قول:
سلام. فقط میتونم با اطمینان بهت بگم همش کشک. فقط میترسونن . چون میدونن سرباز اطلاع نداره.نقل قول:
نمره، تیر اندازی، نمره فرماندهی همش الکیه. اخر اموزشی خودت میفهمی
ببین ما 900 نفر بودیم اعزامیامون تو پادگان، فقط 1 نفر تجدید دوره شد، اونم چی ، معتاد بود شیشه اورد پادگان، از دیوار پادگان میومد تو، شیشه بازداشتگاه رو شیکونده بود، بازم بگم ؟؟؟؟؟؟؟
فقط این یارو رو تجدید دوره کردن همین. کاری نمیتونن کنن چون امریه اینا دست اینا نیست. یارو باید خیلی گندای خفنی بزنه تا این بلا سرش بیاد
در ضمن ما تو ستاد فرماندهی نزاجاییم همه چی از اینجا صادر میشه از جمله امریه، که اونم به نمره ها کاری ندارن. و با کامپیوتر امریه ها تقسیم و صادر میشه:n02:
اقا ارتش قاطیهنقل قول:
امروز تو ستاد فرماندهی ، ما که تو قسمت نیروی انسانی هستیم گفتن از 26 تعطیل تا 6 حضور
اما واسه قسمت عملیات رو گفتن 27 تا 6. همش یه ساختمون فاصله داریم :)))))
سلام به دوستان
من اعزامي 1/12 بودم البته كفايتي ام و خدارا شكر الان دارم تو شهرستان كنارمون (15 كيلومتر با شهر ما فاصله داره) دارم تو نيروي مقاومت تو يه يه بخش اداري دارم خدمت مي كنم و تا ساعت دو اونجا هستم بعدش ميام خونه البته هر 5 شب افسر نگهبان هستم . اميدوارم اين دوعيد توي خدمت واسه هممون زود بگذره.
دوستاني كه كسري بسيج دارين زود برين دنبال بگيرين سال 92 شابد حذف بشه.
من تو دوران خدمت یه دوست داشتم دوره کد اونجا بودنقل قول:
جای سردی هست ، از حرفایی که میزد اگه یادم باشه میگفت دینامیت منفجر میکردن روی کوه : دی
دوره نسبتا سختی هست ولی سخت تر از خاش نباید باشه
بعد از دوره کد هم گروهباندوم میشی
محسن اگه کد پرسنلی کسی رو داشته باشی الان که تو ستاد نیرو خدمت میکنی میتونی اطلاعی از پرونده و وضعیتش بگیری؟نقل قول:
به فوق دیپلم معاف از رزم در ارتش سپاه ناجا و وزارت دفاع چه درجه ای میدن؟
گروهبان دوم در ناجانقل قول:
کلا به معاف از رزم ها کمترین درجه مربوط به مدرک تحصیلی خودشون ذو میدن
tapatalk
در ارتش که به فوق دیپلمه ها اگه کد نخورن گروهبان یکی میدننقل قول:
و اگه کد بخورن استوار دو
دوستان ظاهرا دیگه 1/2 پر شده دیگه کسانی که اقدام میکنن 1/4 میوفتن
واسه وطیفه ها تو بخش ما نیست.نقل قول:
ما قسمت ارزشیابی کادری های نزاجاییم. وظیفه ها یه ظبقه دیگمونه :)
کسی نمیدونه طرح آمایش چیه؟جواب میده یا نه؟
سلام
من معاف کفالت شدم ولی آموزشی باید برم چند روز پیش رفتم پیگیر شدم که باید برا آموزشی چکار کنم و کی برم یه کاغذی داد پرش کردم بعد یه قسمتی بود باید تاریخ اعزاممو میزدم خودش گفت یا 19/1 یا 19/2 یا 19 برج 3 بزن ...منم زدم نوزدهم برج 1
حالا چکار کنم باید 19 برج 1 کجا برم چکار کنم قبلش چیزی میاد نمیاد کجا میفتم ارتش یا سپاه یا نیروی انتضامی
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کامل کنه..
والا این طرح تازه اجرا شده و هنوز جزئیاتش مشخص نبستنقل قول:
اما حتما تا یک هفته قبل اعزام برگ محل مراجعه و خدمت میاد
tapatalk
سلام دوستان
من اعزامی 1/2/92 هستم. هرجا میرم هر کی را می بینم میگه خدمت شده 24 ماه و کسری بسیج هم کاملا برداشتن. کل اینترنت و اخبار ها را چک کردم چیز جدیدی نبو آقا لطفا اگه کسی خبر داره بگه یا اگه بعدا خبری به دستتون رسید حتما اینجا بگید من هر روز میام چک میکنم.
با تشکر از همه ی اعضای باحال و بامرام
ما هم برج 2 هستیمنقل قول:
حرف و حدیث زیاده
فاجعه کارهم اینجاست که اینا اگه 12.92 هم قانون را 24 ماه کنند من و شما که برج 2 اعزام شدیم شامل قانون 24 ماه میشیم!
من که خودم را واسه 24 ماه اماده کردم...:n27:
با سلام.نقل قول:
کسری بسیج فعلا برقراره.
درباره 24 ماه شدن خدمت هم به نظر من از برج 6 یا هفت 92 بشه 24 ماه چرا که تمامی افرادی که قراره 18 ماه خدمت کنن خدمتشون تموم شه و برن
همین الان خیلی به ما که اعزامی 91 هستیم فشار وارد میشه که میبینیم شخصی 18 ماه خدمت داره! و ما 21 ماه
اگر بخوان از اوایل 92 خدمت رو 24 ماه کنن توی پادگان ها هم شخصی پیدا میشه که 18 ماه خدمت داره هم 21 ماه و هم 24 ماه!
