شبي 1.5 گيگ البته از سرورهاي خوب كه من شب بيدار موندم و سرعتشون رو تست كردم.اگه سرور آشغال باشه كه در حد 400 مگنقل قول:
Printable View
شبي 1.5 گيگ البته از سرورهاي خوب كه من شب بيدار موندم و سرعتشون رو تست كردم.اگه سرور آشغال باشه كه در حد 400 مگنقل قول:
Upstream - 284نقل قول:
Downstream - 2268
درود
دوستان من چند شبه که سرعت دانلودم پایینه به خصوص از رپیدشیر برا شما هم همنشطوره یعنی شما هم شبانه با لینکای رپیدشیر مشکل دارید((وضعیت من طوری شده که دو شبه با اکو 512 200 مگ دانلود رایگان دارم))
موفق باشید
شبانه از 15 بالاتر نرفت
سرعت بد نیست و برای من هم خوبه فکر کنم منطقه به منطقه فرق داره
شاتل نمیدونم سرعتشو چطوری اورده پایین که همه سایتهایی که روزانه و حتی چند هفته پیش شبانه ازشون با سرعت 60 دانلود میکردم اومده روی 20 ولی یک سایت تغییر نکرده اونم ----------.com هست.
امروز برای دانلود یک فایل از فی لت ر ش ک ن استفاده کردم سرعت باهاش شد 33 ولی بدون اون 20..یه مدت بود میخواستم این موضوع را تست کنم
من از آدرایو و مدیا فایر هم تست کردم تا ساعت 1:00 روی 64 بود، از ساعت 1:01 رفت روی 32-32! فکر نکنم ربطی به رپید شر داشته باشه.نقل قول:
بله، برای خیلی ها شایدم برای همه همینطور شده، الان حدود یک هفته هست که با اکانت رپید، مدیا فایر و ادرایو هر شب بیشتر از 300-400 مگ نشده دانلود کنم، در صورتی که تا همین یه هفته پیش از همین سرورها هر شب 1200-1300 مگ دانلود داشتم. احتمالا شاتل پهنای باند کم آورده، بخاطر مشترکینی که 128 هستن ولی برای تبلیغ 512 بهشون داده و همینطور مشترکین 2مگ که ماشاا...هر روز هم در حال زیاد شدن هستن. فکر کنم شبانه شاتل دیگه نابود شده:41::41::41:نقل قول:
چه جالب, اتفاقا من هم به همین نتیجه رسیدم. دیشب حدود 3 گیگ دانلود کردم.نقل قول:
شاتل نمیدونم سرعتشو چطوری اورده پایین که همه سایتهایی که روزانه و حتی چند هفته پیش شبانه ازشون با سرعت 60 دانلود میکردم اومده روی 20 ولی یک سایت تغییر نکرده اونم * هست.
فکر کنم اسم سایت رو از پستت پاک کنی امنیتش بهتره. میبنی فردا همون رو هم سرعتش رو آوردن پایین.
میهن دانلود هم, همین بلا سرش اومده.
سلام دوستان
شاتل عید ها چند گیگ هدیه می ده؟
حالا ما بیایم اینجا خودمون رو خفه کنیم که بگیم " آآآی ملت به پشتیبانب اعتراض کنید . تلفنی بهشون بگید که وضعیت افتضاحه " :19:. تا زمانیکه براشون جا نیفته که مشترکینشون ناراضین هیچ کاری که نمیکنن هیچ ، وضعمون هم بدتر میشه .
بابا آخه این چه وضعیه درست کردن . من دیشب با رپیدباز 176 مگ دانلود داشتم :18::19: .
دیگه ما توی ایران سرور به قدرت رپیدباز نداریم که . ( حالا نیاید بگید فلان سایت هم قویه . همین جوری گفتم ) . بخدا گندش رو در آوردن .
آدم کلی جون میکنه که 512 بگیره .بعدش که این مسائل رو میبینه . میگه کاشکی از همون اول 128 میگرفتم .:41:
دوستان ازتون خواهش میکنم با پشتیبانی تماس بگیرید . بعدش هم تلفنی بهشون اطلاع بدید .
