نه ISP رو نمیتونم عوض کنم،نقل قول:
مخابرات خط رو تخلیه نمیکنه، اینجا اگه یبار از مخابرات سرویس گرفتی دیگه تا ابد خط رو تخلیه نمیکنه، حتی اگه یکسال هم سرویس نگیری خط رانژه میمونه
Printable View
نه ISP رو نمیتونم عوض کنم،نقل قول:
مخابرات خط رو تخلیه نمیکنه، اینجا اگه یبار از مخابرات سرویس گرفتی دیگه تا ابد خط رو تخلیه نمیکنه، حتی اگه یکسال هم سرویس نگیری خط رانژه میمونه
دارم به صبادز امیدوارم میشم مردنقل قول:
نه ISP رو نمیتونم عوض کنم،
رید تو این اروپا با این فرهنگشون بابا
من تو بازی به دشمن گفتم i can fly مثلا وقتی دشمن من رو التی کرده من پریدم بالا
من رو ریپورت کردن چت بن شدم
بابا اینا گنده بچه بودن رو در آوردن
بابا ما تو سرور آمریکا کلی کل کل فش دادیم اینطوری چت بن نشدیم لول
واقعا که فرهنگ ندارن و فقط بچن :n26:
سرور اروپا ریده شد رفت :(
اصلا وارد بازی نمیشه
همیشه همه یکی دو نفر آفلاین هستن :(
2تا بازی پشت هم باخت واقعا این اروپاییها حروم زاده ان
اقا به جا این حرفا رفتار خودتونو درست کنین، چطور واسه ما این مشکلات پیش نمیاد :n10:
------------------
استاد alone son خیلی مخلصیم :n16: استاد alone son الان که double ip week هست کاری کردن که به من triple ip بدن :n11: دستتون درد نکنه استاد :n16:
چی چی میگی بابانقل قول:
اقا به جا این حرفا رفتار خودتونو درست کنین، چطور واسه ما این مشکلات پیش نمیاد :n10:
------------------
استاد alone son خیلی مخلصیم :n16: استاد alone son الان که double ip week هست کاری کردن که به من triple ip بدن :n11: دستتون درد نکنه استاد :n16:
من گاهی بازی کنی ها رو چک می کنم اسکورشون در این حد هستش
3 4 3
بعد یارو میبینی به گلد یا بالاتر میرسه
چرا؟ چون خوشانسه تیم باهوش باهاش میفته. دوما رفتا کدومه. من مثلا می گم i can fly خدائی باید ریپورت شم ؟ :n04:
اولا از روی score هیچ وقت به بازی طرف قضاوت نکن، دوما خوب مشخصه که عنصر شانس هم دخیله باید بتونی باهاش کنار بیای، من خودم ازون بدشانسام اما این اتفاقها برام نیوفتاده،سوما از کجا میدونی که واسه گفتن این حرف rep شدی، شاید واسه دلیله دیگه ای بوده،1 باز بینی تو طرز بازیت یا چیزهای دیگه ای که گفتی بکن شاید دلیل دیگه ای باشه که مطمئنا هست، تازه اگه واقعا مطمئن هستی که بی دلیل rep شدی پس نباید نگران باشی چون اگه قرار باشه riot بیاد همه rep هارو تاثیر بده طرفو درجا بن کنه که الان پلیری باقی نمیموند ، همه بن بودننقل قول:
اینقدر بازی کن هست که بن چت می کنه. من مطمئنم چون حرفهام رو تو بازی هواش رو دارم از آخرین بازی که چت بن شدم. فقط این می تونم پرواز کنم رو 2 3 بار گفتم. فکر کنم وین حرومزاده مایه بود باخته اسپام ریپورت دادهنقل قول:
اولا از روی score هیچ وقت به بازی طرف قضاوت نکن، دوما خوب مشخصه که عنصر شانس هم دخیله باید بتونی باهاش کنار بیای، من خودم ازون بدشانسام اما این اتفاقها برام نیوفتاده،سوما از کجا میدونی که واسه گفتن این حرف rep شدی، شاید واسه دلیله دیگه ای بوده،1 باز بینی تو طرز بازیت یا چیزهای دیگه ای که گفتی بکن شاید دلیل دیگه ای باشه که مطمئنا هست، تازه اگه واقعا مطمئن هستی که بی دلیل rep شدی پس نباید نگران باشی چون اگه قرار باشه riot بیاد همه rep هارو تاثیر بده طرفو درجا بن کنه که الان پلیری باقی نمیموند ، همه بن بودن
البته من چند بار ساری هم گفتم. ولی دست خودشون نیست.
