نه شما زنگ بزن و بگو که دان استریمت کمه دان استریم که بره بالا سرعتت بهتر میشه اما اگه نویز خطتت برطرف نشه هم افت سرعت خواهی داشت و هم قطعی مکررنقل قول:
خواهش میکنم وظیفه است.:46:
Printable View
نه شما زنگ بزن و بگو که دان استریمت کمه دان استریم که بره بالا سرعتت بهتر میشه اما اگه نویز خطتت برطرف نشه هم افت سرعت خواهی داشت و هم قطعی مکررنقل قول:
خواهش میکنم وظیفه است.:46:
سرعت شما هم افت کرده بچه ها؟
برای من 3 شبه شبانه از 60 بالاتر نمیره.
آره مال من از ساعت 3:10 به اون طرف بهتر شد قبل از اون تا 100 میرفت.
نقل قول:دوستان من هم تازه یک مگابیت گرفتم و سرعتم شبها بین 60 تا 70 هستش.میخواستم ازتون بپرسم برای شما دانلود 4 گیگ در یک شب یه امر عادیه یا به ندرت براتون اتفاق میفته؟نقل قول:
مثلا در یک ماه جمعا چقدر دانلود رایگان دارین؟
اگه میانگین بگیرم واسه من در طول یک هفته 4 روز 3.5 تا 4 گیگ---2 روز 2 تا 2.5 گیگ و 1 روز 1 الی 1.5 گیگ دانلودمه...البته بیشتر اوقات من 3 به بالا دان میکنم.نقل قول:
دوستان ، اگر اسپیلیتر همراه مودمتون بود حتما نصب کنید ، چون خیلی تاثیر داره .
قبل اینکه اسپیلیتر رو پشت ورودی گوشی تلفن نصب کنم ، وقتی کسی با تلفن صحبت میکرد سرعت به شدت افت میکرد و گاهی هم دیسکانکت میشد ، اما حالا دیگه همچین مشکلی پیش نمیاد .
بله اتفاقا من هم ساری هستم و شماره تلفنمون عوض شد البته خط قبلیرو مجددا رو کابل مسی خریدم ولی پارس میگفت ما تو منطقه شما(معلم)فیبر ساپورت میکنیم.نقل قول:
حالا به نظر شما خط فیبر بگیرم یا مسی؟
فیبر نورینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم پشتیبانی گفتم DownStream رو درست کنید گفت : "چشم، فقط مودمتون رو چند دقیقه خاموش کنید و دوباره روشن کنید"
بعد از 30 دقیقه تغییری نکرده پشتیبانی هم زنگ میزنم میره روی پیغام گیر ! (پنجشنبه ساعات 12 )
:13::13:یه خورده صبر کن ببین درست میشه یا نه اگه نشد شنبه خواهر مادرشون رو باهم پیوند بده:20:نقل قول:
دوستان این وضعیت خط ما رو یه توضیح کلی میدین که در چه حالیه؟ :11:
نقل قول:SNR
•7dB-10dB. = Fair but does not leave much room for variances in conditions.
•11dB-20dB. = Good with little or no disconnection problems
•20dB-28dB. = Excellent
•29dB. or above = Outstanding
Line Attenuation
•20bB. and below = Outstanding
•20dB-30dB. = Excellent
•30dB-40dB. = Very Good
•40dB-50dB. = Good
•50dB-60dB. = Poor and may experience connectivity issues
•60dB. and above = Bad and will experience connectivity issues
باتوجه به اطلاعات بالا SNR Margin برای شما عالیه و میزان نویزتون هم بسیار بسیار پایینه تا حدی که نمیتونه باعث کاهش سرعت یا قطعی ارتباط بشه.:8:
دیشب ( بامداد پنجشنبه تا صبح ) پارس انلاین یه حال اساسی به من داد
اولین بار بود در یک شب 2 گیگ دانلود کردم کاش این روند ادامه داشته باشه
ولی ناکسا فکر کنم دستکاریش میکردن دیشب چون هر یک ساعت حدود 30 ثانیه قطع میشد ولی از اونجایی که من شب تا صبح بیدار بودم نذاشتم 1 ثانیشم ازدستم در بره
سرویس من 256 - 2GIG
جالبه!!
اینجاست که تفاوت ASUS G31 رو با LinkSys WAG120N By Cisco رو میشه حس کرد :دی
تازه 10 تومان هم بیشتر باید بابت Link داد.
تست SNR قبلی :
تست SNR فعلی :
ولی :
با تشکر از دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از بار ها تماس بالاخره تونستم Down رو درست کنم
ولی متاسفانه Ping هنوز دچار مشکل هست.