بیاید اینم آدرس صفحه ی چت آنلاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترافیک هدیه نمیده ولی یکی دو هفته ترافیک رایگان میشه!:8:نقل قول:
به نظر منم ربطی به ترافیک منطقه و این چیزا نداره شاتل از عمد سرعت رو روی سرورهای مشخصی کم میکنهنقل قول:
من دیشب یه تورنت گذاشتم وی پی ان ام هم وصل بود داشت با 180 K دان میشد:18:در بدترین شرایط 78 بود:31:
اولش نفهمیدم چرا سرعت این جوریه بعد یادم اومد وی پی ان ام وصله
قطع اش کردم شد 13:31:
اکو 128
نتیجه اخلاقی اگه خواستید سرعت واقعی رو ببینید از وی پی ان یا فیلتر شکن استفاده کنید:31: شاید واسه رپید هم کار داد
هر سال يه عيدي ميده. پارسال سرعت ها رو 2 برابر كرد هرچي كه بودي براي 1 هفته و امسال هم 2 هفته ترافيك رايگان داد با سرعت خودت پس معلوم نيست بابا نوئل شاتل چي بهمون بده :31:نقل قول:
من كه ميگم يه چيز متفاوت ميده نسبت به سال هاي قبل :31:نقل قول:
یعنی از صبح تا شب رایگانه ؟؟؟:18::18:نقل قول:
شاتل سرعت تمام سایت های storage مثل رپید شیر و مگااپلود و ... رو محدود کرده . فرقی هم نداره که از رپیدباز استفاده کنید یا رپیدگو . تنها راهش اینه که همین موضوع رو به پشتیبانی بگین که بعضی از سایت ها سرعتشون افتضاح است در حالی که بعضی ها عالیه ( البته اسم سایت رو نیارین که ... )
لطفا خودتون معرفی کنید
بنده هم
Account Manager 46 12:31:52 PM
شما مشترک کدوم شهر هستید؟
مشتری ناراضی 12:31:55 PM
شیراز
عزیز شما فامیلی خودتون رو باید بگید
مثل سری قبل که همکار شما خودش را معرفی نکرد
بعد ما را پیچوند
ما از خیر پیگیری گذشتیم
لطفا معرفی کنید
Account Manager 46 12:33:09 PM
مشترک محترم کار شما مربوط به امور استانها میشه
لطفا با شماره 02123099
داخلی 606 تماس بگیرید
مشتری ناراضی 12:33:27 PM
پس چرا این چت انلاین
بخش فروش رو برای شهرستان ها نمی بندید؟
برای نمایش گذاشتید؟
که بگید ما پشتیبانی فروش انلاین داریم؟
یک لیست همراه با عکس و مدراک جمع کردم
از سرعت دانلود دو شبانه شاتل
وقتی همش بردم سازمان تنظیم مقررات متوجه می شوند همه
که مشتری هم حق دارد و فهم و شعور
فعلا منتظر پاسخ یکی از همکاران شما هستیم
قانع کننده نبود
درخدمت شما هستیم
اون وقت هست که نمیتونید به من بگید سرعت شبانه دو هست به خاطر ترافیک مرکز
هنوز توانایی پشتیبانی مشترکین رو نداره
بعد تبلیغات تی وی هم میدن
شما نرخ جریانتون :13: (down/up stream ) چنده ؟نقل قول:
من که از این محدودیت ها ندارم سرعتم از مدیا فایر هم خوبه فقط یه کاری که می کنم دانلود همزمان چند فایل از چندتا سرور هست که اگر هم محدود شده باشه سرعت مثلا دوتا دانلود هرکدوم 25 کیلو و یه تورنت اونم 10 کیلو در ثانیه مجموعا سرعت شبانه حدود 60 به پایین
از منو به یاری خدا انگار قطع کردن.3ساعته هرکار میکنم وصل نمیشه.الان با دیالاپم
سلام
اقا من تازگیا مصرفم خیلی شده
روزی 500 مگ مصرف میکنم
این 5 گیگی که میدن خیلی کمهههه
تا حالا 5 گیگ ترافیک خریدم ولی بازم تموم میشه
راهی هس که مصرفم کم شه؟:18:
دوست گرامی اگر ویندوزت 7 ـه ، فکر کنم بعضی از نرم افزار ها باهاش مشکل دارن . من خودم اولین روزی که خطم رو رانژه کردم ویندوزم 7 بود . روز اول 370 مگ مصرف کرده بودم :18: ( که شاید کل دانلود و وبگردیم 80 مگ هم نشده بود )نقل قول:
تمامی نرم افزار هایی که از نت استفاده می کنن رو ببند یا DIsabel کن . بلکم فرجی شد .:31:
دوستان دیگر هم به پشتیبانی اطلاع بدن که سرعت واقعا دیگه افتضاح شده .
من دیشب با v p n هم تست کردم سرعتم فرقی نکرد!!!!!! از رپیدشیر تست گرفتم ... من از ساعت تقریباً 1/5 که بیخیال رپید شدم تا صبح 1320مگ تقریباً گرفتم....
با سلاممشترک گرامی در ساعات شبانه شب به دلیل ترافیک رایگان و همچنین سرویس شمابه اشتراک می باشد شما دچار افت سرعت شدید می باشید و با پایان یافتن ساعات ترافیگ رایگان مشکل شما حل می شودوشما می توانید درخواست سرویس dedicate دهید ودگر با این مشکل مواجه نشوید
1:47:23 PM
مشترک گرامی تعرفه قیمت ها با هم متفاوته
مشتری ناراضی 1:47:37 PM
میشه باز کنی قضیه رو
؟
Account Manager 46 1:49:31 PM
به این دلیل هست که سرویس اکو برای مشتریان کم مصرف طراحی شده است
مشتری ناراضی 1:50:09 PM
عجب
میگم عزیز
تو شاتل ناهار و شام هم به کارکنان مثل شما میدن؟
Account Manager 46 1:51:05 PM
این موضوع به شما مربوط نمی شه مشترگ گرامی
اگر سوال کاری دارید بفرمایید
مشتری ناراضی 1:51:29 PM
اوکی
بدرود
(در مورد ترافیک پرسدیم که اکو 9 تومنه و ارت 3 تومن تازه ارت کمتر نیاز به خرید ترافیک دارند این اکو هست که ترافیکش کمه)
سلام. یک سوال کوتاه و روشن: الان کسانیکه سرویس اکو 512 شاتل دارن، شبها که بین 1 تا 7 دانلود میکنن، سرعت دانلود مستقیمشون از سایتهای بفرض خوب و قوی با IDM یا flashget یا Orbit یا... چقدره؟ بین 50 تا 60 کیلو بایت بر ثانیه هست؟ شبی چقدر دانلود میشه؟ قطعی یا نوسان یا کاهش سرعت عمدی مثل صبانت وجود داره یا نه؟ ممنونم پیشاپیش . :11:
من در شیراز eco512دارم واقعا سرعت خیلییییییییییی کاهش یافته که میشه گفت قربون دیال اپ
اگر کسی تو شیراز شاتل داره لطف کنه بگه مال اونم کاهش سرعت داشته یا نه
ممنون.
مگر تبلیغات تو تلویزیون رو نمی بینینقل قول:
چقدر دارن مشترک اضافه میکنن
اره . تازگی ها از تلویزیون هم دارن تبلیغ میکنند . چه جراتی دارن با این گندکاریهاشوننقل قول:
صبانت با این همه سابقه و مشتری هنوز یادم نمیاد همچین کاری کرده باشه حالا این شاتل ...
نقل قول:
بله دوست عزیز ..من با اینکه سرویس آرت دارم ولی شبها سرعت واقعا افتضاحه ..چند بار هم با پشتیبانی تماس گرفتم ..میگن بزودی حل میشه ولی این بزودی بعد از دو سه ماه هنوز نرسیده :41:
سرویس dedicate ديگه چيه؟نقل قول:
دوستان سلام
مثله اینکه اینا گوششون بدهکار نیست . یا اینا بی توجه هست یا کسی بهشون اعتراض نمی کنه .:19:
مسئول شاتل در قزوین میگه مشکل از اترنت !!!:18:
ماکه نفهمیدیم یعنی چی . این شاتل هم واقعا گند زده به خودش با این سرویساش .:31:
جریان این سرویس dedicate چیه ؟؟؟ باید براش هزینه ی اضافه بدیم ؟؟ اگر کسی اطلاع داره ممنون می شم راهنمایی کنه .
دوستان عزیز دست از اعتراضات نکشید . ما پیروز خواهیم شد:31:
نقل قول:
کاشکی فقط شب سرعتش کم بود . الان ساعت 4:40دقیقه است و سرعت روی 10 تا 12 کیلو است.
من اکثر مواقع دان استریمم روی 541 هست هروقت هم اومده پایین سرعتمم یه دور خط را قطع و وصل کردم دوباره برگشته سر جای خودش شبا هم به غیر از یکی دو شب در ماه همیشه 1 گیگ و خرده ای دانلود سرویسم هم اکو 512
شما کدوم شهر هستید.نقل قول:
شما سرعت تو مودمتون چند زده شده واز کدوم شهر هستید؟نقل قول:
در همین تاپیک گفتم مودم های زاکسل از شرکت خود شاتل با اسم دیگری وارد میشه
ببینید طراحی ها رو
کد:http://www.delsa.net/fa/aboutus
شباهت لینک ها رو دیدید؟کد:http://www.shatel.ir/fa/services/
حالا شباهت طراحی ها رو ببینید.
اسم شاتل چیه؟ اریا رسانه تدبیر
اسم این دلسا چیه؟ تدبير پرداز دلسا
ته سایت هر دو ببینید
همه حقوق براي تدبير پرداز دلسا محفوظ است
همه حقوق برای شاتل محفوظ است
و...........
خوب نوشته که شركت تدبير پرداز دلسا وارد كنندهي تجهيزات مخابراتي فعال با نام تجاري زایکسل است!
شاتل هم مودم ها را از اینها یا جای دیگه ای تهیه میکنه!
ته همه سایتها می نویسه همه حقوق برای فلان شرکت محفوظ است!کد:http://www.delsa.net/fa/aboutus/partners/
اسم خیلی از شرکت ها هم توش تدبیر هست!:31::27::21:
نقل قول:
مگر شما کدام شهر هستید سرعت شیراز که واقعا خرابه نه فقط مال من حتی بعضی اقوام هم سرعت خیلی کمی دارند
اتفاقی لینک ها شبیه همنقل قول:
طراحی شبنه هم
نوشته عینا شبیه هم
هر جور مایلید . :20:
لینک ها که شبیه هم نیستند؟!نقل قول:
منظورتان قسمت fa/services/ و fa/services/ هست!؟
این که fa برای زبان فارسی هست و بعدش هم که اگر شبیه هم بود دلیل نمیشد که...
طراحی که شبیه هم نیس!
کدام نوشته ها شبیه هم هستند؟! ؟!