مهم نیست. منم میرم نرمال درافت منتظرم یارو بگه
وای یو گو این ؟
ریپورتت توکسیک :) یعنی باید عین خودشون رفتار کرد. بچن. باید بچه باشی
یادم اومد چرا جت بن شدم
احتمال میدم زمانی که ما داشتیم بازی می کردیم و یک تمپو ( تیمو ) تو بازی بود که اینستا لوک کرد رفت تاپ + فید داد سکی + میرفت تو لنه خودش نبود. یعنی من مجبور شدم برم ساپورت به جاش و اون بعد از اینکه تاپ فید داد و تا آخر بازی سی اسش 20 تا شاید نبود و تو جنگل دشمن میرفت افک میشد ( ترول اینطوری تاحالا دیدی ) + توکسک + افنسو و ما به دشمن گفتیم ریپورتش کنن
این ها رو هم که میشناسی حرومزادن. بگی کسی رو ریپورت کنی خودت رو هم ریپورت می کنن خوشمزن حروم زاده ها :n25:
من یه سوالی برا پیش اومده شما دقیقا از کجا می فهمید که بقیه toxic ها و flame ها چت بن نمیشند؟؟؟؟نقل قول:
اینایی که انقدر toxic ان اینحمه فحش میدن و flame میکنن چرا بن نمیشن پس!...
آخـــــــــه چراااااااا؟!!!
باگی، سایتی، چیزی ما ساختیم خودمون خبر نداریم؟:n31:
دقیقا اینایی که گفتی جز toxic report های ما هستند فقط در عجبم چرا با این که میدونی هنوز چت بن میشی:n33:نقل قول:
تو بازی به کسی بگی چرا رفتی جلو یا چرا کمک نکردی یا چرا فلان این توکسیک حساب میشه
بگی لول بعد از کشتن طرف = توکسیک
بگی ریپورت فلانی = توکسیک
بله حرف دل منا ایشون زدند چرا برا ایشون و خیلی های دیگه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
------------------
دوست عزیز در مورد اون triple ip هم نوش جونت بازیکن با اخلاقی مثل شما را باید 10 برابر این بهش رسید و بعضی ها را هم باید 10 برابر چت بن و فروم چت بن کرد
منظورم همین ایرانی ها هستن دیگهنقل قول:
مثلا من با چند نفر از بچه ها که میرم گیم
مثلا همش فحش میدن به اونای دیگه آخر گیم ها gg easy izi از این حرفا میزنن و کلا فـــحش خواهر و مادر میدن بهشون منم ریپورتشون میدم :n31: حقشونه خب.:n09:
بعد میبینم باز دفعه بعد که رفتیم گیم همون آشو همون کاسه باز فحش میدن ... بان هم نمیشن... تیم دشمن همشون میگن ریپورت فلانی...
afk میشن یا leave میدن باز ریپورت میدم باز میبینم بن نشدن:n27:
دیگه به اینجام رسیده...!:n14:
طرف ایرانیه اندازه برونز نمیفهمه بعد میبینم platinum 3 ـه میگم لابد این بازی اینجوری بوده
باز همون روز یا چند روز بعد میبینم چقد نوبه این چجوری آخه plat شده !
یه بازیشو که رنکت رفته بود spec میکنم میبینم تیمش اونو کری میکنن :n14: شانس آخه تا اینقدرررر؟!!!
درد دلمو آخهه به کــــی بگم!:n03: :n02:
OK دیگه پست نمیذارمنقل قول:
تا مشکل من واستون اتفاق نیافته نمیتونین درک کنین
تو اگه با من duo بیای یا اونایی که میان میدونن که من در بدترین شرایط که اینجوری شدم>>:n34:
هیچی به هیشکس نمیگم آدم توکسیک یا فلیمری نیستم
ولی با این شرایط وقتی اینقدر بن میشم نمیتونم تحمل کنم...
این چیزی که میگی اصلا چیزی نیست که بشه قضاوت کرد راجبش طرف حتی 10 بازی هم پشت سر هم فیدر بشه دلیل نمیشه که بهش بگیم نوب یا... شاید زیاد گنک خورده شاید لگ بوده شاید بد شانسه که رول مورد نظر یه چمپ مورد نظر بهش نرسیده شایدم دستش شکسته نمیتونه درست بازی کنه و هزاران دلیل دیگه پس اونی که پلات3 هست واقعا باباش در اومده مثل من که روزهایی شده گفتم گور بابایه لول دیگه بازی نمیکنم ( از شدت هرس) چون تو 1 روز 4 تا تایر افتادم پایین و شدم پلات ولی نا امید نشدم و ادامه دادم تا افتادم تو گلد:n02: بعدش کلی تحقیق کردم و فهمیدم ایراد از خودمه الان مشکل که برترف شد الان دایموند 1 هست یکی از اکانت هام . کل منظورم اینه که بهتره اول کلاهمون رو بذاریم جلومون و راجب خودمون حرف بزنیم تا اینکه راجب دیگران قضاوت کنیم :n16: ( کاش اینجا هم یکی باید یه سیستم چت فرم بن قرار بده به قول Aloneson که بعضیا روزی 1 پست بیشتر نتونن بدن:n31: البته شوخی بود امیدوارم نارحت نشین:n33:نقل قول:
من خوب درکت می کنمنقل قول:
منظورم همین ایرانی ها هستن دیگه
مثلا همش فحش میدن به اونای دیگه آخر گیم ها gg easy izi از این حرفا میزنن و کلا فـــحش خواهر و مادر میدن بهشون منم ریپورتشون میدم :n31: حقشونه خب.:n09:
بعد میبینم باز دفعه بعد که رفتیم گیم همون آشو همون کاسه باز فحش میدن ... بان هم نمیشن... تیم دشمن همشون میگن ریپورت فلانی...