خداروشکر که درست شد اما بازهم نویز شدید داری پینگ رو ببین.نقل قول:
ضمنا اگه میشه مودم link sys رو ریست کلی کن با دکمه ای که روی دستگاه هست.و بعد از اون تنظیمات مربوط به شبکه مثل یوزر و پسوردت و ذخیره کن و یکبار هم با اون مودم امتحان کن ببین نویز شدید داری یانه؟؟؟
[QUOTE=FerineFast;6783992]جالبه!!
اینجاست که تفاوت ASUS G31 رو با LinkSys WAG120N By Cisco رو میشه حس کرد :دی
تازه 10 تومان هم بیشتر باید بابت Link داد.
یعنی شما میفرمایید asus g31 با قیمت تقریبا 50 از wag 120 با قیمت 105 بهتر عمل کرده ؟
اس -ان -ار در link sys که بهتر از asus هست
اعداد برای هر مودمی روی یک خط ممکن فرق کنه
در عمل چطور بود ؟
سرعت دانلود از یک منبع - دیسکانکت شدن و... ؟
میخوام صبانت رو عوض کنم پارس آنلاین بگیرم ... آیا فکر میکنید برای دانلود شبانه پارس انلاین خوبه ؟ ایا بعد از دانلود شبانه به میزان زیاد محدود نمیشیم ؟ آیا شبانه و روزانش خودش سوئیچ میشه یا مثل صبانت باید ساعت 3 بلند شی و کانکشن رو عوض کنیم ؟ سرعت 128ش چند سرعت دانلودش ... با توجه به اینکه مرکز تلفنی ما به قول خودشون خلوت ...
خوب من مقادیر دو مودم رو در حالی که هر دوشون بلافاصله بعد از Factory Reset بودن گذاشتمنقل قول:
اعداد ظاهرا فرق می کنند ولی در عمل اگر علت بالا بودن پینگ همین باشه نه فرقی نمی کنند
حالا اسپیلیتر که هست ولی نویزگیر هم باید بگیرم ببینم چی میشه، تقریبا هم مطمئن هستم مشکل از سیم کشی داخلی باشه چون برق کارش رو میشناسم کلا آدم خیلی درستی نیست معمولا سمبل می کنه .
در ضمن دو تا خط توی خونه هست حالا با اون یکی هم SNR رو چک می کنم.(توی همین پست میزارم)
خوب مسلما من اینو نمی گم، چون فقط یک فاکتور نیست که مثلا از لحاظ امکانات و سادگی کار شاید LinkSys بهتر باشه.نقل قول:
به گفته دوستان هم SNR : •29dB. or above = Outstanding محسوب میشه.
ولی خوب در جریان اینکه این اعداد چطوری توی هر مودم محاسبه میشه نیستم پس نمی تونم نظر قطعی بدم.
در عمل سرعت دانلود تقریبا یکی بوده و پینگ هم که یکی هستید. دیسی هم چون روز اوله دارم استفاده می کنم ازش نمی تونم بگم.
ولی ASUS روی مخابرات توی این 1 سال تقریبا بدون مشکل کار کرد دیسی کمی داشت و در کل ازش راضی بودم ( + برد فوق العادش )
در مورد پارس آنلاین هم به نظرم کارشون درست نیست چون حالا شاید من یا شما پیگیر باشیم و Stream ها رو درست کنیم ولی برای افراد عادی(که درصدشون خیلی بیشتره) به نحوی بی عدالتی هست چون برای این سرعت قیمت بالاست ( شاید هم منع قانونی داشته باشند پیش داوری نمی کنم)
خوب همون حدسی که میزدم شد
من هیچ تغییری توی تنظیمات مودم یا موارد دیگه از جمله سیم کشی اسپلیتر و اینا ندادم
تنها تفاوت این هست که سرور تغییر کرده (خود SpeedTest انتخاب کرده )که قبلی توی کرج با 200 مایل فاصله!!! بوده ولی این یکی Fanava داخل تهران هست.