که این فشار روحی شدیدی رو به سرباز وارد میکنه. شاید این نکته رو در نظر بگیرن...
شاید هم خیلی راحت بیان و بگن خدمت شد 24 ماه! شخصی هم که به پایان خدمت نیاز داره ... نمیتونه کاری کنه...
اقا گذشت دوره ای که سربازی بهترین دوران زندگی یه جوون حساب میشد!! ولی مسئولین نمیخوان بفهمن! یعنی میدونن ولی به روی خودشون نمیارن!
دوستاني كه تو ارتش در حال خدمتن ميشه يه آماري دربيارين اين تبعيدگاه ارتش كه مي گن تو نيشابور هست نزديك نيشابور چه جور جاييه و چند تا سرباز مي گيره
دوست عزیز این حرفا فعلا در حد شایعست شاید بعدا به واقعیت بپیونده موسی کمال هم که تو مصاحبش گفت اگه احساس نساز بیشتر به سرباز داشته باشیم احتمال داره بشه 24 ماه( گرچه این همون آدمیه که پارسال میگفت مدت سربازی تغییری نمیکنه ولی از 18 کردنش 21 ماه)نقل قول:
البته به نظرم یه سری کارا رو قبل 24 ماه شدن باید انجام بدن مثلا به طور کامل امریه رو حذف کنن وگرنه دیگه فرقی بین کسی که تو یگانه با کسی که امریه داره نیست ( چون همین سه ماه فرقش بعضی ها رو از گرفتن امریه منصرف میکرد ولی با 24 ماه شدن,امریه خواهان بیشتری پیدا میکنه یعنی همه میحوان دیگه!)
شما بنا رو بذار رو 24 ماه ولی توکل به خدا ایشالا که مدتش زیاد نمیشه
در مورد امریه ایشون گفتند قراره به تدریج کلا حذف بشهنقل قول:
در هر صورت من بعید میدونم تا اوایل ٩٢ تغییری تو قوانین صورت بگیره
و اگه بخواد اتفاقی بیوفته از برج ٦ به بعد هست
tapatalk
ایشالا که افزایش مدت رو شاهد نباشیم فقطم میشه نظاره گر بود ببینیم چی پیش میاد یه جمله جالب تو همین تاپیک دیدم که فکر کنم خود شما گذاشته بودید " قوانین خدمت شب تصویب و صبح روز بعد اجرا میگردند":n02:نقل قول:
فقط یه سوال دوست عزیز اگه به طور مثال از نیمه دوم 92 خدمت بشه 24 ماه به کسانی که تو نیمه اول اعزام شدن هم لحاظ میشه یا خیر ؟( فکر کنم میگن عطف به ماسبق)
ببینید در مورد اتفاقی که افتاد وخدمت شد ٢١ ماه دوستان اشتباهی که میکنندنقل قول:
فکر میکنند قانون جدیدی تصویب شده اما اینگونه نیست
فقط بخشنامه ای که فرماندهی کل قوا چندین سال پیش مبنی بر
کاهش مدت خدمت سربازی به ١٨
ماه داده بود و تا اخر سال ٩٠ اعتبار داشت
مجدد تمدید نشد و اصطلاحا باطل شد
و تایین مدت خدمت سربازی افتاد دست نظام وظیفه و ستاد نیرو
اما در مورد اینکه اگر شما اول سال ٩٢
اعزام بشید بعد مثلا قانون برج ٦ عوض بشه
بر رویه شما هم تاثیر داره یا نه جواب خیر هست
چون ملاک مشمولیت قوانین فقط و فقط روز اعزام هست
و نه سال اعزام یا تاریخ ارسال دفترچه اما اگر به امید خدا و گوش شیطون کر گفتند
خدمت شده ١٨ ماه و کم شده همه رو شامل میشه و فرقی نمیکنه کی اعزام شدید
پس نتیجه میگیریم اگر مثلا شما اعزام برج ٢ هستید و خدمت برج ٦ زیاد شد شما مشمول نمیشید
اما اگر کم شد همه رو شامل میشه
tapatalk
زمانی که خدمت 18 ماه بود، امریه 21 ماه بودنقل قول:
الان که خدمت 21 ماهه، امریه 24 ماهه
اگر خدمت بشه 24 ماه، طبیعتا امریه میشه 27 ماه
در هر صورت سعی میکنن امریه رو خیلی هم راحت جلوه ندن که همه دنبالش باشن.... 27 ماه حروم شدن عمر واقعا چیزی نیست که هر کسی دنبالش باشه
بله افزایش خدمت سربازی شامل این افراد نمیشه و همان طور که دوستمون گفتند ملاک روز اعزام هستنقل قول:
یکی از دوستای من سال پیش قبل از عید دفترچه رو پست کرد ، اون زمان هم کسری مدرک تحصیلی بود هم خدمت 18 ماه بود و هم دوستم 5 ماه کسری از سابقه جبهه پدرش داشت که کلا خدمتش میشد 9 ماه ، ولی اعزامش خورد واسه اردیبهشت امسال که خدمت شده بود 21 ماه و کسری مدرک و جبهه هم حذف شد ، ولی شانس آورد که کسری جبهه ش تو سیستم نظام وظیفه ثبت شده بود و واسش اعمال کردند ولی خب یه جورایی 4 ماه ضرر کرد سر این تغییر قوانین