طرف ایرانیه اندازه برونز نمیفهمه بعد میبینم platinum 3 ـه میگم لابد این بازی اینجوری بوده
یه بازیشو که رنکت رفته بود spec میکنم میبینم تیمش اونو کری میکنن :n14: شانس آخه تا اینقدرررر؟!!!
من از این خوشبینیت هم خوشم میاد هم بدم میادنقل قول:
این چیزی که میگی اصلا چیزی نیست که بشه قضاوت کرد راجبش طرف حتی 10 بازی هم پشت سر هم فیدر بشه دلیل نمیشه که بهش بگیم نوب یا... شاید زیاد گنک خورده شاید لگ بوده شاید بد شانسه که رول مورد نظر یه چمپ مورد نظر بهش نرسیده شایدم دستش شکسته نمیتونه درست بازی کنه و هزاران دلیل دیگه پس اونی که پلات3 هست واقعا باباش در اومده مثل من که روزهایی شده گفتم گور بابایه لول دیگه بازی نمیکنم ( از شدت هرس) چون تو 1 روز 4 تا تایر افتادم پایین و شدم پلات ولی نا امید نشدم و ادامه دادم تا افتادم تو گلد:n02: بعدش کلی تحقیق کردم و فهمیدم ایراد از خودمه الان مشکل که برترف شد الان دایموند 1 هست یکی از اکانت هام . کل منظورم اینه که بهتره اول کلاهمون رو بذاریم جلومون و راجب خودمون حرف بزنیم تا اینکه راجب دیگران قضاوت کنیم :n16: ( کاش اینجا هم یکی باید یه سیستم چت فرم بن قرار بده به قول Aloneson که بعضیا روزی 1 پست بیشتر نتونن بدن:n31: البته شوخی بود امیدوارم نارحت نشین:n33:
ببین این که دوستمون گفتن درسته
شما میای به این حارجی ها یا احتمالا دوستان خودمون پول میدی
و برات کری می کنن. من کلی از این بوست اکانتا دیدم
پلات دیدم سی اسش 100 بود :O
وقتی هم رفتی اون بالا بالالخره 2 تا بازی میبری 2 تا میبازی پایین نمیایی که
خدا هم نکنه یک دوست خفن پیدا کنی با اون بری تو بازی
احتمالا بین هر 20 تا بازیکن high elo شاید یکیشون اکانتش بوست باشه که اونم دووم نمیاره یا بازیکن میشه یا باز میفته به برنز اتفاقا چند روز پیش به جانگلرمون گفتم اکانتت رو چند خریدی با paypal پرداخت کردی یا کارت اعتباری بابات ؟ بعد بازی 30 گیم چت بن شدم:n27: :n28:نقل قول:
کلا سیستم چت بن بسیار قوی شده ولی کاملا درست عمل میکنه یعنی شما اگه الان چت بنی باس بفهمی که این نوع برخوردت اشتباه بوده و درستش کنینقل قول:
منظورم همین ایرانی ها هستن دیگه
یه چیز دیگه ای هم که خیلی هاتون نمیدونید اینه که وقتی چت بن هستید انگار یه مجرمی هستید که کاملا تحت نظر هستید و با اولین خلاف دوباره اسیر قانون میشد
مثلا این آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نگاه رایوت الان یه قاتل زنجیره ای هستش که اگه بخواهد بگه سلام هم میزنندش واسه همین من به ایشون توصیه میکنم اصلا تو بازی چت نکنند
یعنی کلا hi هم نگند اصلا نگند چه رول یا لینی میخواند برند اگه یه مدتی اینجوری باشند اون حساسیته از بین میره و دیگه به این راحتیا چت بن نمیشند
شما خودت چه تایری هستید که میتونید بازی یه plat 3 را تحلیل یه تشخیص بدید؟؟یعنی چون plat 3 شده الان دیگه کلا نباید ببازه؟؟؟ نباید کیل بده؟؟؟نقل قول:
فکر کردی جلو یه plat 3 میا برنز 5 میندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من قبول دارم بوست زیاده ولی اکثرا تا گلد هستش واسه ریوارد اما خوب پلت هم زیاد بوست داره ولی به این راحتی نمیشه به کسی تهمت زد
من که اشاره به شخص خاصی نکردم که شما ناراحت میشید دوست عزیزنقل قول:
OK دیگه پست نمیذارم
تا مشکل من واستون اتفاق نیافته نمیتونین درک کنین
تو اگه با من duo بیای یا اونایی که میان میدونن که من در بدترین شرایط که اینجوری شدم>>:n34:
هیچی به هیشکس نمیگم آدم توکسیک یا فلیمری نیستم
ولی با این شرایط وقتی اینقدر بن میشم نمیتونم تحمل کنم...
به به ببینید ایشون واقعا قبلا پسری بدی بودند اما یه کم به ارشاد های من توجه کردند الان چقدر پست هاش قشنگتر و پر محتوا تر شدند:n16:نقل قول:
این چیزی که میگی اصلا چیزی نیست که بشه قضاوت کرد راجبش طرف حتی 10 بازی هم پشت سر هم فیدر بشه دلیل نمیشه که بهش بگیم نوب یا... شاید زیاد گنک خورده شاید لگ بوده شاید بد شانسه که رول مورد نظر یه چمپ مورد نظر بهش نرسیده شایدم دستش شکسته نمیتونه درست بازی کنه و هزاران دلیل دیگه پس اونی که پلات3 هست واقعا باباش در اومده مثل من که روزهایی شده گفتم گور بابایه لول دیگه بازی نمیکنم ( از شدت هرس) چون تو 1 روز 4 تا تایر افتادم پایین و شدم پلات ولی نا امید نشدم و ادامه دادم تا افتادم تو گلد:n02: بعدش کلی تحقیق کردم و فهمیدم ایراد از خودمه الان مشکل که برترف شد الان دایموند 1 هست یکی از اکانت هام . کل منظورم اینه که بهتره اول کلاهمون رو بذاریم جلومون و راجب خودمون حرف بزنیم تا اینکه راجب دیگران قضاوت کنیم :n16: ( کاش اینجا هم یکی باید یه سیستم چت فرم بن قرار بده به قول Aloneson که بعضیا روزی 1 پست بیشتر نتونن بدن:n31: البته شوخی بود امیدوارم نارحت نشین:n33:
الان مثلا همین پستی که دادند چقدر زیباست اصلا این پست با آدم حرف میزنه:n12:
البته یه مشکل کوچولو داره این پست اون اون پرانتز آخرشه که قرمزش کردم یادشون رفته آخر کار پرانتز را ببندند که انشاالله اونم در گذر زمان درست میشه:n11:
ای بابا استاد به فلانی گفتن ادب از که آموختی گفت از فلانی ما هم هرچی شما فرمودین خوب یاد گرفتیم و تو زندگی سر لوحه کردیم . کل کل ماله دوران برنزیت بود استاد با فرمایشات خوب و متین شما هم میشه با به اللوهایه بالا سعود کرد هم ( چت بن ) نشد در کل مخلصیم اگه تو شرکت ریتو کمکی چیزی خواستین واسه پخش غذا بین پرسنل ما در خدمتیم البته باید اینم گفت که دس پخت استاد حرف نداره :n12::n11:نقل قول:
من اومدم قبل از این که دوباره رنکو شروع کنم چند دست نرما زدم
بعد از برد دوازده بازی تو نرمال یکی دیگه هم اومدم برم تو بازی بعد ای دی کریمون تا اخر بازی 23 بار مرد تازه یک کیل گرفته بود تاپم که هی غر می زد تاورشم زود خورد تازه کمم فید نداد جانگلرم میومد تو لاینم فید می داد طوری که بهش نمی رسیدم کمک کنم روبروم هم از اول بازی دو نفر بودن شاکو و موردکاسیر با این وضعیت تو بازی 14 کیل گرفتم ده بار مردم کل بازیکنای تیم به غیر از من باهم ده تا بیشتر نگرفتن وضعیت طوری بود که تیم طرف چت می کرد بهم می گفت : چه قدر سختی تو. بازم من فکر می کنم باخت تقصیر من بود چون ای دی کری که بیستو سه تا فید داد بهم می گفت درست بازی کن و بازی خودمو با ام کا لول نگاه کردم ببینم کجا اشتباه کردم تازه با این وضعیت دیدم بعضی جا ها موقعیت گیریم مقداری اشتباه بود
از این بازیا زیاد کردم تازه نصف بازیام وسط بازی پینگم می رسید به 17000 ! که مجبور می شدم مودمو ریست کنم از بازی بیام بیرون دوباره لاگین کنم
ولی هیچ وقت مثل شما ها نیومدم این جا غرغر کنم الان ممکنه شما پلاتینیومو و دیاموند باشین اما هنوز یک برنز بیشتر نیستین
پی نوشت : ایپی بوست از دیروز شروع شد چرا وقتی شروع می شه خبر نمی دین؟
والا من که پلات گلد نوب زیاد میبینمنقل قول:
احتمالا بین هر 20 تا بازیکن high elo شاید یکیشون اکانتش بوست باشه که اونم دووم نمیاره یا بازیکن میشه یا باز میفته به برنز اتفاقا چند روز پیش به جانگلرمون گفتم اکانتت رو چند خریدی با paypal پرداخت کردی یا کارت اعتباری بابات ؟ بعد بازی 30 گیم چت بن شدم:n27: :n28:
قربان شما عزیزم من هم شما را خیلی دوست دارم و خوش حالم که از برنزیت در اومدیدنقل قول:
ای بابا استاد به فلانی گفتن ادب از که آموختی گفت از فلانی ما هم هرچی شما فرمودین خوب یاد گرفتیم و تو زندگی سر لوحه کردیم . کل کل ماله دوران برنزیت بود استاد با فرمایشات خوب و متین شما هم میشه با به اللوهایه بالا سعود کرد هم ( چت بن ) نشد در کل مخلصیم اگه تو شرکت ریتو کمکی چیزی خواستین واسه پخش غذا بین پرسنل ما در خدمتیم البته باید اینم گفت که دس پخت استاد حرف نداره :n12::n11:
راستی شما دست پخت من را کی خوردید؟؟ من به آشپزی علاقه خاصی دارم و همه پرسنل را در همه بخش ها میشناسم به غیر از تیم نظافت!!!
درضمن من تا حالا تو شرکت آشپزی نکردم و فقط وقتی با دوستان میریم تفریح آشپزی میکنم که خوب مسلما همه دوستامم میشناسم
شاید هم شما یکی از دوستان من هستید و بدون اطلاع من این اکانت را ساختید وشوخی میکنید باهام
یا شاید هم قصد ترور من را دارید آخه این اطلاعات را شما از کجا دارید؟؟؟؟؟
پلیس ضد ترور آمریکا بهم گفته بود که یه سری افراد هستند از طرف شرکت های بازی سازی دیگه اجیر شدند و قصد ترور شما را دارند چون مغذ متفکر رایوت هستید و خیلی خوب داره جا میوفته
نکنه شما همونایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من این اکانتتون را میدم چک کنند و شما هم هرچه سریع تر نصبت به معرفی خودتون اقدام کنید وگرنه مستقیما میدم cia وارد عمل بشه
دوستان یه نگاهی به 10-15 تا پست آخر که بندازیم یه کلکسیون فحش میبینیم که واقعا شرم آوره.
بچه ها من دوست ندارم اینکار رو بکنم اما در صورت تکرار مجبورم اقدام به حذف و ویرایش پستها بکنم
یه کم رعایت بکنین خواهشا.
به خارجیها فحش ندید نمیتونین بازی کنین ؟
فحش بدین اونا از نوبی درمیان ؟
بابا همه مثل شماها حرفه ای نیستن که. نوب هم زیاده.
خدایی ایرانی جماعت کله خرن :n02:و خوب بازی می کنن ولی امکانات نداریم چیکار کنیم ؟!؟ ؟ :n28:
من با پینگ 260 دارم پلی میدم و اون طرف ADC اونا که پینگش 20 هست ، میشه 25 میگه لگ و دیلی دارم :n03:
خدائی روی آمریکا یک موقع با پینگ 350 یا 400 کرری می کردم. ملت باور نمی کردن.نقل قول:
خدایی ایرانی جماعت کله خرن :n02:و خوب بازی می کنن ولی امکانات نداریم چیکار کنیم ؟!؟ ؟ :n28:
من با پینگ 260 دارم پلی میدم و اون طرف ADC اونا که پینگش 20 هست ، میشه 25 میگه لگ و دیلی دارم :n03:
درکت می کنم
4 روز پیش یکی از بچه ها بهم گفته بود تیکت بزنم به ساپورت در مورد این 500 تا چت بن...
الان که رفتم تو گیم دیگه بن نبودم!
یعنی فهمیدن من علکی بن شده بودم درستش کردن!
----------------
الان رفتم تو گیم مثل زندانی هایی که بعد سال ها تو زندان بودن یهو میان بیرون
همچین حسی داشتم:n19:
باورم نمیشه بعد 7 ماه الان دیگه میتونم چت کنم:n28:
هم تیمی : ?fiddle ult cd
من: 60 sec
:50
:40
:30
:25
:20
:15
:5
:0 D:
:ok go go:n19:
:n14:
دوستان شما هم تو بازی لگ دارین ؟؟؟ :(
دکتر شما شیش و هشتتا گوش کن:n02:نقل قول:
دوستان یه نگاهی به 10-15 تا پست آخر که بندازیم یه کلکسیون فحش میبینیم که واقعا شرم آوره.
بچه ها من دوست ندارم اینکار رو بکنم اما در صورت تکرار مجبورم اقدام به حذف و ویرایش پستها بکنم
یه کم رعایت بکنین خواهشا.
به خارجیها فحش ندید نمیتونین بازی کنین ؟
فحش بدین اونا از نوبی درمیان ؟
بابا همه مثل شماها حرفه ای نیستن که. نوب هم زیاده.
نا امید شدم از سرور آمریکا:n31:نقل قول:
خدائی روی آمریکا یک موقع با پینگ 350 یا 400 کرری می کردم. ملت باور نمی کردن.
درکت می کنم
استاد دکتر از Horde هنقل قول:
دکتر شما شیش و هشتتا گوش کن:n02:
خودیه فک کنم
پینگ از 120 اومده رو 230 با 60% تایم اوت نا قابلنقل قول:
دوستان شما هم تو بازی لگ دارین ؟؟؟ :(
همه از wow ایم و به wow باز خواهیم گشت
با 1 کیلو پینگو 99% تایم اوتم میشه بازیش کرد
هه
ای بابا اگه horde پس چرا مثل alliance ها حرف میزنه؟؟:n02:نقل قول:
استاد دکتر از Horde ه
خودیه فک کنم
باس یه 313 جلسه بیاد پیشم آموزش زبان horde از مبتدی یاد بگیره زشته یه horde زبون horde بلد نباشه
FOR THE HORDE FCK alliance
سرور بلیزارد رو با گوز سرور ریوت مقایسه کردن از ریشه اشتباهه:n06:نقل قول:
همه از wow ایم و به wow باز خواهیم گشت
با 1 کیلو پینگو 99% تایم اوتم میشه بازیش کرد
هه
مقایسه جمعیت یک سرور رایوت با گوز جمعیت یک سرور بلیزارد از یه وجب پایین تر از ریشه اشتباهه:n09:نقل قول:
سرور بلیزارد رو با گوز سرور ریوت مقایسه کردن از ریشه اشتباهه:n06:
سلام به همه دوستان. تا جایی که خوندم تاپیک خوبیه فقط یه چیزی رو از دوستان بخوام. لطف کنید همه دوستان اکانت و سرور و رنکشون رو بگید تا بتوینم همدیگرو اد کنیم و حتی تیم تشکیل بدیم و بازی کنیم. من هم مثل شما از این نوب ها خسته شدم و بیخیال اکانت قبلیم شدم. تا حالا شده با cait ببازید اون هم بصورت 31/10 ؟؟؟ باز هم شده با CAIT چند دست بعد PENTA KILL بگیرید و باز هم ببازید ؟؟؟ اکانت دوم من Aliparlous2 هست در eu-west . تو این اکانت هم کلا 3 بار ranked بازی کردم و هر 3 رو باختم. تو بازی طرف م.س.ت بود داشت بازی میکرد. لطفا بقیه دوستان هم اکانت و سرورشون رو اعلام کنند. فعلا ریسک نکردم دوباره برم رنکد. ضمنا در صورت امکان دوستان پینگشون رو هم اعلام کنن. اینترنت بنده 2M مخابراته کا با سرویس کاهش پینگی که استفاده میکنم پینگم تو بازی تقریبا 130
ببخشید که مجددا پیغام میدم. من بازیم واقعا خوبه و نوب نیستم ولی بخاطر یه سری نوب نمیتونستم تو اکانت اولم از برونز بیام بالا. برای همین با اکانت دوم دارم بازی میکنم و ممنون میشم از دوستانی که در Div بالاتر هستن که بنده رو نیز add کنن. ممنونم
دوستان سعی کنین از کسی کمک نگیرین خودتون بکشین بالا
چون اگر می بینین بازیتون خوبه اینو شما می بینین ولی ممکنه در نظر یک پلاتینیون (نه دیاموند یا چلنجر) شما یک نوب بیشتر نیستین
و وقتی شما با کمک دیگران میرین بالا بازی رو برا چهار نفر هم تیمیتون سخت می کنید
الان مثلا یکی گفته 10/ 31 واقعا ده تا کمه؟
بازی ها رو تو چلنجر نگاه کنین شاید کلا تا اخر بازی هر کس چهارتا هم نده تازه از طرف تیم بازنده!!!
یادتون باشه مشکل با نوب و مست افتادن نیست از ده بازی باید پنج تا رو ببرین پنج تا رو ببازین اگر بیشتر می بازین مشکل از شماست نه تیم!!
حتما درصد بردتون نسبت به باختتون رو تو رنک نگاه کنین تا بفهمین خوب بازی می کنین یا نه
اگر شما واقعا این قدر حرفه ای هستین که خب چه بهتر از هر ده تا هفتاشو می برین
تازه برد یک بازی فقط به کیل گرفتن نیست تو درفت پیک اگر هیرویی بردارین که برا کار تیمی باشه و نسبت به هیروها مقابل بهتر عمل کنه تو بازی تاثیر زیادی داره به جا این که هی رنکار بردارین
به عنوان مثال هیرویی مثل فیورا در مقابل جکس فید می ده ولی اگر تو اون مدت زمان فید نده در ادامه بازی در کار تیمی موفق تره یا مثلا اولاف هیروییه که برا بازی تک نفره است در مقابلش امومو برا بازی تیمیه تبیعتن امومو برا بردن در حالی که اولاف برا همچین چیزی نیست هر دوشونم جانگلرن یکی اولاف بر می داره تا بتونه کیل بگیره تیمشو ضعیف می کنه یکی امومو یر می داره تا برا تیمش کیل بگیره و تیمشو قوی می کنه
من خیلی بارها دیدم بازیهایی با اختلاف 30 کیل چون هیروها تیمی بودن و باهم هماهنگم بودن نتیجه عوض شده و تیمی که سی تا بیشتر فید داده برده چون هیروش تیمی بوده مثل امومو و ریز یا امومو و کاتا
و بازی هایی رو بازی کردم که با دوتا ای اف کی بردیم سه نفر در برابر پنج نفر
بردن خارج از این که به همتیمی های خوب نیاز داره بیشتر نیاز به بازی بهتر شما داره
برا این که بفهمین یک بازی کنه خوبی هستین تو صفحه لودینگ لیگ که داره بازی رو میازه یه سوال ساده کنین ایا من می دونم که هر کدوم از این هیروها نقات ضعف و قوتوش چیه ایا می دونم پسیو و کیو و دبلیو و ای و اولتشون چیه و مطمعن باشین شما اینو نمی دونین مگر این که با هر هیرو نزدیک دویست دست بازی کردین حالا 200 ضربدر صدو یازده تا یا همین حدودا بکنین تا بفهمین چه قدر باید بازی کنین تا بازیکن متوسط به حساب بیایین نه متوسط رو به بالا یا خوب چه برسه به عالی
چی چی میگی برای خودت ادم رو عصبانی می کنینقل قول:
دوستان سعی کنین از کسی کمک نگیرین خودتون بکشین بالا
چون اگر می بینین بازیتون خوبه اینو شما می بینین ولی ممکنه در نظر یک پلاتینیون (نه دیاموند یا چلنجر) شما یک نوب بیشتر نیستین
و وقتی شما با کمک دیگران میرین بالا بازی رو برا چهار نفر هم تیمیتون سخت می کنید
الان مثلا یکی گفته 10/ 31 واقعا ده تا کمه؟
بازی ها رو تو چلنجر نگاه کنین شاید کلا تا اخر بازی هر کس چهارتا هم نده تازه از طرف تیم بازنده!!!
یادتون باشه مشکل با نوب و مست افتادن نیست از ده بازی باید پنج تا رو ببرین پنج تا رو ببازین اگر بیشتر می بازین مشکل از شماست نه تیم!!
حتما درصد بردتون نسبت به باختتون رو تو رنک نگاه کنین تا بفهمین خوب بازی می کنین یا نه
اگر شما واقعا این قدر حرفه ای هستین که خب چه بهتر از هر ده تا هفتاشو می برین
تازه برد یک بازی فقط به کیل گرفتن نیست تو درفت پیک اگر هیرویی بردارین که برا کار تیمی باشه و نسبت به هیروها مقابل بهتر عمل کنه تو بازی تاثیر زیادی داره به جا این که هی رنکار بردارین
به عنوان مثال هیرویی مثل فیورا در مقابل جکس فید می ده ولی اگر تو اون مدت زمان فید نده در ادامه بازی در کار تیمی موفق تره یا مثلا اولاف هیروییه که برا بازی تک نفره است در مقابلش امومو برا بازی تیمیه تبیعتن امومو برا بردن در حالی که اولاف برا همچین چیزی نیست هر دوشونم جانگلرن یکی اولاف بر می داره تا بتونه کیل بگیره تیمشو ضعیف می کنه یکی امومو یر می داره تا برا تیمش کیل بگیره و تیمشو قوی می کنه
من خیلی بارها دیدم بازیهایی با اختلاف 30 کیل چون هیروها تیمی بودن و باهم هماهنگم بودن نتیجه عوض شده و تیمی که سی تا بیشتر فید داده برده چون هیروش تیمی بوده مثل امومو و ریز یا امومو و کاتا
و بازی هایی رو بازی کردم که با دوتا ای اف کی بردیم سه نفر در برابر پنج نفر
بردن خارج از این که به همتیمی های خوب داره بیشتر نیاز به بازی بهتر شما داره
مرد حسابی من بازی 9 4 9 رو میبازم چون تیمم احمق میفته
این تقصیر منه؟ دوما اینکه شما 5 تا ببری باید 5تا ببازی. این اصلا درست نیست اگر اینطوری بود که همه تو دیویژون خودشون میموندن
سوما من تو اکانت آمریکاک 1 هفته کامل تیم ترول افک فید داشتم چیش تقصیر من بوده اون وقت؟
همش شانسه بابا
با یک بخش از حرفات موافقم و با یک سریشون مخالف. من اونقدر بازیم خوب هست که بدونم نقاط ضعف و قوت هیروها چیه و اینکه هیرویی که تو تیم مخالفه چه spell هایی داره. ولی عرض بنده چیز دیگه ای هست که شما متاسفانه متوجهش نشدید دوست عزیز. تو اکانت قبلیم هم اختلاف برد و باختم واقعا ناچیز بود. یه چیز دیگه اینکه بنده اصلا خودم رو با چلنجر قیاس نمیکنم ولی تو برنز امتیاز 31/10 و یا گرفتن penta kill بنظر من عالیه و بدون نقص. درضمن تو برنز وقتی میتونی با هیروهای تاثیرگزاری مثل Shen, Amumu, Lux و غیره خوب بازی کنی که تیمت بتونه carry کنه. آخه عزیزم وقتی تو هیروی تاثیرگزار رو برای یک مشت نوب برداری بعدش خودت رو شماتت میکنی که چرا برای همچین تیمی این هیرو رو برداشتی. چون جهت اطلاعتون عرض کنم که تو برنز اگه بخوای Solo بری باید خودت carry کنی و در غیر اینصورت نمیتونی بالا بری. دلیل این که از دوستان دیگه خواستم بیان با هم بازی کنیم هم اینه که من بدونم حداقل یکی دیگه مثل خودم تو تیم هست که بتونه carry کنه. مسلما وقتی برم تو Div گلد یا بالاتر دیگه ینجوری صحبت نمیکنم و اونوقت میدونم که قوانین و انتظارات متفاوت میشه. البته این رو هم بگم که چند سال قبل و در سیزن های قبلی که بازیم تعریفی نداشت اینقدر ranked بازی کردم و باختم که ELO اکانتم خیلی اومد پایین و برای همین برام سخت بود که بالا بکشم. حالا دوستان اگه صلاح میدونند Account و Server اعلام کنن.
خیلی باحالی من بازی باختم 20/3/7 بودم بازم فکر می کنی بد شانسی
اگر خیلی تو دیویژن یکسان نمونی پنج باخت پنج برد می برتت بالا اما اگر بمونی خب تو همون دیویژن باقی می مونی من با درصد برد 49.5 درصد تو حدود صدو پنجاه بازی حدود یک تایر رفتم بالا
برا حرف اخرتم بعضی وقتا اینجوری می شه به جاش بعضی وقتا هم یک هفته برد خالص داری
خب حرف حساب گفتن نداره فککر کنم تا حدودی من اشتباه کردم معضرتنقل قول:
پی نوشت : بگذریم از این حرفا پاشیم بریم دابل ای پی بگیریم
2: من تو اروپا شرقی ام پس فایده نداره اسم اعلام کنم
داداش شما که خودت کمتر از 50 تا بازی هم با رنگار نداری چطوری میای راجبش نظر میدی؟:n02:نقل قول:
اگه اینجوری بود که تو میگی اونوقت کسی مثل pwn میومد به جا اینکه jayce پیک کنه تو مسابقات با fiddlestick میرفت وسط چون تو کار تیمی بهتره:n21: و با این حرفت چمپی مثل zed رو بردی زیر سوال چون تو کار تیمی زیاد موفق نیست خب این یعنی نمیتونه بازی رو carry کنه ؟:n31: راجب فیورا هم بگم که تو رنگ مستر ( چلنجر رو خبر ندارم) هرکی پیکش کنه اونقدر بههش میخندن تو بازی که اگه خودش سر سنگین afk کنه خیلی واسش خوبه و راجب Ammumu / rammus هم بگم که دیگه دوران این 2 تا چمپ با پایان رسید با ریورک شدن سیستم جنگل میگی نه ؟ برو یه سر به Lolking بزن همه چی دستت میاد:n40:
الان باید نو آوری کنی تا رنکت آپ شه من جدیدا tryndamere ap بازی میکنم 1 بارم بهم نمیگن ترول در صورتی که اینو تو برنز اگه بازی کنی درجا ریپوت میشی اینم از وضعیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگر حرفایی که بنده بالا گفتم اشتباهه لطفا بگید. ممنونم
اون یک مثال بودنقل قول:
خیلی باحالی من بازی باختم 20/3/7 بودم بازم فکر می کنی بد شانسی
اگر خیلی تو دیویژن یکسان نمونی پنج باخت پنج برد می برتت بالا اما اگر بمونی خب تو همون دیویژن باقی می مونی من با درصد برد 49.5 درصد تو حدود صدو پنجاه بازی حدود یک تایر رفتم بالا
برا حرف اخرتم بعضی وقتا اینجوری می شه به جاش بعضی وقتا هم یک هفته برد خالص داری
من بیشتر بازی هام اگر حالش باشه اینطوری بازی می کنم ولی وقتی میبینم تیم احمق فقد توکسیک هستند خیلی خوب بازی نمی کنم که ببازن و به توکسکشون ادامه بدن و ریپورتشون کنم
البته تو رنک تمام تلاشم رو می کنم. ولی در کل آقا همش شانسه. من که تو این سرور اروپا ماشالا نوب خیلی میبینم تو گلدش پلاتش
در کل دوست عزیز خودت باید اینقدر بازی کنی زور بزنی تا بیای بالا
من تو آمریکا که بازی می کردم ریوت به من برونز 5 داد بعد از 6 تا برد
بیشتر از 30 پروموشن بازی کردم از برونز 5 بیام سیلور 5
چرا؟ چون همیشه خدا احمق ها تو تیم من. اسمورف ها دشمن.