این هم نتایج سایر پینگ ها که توی پست قبلی ظهر بهتر بود
Pinging fanava.com [95.38.61.55] with 32 bytes of data:
Reply from 95.38.61.55: bytes=32 time=57ms TTL=116
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=306ms TTL=240
حالا که ساپورت میشه حتما فیبر بگیر :20:نقل قول:
اینم مال من
256 2 گیگ
دوستان سرویس من با مشخصات زیر بسته شده
Upload روی 509 بسته شده
Download روی 1024
یعنی الان من تقریبا با حداکثر سرعت بسته شده در حال دانلود هستم
به نظرتون به پارس زنگ بزنم بگم سرعت Down روی 2048 ببندند؟:20:
آیا این قانونش هست یا نه؟
اینکار به نظرتون باعث افزایش سرعت میشه؟:13:
پ ن : دوستان نزدیک چند هفته هست که اینترنت من شب ها بعضی وقت ها دیسکانکت میشه
حتی بعضی وقت ها در بین ساعات 6 تا 7 نیز دیسکانکت شدم که باعث شده حجمم هدر بره
می خواستم ببینم برای دوستان هم همچین مشکلی وجود داره یا مشکل از سمت منه؟
1-ممکنه مخابراتت ظرفیتش پر شده که روی 1024 بستهنقل قول:
2-شاید به خاطر نویزی که روی خط داشتی از عمد این کارو کردن
3-قانونا برای شما که 256 داری نباید روی 1024 باشه پس جای اعتراضی برات نمیزارن اشکال یکی از دو مورد بالا هست
4-اول بین ساعت 12.32 تا 1.05 را امتحان کن ببین از حجمت کم میکنه یا نه
5-دوم بین ساعت 5.55 تا 6.55 امتحان کن بین کم میکنه یا نه
اگر حالت اول و دوم برات کم نکرد شما باید از 12.32 تا 6.55 بزاری
اگر حالت دوم را کم کرد مثل چیزی که شما فرمودید 12.32 تا 6 بزاری
اگر حالت اول را کم کرد 1 تا 6.55 بزار
اگر حالت اول و دوم را کم کرد 1 تا 6 بزار :5:
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای پارس انلاین میخوام مودم linksys جدید تر بگیرم - در حال حاضر wag 54 دارم --
کدومو پیشنهاد میکیند
لینک شرکت سارنده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری n --------------
1-wag 320 -- 215 toman
2-wag 160 --- 175 toman
3-wag 120 --- 105 toman
سری x---------------
1- x2000
2-x3000
سلام دوستان
شرکت پارس انلاین بهتر از شاتل هست!
ما که خیری از شاتل ندیدیم
دوستان اهوازی الان وضعیت 256 و 512 چطوره ؟! شبی چقدر دانلود میکنید ؟! :40:
نزدیک به 3 ماه پیش که 512 داشتم سرعت همیشه زیر 60 بود که با اینکار و دستکاری پروفایلم سرعت منو به 60 رسوندندنقل قول:
و الان که 256 دارم دارم با سرعت 112 کیلوبایت دانلود می کنم
یعنی به خاطر نویز Down من را پایین آوردن تا مشکلم حل بشه؟:13:نقل قول:
برای من از ساعت 1 تا 6:59 رایگان هست ولی تو این مدت اخیر به خاطر دیسکانکت شدن مداوم و قطعی زیاد در بین ساعات 6 تا 6:59 ترافیکم هدر میرهنقل قول:
برای من بین 6 تا 7 هم اگر حتی دی سی بشه باز رایگان حساب میکنه
ولی دیشب برای اولین بار بعد یک ماه بود که خیلی زیاد بین ساعت 1 تا 7 دی سی میشد
بالای 10 بار دی سی شد
میگم پارس انلاین مثل بعضی شرکتای دیگه پشتیبانی آنلاین نداره؟؟؟؟؟ من که تو پنل خودم ندیدم
اگه بخوام با پشتیبانی پارس انلاین در مورد دی سی شدن زیاد صحبت کنم چکار کنم
من هنوز این مشکل رو دارم با اینکه اکانتم رو جدیدا شارژ کردم اونم شارژ یک ساله! یه مودم 4 پورت داشتم که روش تنظیم کرده بودم که بعد از 5 دقیقه که از اینترنت استفاده نشه خودش خود به خود اینترنت رو قطع کنه. اینم واسه همون ماجرا ساعت رایگان 6 تا 7 انجام دادم. ولی حالا یه مودم از همون برند یعنی تی پی لینک گرفتم و وایرلس هست و آخرین مدل تی پی لینک هم هست و این تنظیمات رو روش اجرا کردم و 5 دقیقه رو تنظیم کردم ولی مثل اینکه این داره بدون توجه به استفاده هی 5 دقیقه 5 دقیقه قطع می کنه! کسی برنامه ای سراغ نداره که بشه سر ساعت مودم رو هم از اینترنت قطع کرد که دیگه نیاز نباشه این تنظیمات رو روی خود مودم انجام بدیم؟
البته اگه به فواصل بین قطعی ها نگاه کنیم بعضی هاشون 10 دقیقه هست بعضی ها 8 دقیقه و بعضی هم کم و بیش. فکر نمی کنم این مشکل بخاطر مودم باشه
بازی جدید پارس آنلانه؟ می خواد نفهمیم چقدر دانلود می کنیم! چونو کسی که حوصله نداره بیاد این همه جمع و تفریق کنه هر شب که ببینه چقدر دانلود کرده! لول خوب از فایل هایی که دانلود شده که میشه فهمید. من که کاملا گیج شدم
نقل قول:
من چند شبه که دانلود هام به این شکل هست
این واسه تنظیمات مودمه یا اینکه پارس آنلاین هی قطع و وصل می کنه؟
پس معلوم شد بازی جدید پارس آنلاینه!نقل قول:
برای من بین 6 تا 7 هم اگر حتی دی سی بشه باز رایگان حساب میکنه
ولی دیشب برای اولین بار بعد یک ماه بود که خیلی زیاد بین ساعت 1 تا 7 دی سی میشد
بالای 10 بار دی سی شد
میگم پارس انلاین مثل بعضی شرکتای دیگه پشتیبانی آنلاین نداره؟؟؟؟؟ من که تو پنل خودم ندیدم
اگه بخوام با پشتیبانی پارس انلاین در مورد دی سی شدن زیاد صحبت کنم چکار کنم
کدوم شهری شما؟
آقا واسه منم دیشت 100 بار دیسکانکت شد .
دیشب بیدار بودم ، درس میخوندم حواسم بهش بود .
1-WAG 320نقل قول:
2-X3000
بستگی به مخابراتت داره -با دوستانی که هم مخابراتیت باشه چک کن ببین چطور هست -شایدم بدتر باشه !نقل قول:
شما باید 12.30 تا 6 بزاری تا مجانی برات حساب بشهنقل قول:
شاید نویز خطتون زیاد شده که دی سی زیاد دارین یا اسپیلیتر خودتون چک کنید یا اگه گوشی روی خط دارین همه را جمع کنید -صبح ها هم همین مشکل را دارین ؟نقل قول:
نقل قول:شاید به خاطر منبع دانلودتون باشه که لینکش کار نکنه و مودم هم کاره خودشو میکنه و دی سی میشن دوبار هبه محضی که سراغ یک منبع دیگه میره دوباره کاکنت میشیننقل قول:
یعنی از اهواز کسی اینجا نیست مارو راهنمایی کنه ؟ :31:نقل قول:
یعنی شب ها اینقدر سرعت دانلودم زیاده دلم میخواد همیشه شب ها کامپیوتر رو بگذارم که دانلود بشه.
دیشب هم همینطور بود. یعنی واقعا سرعت زیاد بود.
سیستم رو روشن گذاشتم که تا 7 دانلود کنه.
ماشالله هزار ماشالله اگه پارس انلاین چشم نخوره. واقعا دانلود عالی بود.
دیشب تا ساعت 7 حدود 100 مگاباااااااااااااااااایت دانلود کرد.
واقعا عالی بود . دلم میخواست تا تهران برای عرض تشکر اونم با پای پیاده برم.
واقعا پارس انلاین رو باید به عنوان بهترین شرکت جهان معرفی کرد.
من که خیلی راضیم.
سلام همشهری من 256 یا 512 ندارم من یک مگ دارم شبی الان دارم بین 2.5 گیگ الی 3.5 گیگ دانلود میکنم بعضی از وقتا هم 1.5 هم میزنه الان من شبی که گذشت یعنی به تاریه 30\10\90 از ساعت 1 الی 6 صبح دانلودم 3.2 گیگ بودنقل قول:
ممنون دوست عزیز . میگم کسی از دوستات آشنایی فامیلی کسی 256 نداره ؟! :31: اخه میخوام 256 بگیرم . میخوام ببینم سرعت واقعی میبندن یا نه ؟! :11:نقل قول:
از دوستان کسی اطلاع دارد که آیا سرعت شبانه ی 1 mbps و 512 kbps پارس آنلاین یکی هستند یا فرق دارند؟نقل قول:
راستشو بخواهی پسرخالم ابادان هست 256 پارس داره براش بین 30 الی 60 میچرخه و بعضی از وقتا 200 میشه همین قدر میتونم کمکت کنمنقل قول:
دوستان ای دی اس ال اگه وصل باشه میشه تلفن رو همزمان استفاده کرد ؟ من وقتی وصل هستم گوشی زنگ می خوره و بر میدارم خر خر می کنه و حتماً باید دی سی شم تا بتونم صحبت کنم . این عادیه ؟
ببخشید اینجا سوال میکنم کسی یه سایت تورنت خوب واسه دانلود فیلم سراغ نداره اخه میگن با تورنت میشه بیشتر دانلود کرد
فایل های مختلف از سرور های مختلف دانلود میکردم . هد چند دقیقه سرعت دانلود میشد 0 KBps و بعد چند ثانیه کلا دیسکانکت میشد و تا مودم رو ریستارت نمیکردی اینترنت وصل نمیشد .نقل قول:
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
ورودی گوشی تلفن از اسپیلیتر استفاده کن . حل میشه .نقل قول: