سلام دوستاننقل قول:
مشکلم حل شد!
Printable View
سلام دوستاننقل قول:
مشکلم حل شد!
با سلام
سال نو دوستان مبارک
یه سوال داشتم
من دوتا نت خونه دارم , امروز صبح اومدم نت دومی رو وصل کنم دیدم میگه کابل آنپلاگد , خلاصه هرکاری کردم وصل نشد , دوباره نت اولی رو وصل کردم دیدم به سرعت کانکت شد, مطمئن شدم از کابل و لن کامپیوتر نمیتونه باشه, بعد مودم او نتی که وصل نمیشد رو بردم رو یه سیستم دیگه وصل کردم دیدم کار میکنه....
کوتاه نوشتم وقتتون گرفته نشه
میشه یه راهنمایی کنید مشکل از کجا میتونه باشه؟
درضمن ویندوزم 7 هست و بدون ایجاد کانکشن کانکت میشه
با تشکر
tp.link:n16:
سلام .خسته نباشید
من یه مودم tp-link td-w8910g دارم . مدتیه که وقتی با wifi وصل میشم خیلی قطعی دارم .در صورتی که با کابل هیچ گونه مشکلی ندارم . مثلا وقتی با لپ تاپ به نت وصل هستم هر نیم ساعت ، 2/3 مرتبه wifi قطع میشه . و هربار 1/2 دقیقه طول میکشه تا وصل شه .
راستی به دلیل اینکه فاصله لپ تاپ تا مودم زیاد هست و وای فای خود لپ تاپ امواج رو خوب نمیگیره ( به دلیل فاصله ) از یه مودم وای فای جانبی استفاده میکنم . قبلا مشکلی نداشتم .
مشکل از چی میتونه باشه دوستان ؟ چیکار باید کرد ؟
دوستان بنده 3 سال پیش این مودم رو خریدم و تا حالا کار میکنه . آیا نیاز هست ورژن firmware عوض کنم یا آپدیتش کنم ؟
برای خرید اینترنت مخابرات باید حضوری مراجعه کرد یا از طریق 2020 هم میشه کار هارو کرد؟
از طریق 2020 هم میشه یه هفته - ده روز بعد خط تون رانژه میشه بعد هم اگه بهشون بگید خودتون میتونید راه اندازی کنید فقط ازشون یوزر پسورد میگیرین و دیگه خلاصنقل قول:
اقا من اگه بخوام از يه شركت به شركت ديگري (!) كوچ كنم بايد صبر كنم اول سرويسم جمم آوري شه ؟
نقل قول:
بله. شما ابتدا بايد تخليه شركت رو بگيريد و بعد اقدام به خريد سرويس جديد كننيد.
در شهرهاي كوچيك اين كار سريعتر صورت ميگيره ولي در شهرهاي بزرگ كمي بيشتر طول ميكشه.
شاد باشيد:40:
معني خاصي نداره.نقل قول:
وقتي روي يه سيستم به خوبي كار ميكنه روي سيستمهاي ديگه هم بايستي همينطور باشه.
شما كابل رو عوض كنيد. شايد با عوض كردن كابل مشكلتون حل بشه.
البته تا حالا چنين تجربهاي رو نداشتم، حتماً راهنمايي بيشتري ميكردم.
روش پيشنهادي من:نقل قول:
شما تنظيمات مربوط به DHCP اكسس پوينت رو غيرفعال كنيد.
مودمتون رو به صورت PPPOE تنظيم كنيد.
قسمت DHCP مودم به صورت پيشفرض فعال هست ولي براي اطمينان بيشتر چكش كنيد.
به همين راحتي از اينترنت استفاده كنيد.
شاد باشيد40:
نقل قول:
اين به نظر من مربوط به تنظيمات امنيتي روي مودم هست.
شما Level سكوريتي روي مودمتون رو پله پله پايين بياريد و تست كنيد.
مثلاً اگر روي WPA2 هست بياريد روي WPA و به همين ترتيب.
به احتمال زياد مشكلتون حل ميشه.
یه مودم وای فای تا 100 هزار تومان چی بخریم؟
سلام دوستان.
من الان دو شبه که ساعتای 12 اینترنتم یهو قطع میشه و ارور the dns server isn`t responsing میده. و حتما یه بار باید با دیال اپ به اینترنت وصل بشم بعدش مودمم وصل میشه به اینترنت.
کسی میدونه مشکل چیه؟ هر dns ی هم وارد میکنم مشکلم حل نمیشه.
ممنون
سلام. من ِ dlink دارم.
با lan مشکلی نداره ولی وقتی از لپتاپ یا موبایل با وایرلس میخوام وصل شم، کانکشن ایرلس رو میشناسه، connected هم میشه ولی هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه.
قبلا اینطوری نبود وراحت وصل میشد. مودم رو هم ریست کردم ولی فایده نداشت.
ممنون.
از 4.2.2.4 و google.com پینگ بگیرید نتیجه به چه صورت میشه ؟ شاید dns ست نکردیدنقل قول:
ممنون. فقط با نحوه پینگ گرفتن آشنایی ندارم. الان دقیقا باید چکاری انجام بدم ؟نقل قول:
با سرچ فکر کنم روشش رو فهمیدم. این مربوط به وقتی هست که با وایرلس وصل شدم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم مربوط به اتصال با lan هست که همونطور که گفتم مشکلی باهاش نیست :
تنظیمات کارت شبکه در حالت آتوماتیک هست ؟ ip مودم 192.168.1.1 هست دیگه ؟نقل قول:
فکر کنم دیفالت گیتوی به درستی ست نشده اگر رو آتوماتیک نیست
سلام یه مودم Tp-Link 8817 دارماز اینترنت مخابرات استفده میکنماما همش DC میشم، عنی چراغ ADSL چشمک میزنه !با پشتیبان تماس میگیرم میگه مشکلی از طرف ما نیست !اما بعد از چند بار ریست کردن مودم (منظورم همون کلید پشت مودم هست) دوباره چراغ ADSL ثابت میشه !راستی نویز گیر هم ندارم !به نظرتون مشکل از مودم میتونه باشه یا ISP ؟مرسی
محصولات Tenda چجوری هستن ؟ خوبن ؟
این محصولش
TenDa
D810R
محصولات Tenda چجوری هستن ؟ خوبن ؟
این محصولش
TenDaD810R
سلام
من مودم D-LINK دارم،از اینترنت مخابرات استفاده میکنم /downstream 576 kb
هست و upstream 175kbpsهست چطور زیادشون کنم
سلام ... لطفا بهم توضيح بدين فرق مودم بي سيم با مودم كابلي چيه؟
بعد من ميخوام adsl بگيرم فقط چه مودمي بگيرم
چون اتاقم خيلي فاصله داره تا حال ...
و ميخوام با موبايل ( واي - فاي ) هم برم تو نت !
مودم چه مدلي خوبه؟
قيمتم بگين
دست شما نیست باید مخابرات زیاد کنهنقل قول:
سلامنقل قول:
مودم معمولی حتماْ باید توسط کابل به کامپیوتر وصل باشه ولی مودم وایرلس مثل یک فرستنده رادیویی به کامپیوتر وصل میشه.
البته کامپیوتر یا لپتاپ هم باید تاون دریافت امواج را داشته باشه.
اطلاعات کافی هم در وب هست حتا اگر فارسی جستجو کنید. انواع زیادی هست که قیمت هم در سایتها مینویسند. من خودم وایرلس سری G گرفتم که پشیمونم.
شما یه سری Nبگیرید.
من از مودم مگانت استفاده میکردم و اینترنتم از مخابرات بود و سرعت دانلودم تا 140 میرسید . یه روز خونه ی یکی از اقوام دیدم سرعتش روی 270 بود . مدومشو گرفتم آوردم خونه . چند بار تست کردم ، با مودم اون سرعتم روی 270 تا سیصد بود ولی با مودم خودم سرعتم روی 140 یا کمتر .
مودمش دی لینک بود .
حالا رفتم یه مودم دی لینک خردیم ولی جدید تر بود و مدلش فرق داشت ، سرعتم روی 140 هست . مودل اونو یادم نیست و تعجبه برام که فقط مودل اون اینجوریه . چون تی پی لینکم گرفتم از دوستم ولی زیاد فرقی نکرد همون 140 بود گرچه که دوستم دیدم سرعتش تا 270 رسید ولی موقتی .
موندم چرا اینجوریه .
حالا اون آشنامون که بیاد مدلشو میپرسم ولی نباید اینجوری باشه . چند بار پشت سر هم تست کردم
ببین شما و فامیلتون از یه جا سرویس میگیریدنقل قول:
فایملتون نوع سرویسی که گرفته چنده 128 یا 256 یا 512 .... کدومش و
وشما هم چطور
واسه این که مودم فامیلتون در خونه شما همون سرعت رو داشت اجتمالا هردوتون از یه نمایندگی سرویس میگیرید و تو تنظیمات مودم فامیلتون شماره خودشون رو وارد کرده وقتی از منزل خودتون با مودم وصل میشید درواقع شما باشماره اونها وصل میشید و برای این سرعتتون همینه
شما برید بهترین مودم جهان رو هم بیارید وقتی از سرور محدود شده اید نمیتونید زیادش کنید
امیدوارم به دردتون خورده باشه
موفق باشید
میخوام مودمم بعد از 2 دقیقه ک باش کاری انجام ندادم خودکار دیسکانکت بشه باید کجای تنظیمات مودم برم ( مودم TP-Link TD-W8901G)؟
سلام شما برو به Interface Setup بعدش Internet رو انتخاب کن اون پایین قسمت Conncetion Settingنقل قول:
Connect On-Demand (Close if idle forminutes) بجای صفر بزار 2
به مودم ربطی نداره در واقع شما به اشتراک فامیلتون متصل میشیدنقل قول:
ممنون ولی من مودم را از طریق Run wizard تنظیم کردم ولی وقتی میخوام این کارا ب صورت دستی انجام بدم نمیشه !!!نقل قول:
در ضمن راهی هست ک بتونم سرعت ارسالی از طریق وایرلس را محدود کنم؟
بهتره شما از طریق مرورگرتون به 192.168.1.1 برید و یوزر و پسورد رو هردوش رو admin بنویسید و از طریق مرورگر این روش رو انجام بدیدنقل قول:
فک نکنم همچین قابلیتی داشته باشع که بخوای سرعت رو محدود کنی !!
بازم یه سرچ بکن خودت اگه راهی وجود داشت به ما هم بگو :n02:
CNet CAR-974 Wireless-N ADSL 2/2+ Router
این مودم خوبه بخرم؟
برای adsl امنیت کامپیوتر چه جوری باید باشه؟
firewall لازمه؟
من انتی ویروسم تاریخش تموم شده اپ نکردم
لازمه اپ کنم؟
سلامنقل قول:
شما Comodo Internet security را نصب کنید. مجانیه و تاریخش تموم نمیشه. تاپیک هم داره.
دیتابیس آنتی ویروس را باید همیشه آپدیت کرد.
اون مودم هم خوبه. ولی برای اطمینان بیشتر در گوگل به فارسی جستجو کنید.
سلام دوستان 1.من نمیتونم اینو کانفیگ کنم به صورت روتر وصل بشه هر کار کردم نشد به شرکتم دادم بازم نشد توی پینگ یا تایم اوت میده یا میگه وصل نیست اما به صورت کانکشن وصل میشه چیکارش کنم ؟ قبلا وصل بودا 2.یه مشکل دیگه سرعتشم انگار مخدود شده چنتا اکانت تست کردم سرعت پایینه نمیدونم حالا امکان داره مودم خراب شده باشه با این حالت؟. 3.فایل اپدیتشم اگه کسی داره بزاره ممنون
سلام
دوستان من قصد دارم تا اخر ماه از مخابرات سرعت 1 مگ نامحدود رو تهیه کنم، ولی هنوز مودم نخریدم... بنظرتون یه مودمی که خوب کار کنه و قطعی و دیسکانکت نداشته باشه و قیمتشم معقول باشه چیه؟ من الان از وایمکس سرویس دارم و افتضاحه بسکه قطعی داره، از طرفی خواهرم زایکسل دارن با 512 مخابرات و هیچگونه قطعی نداره. ممنون میشم راهنمایی کنید...
با تشکر
سلام بچه ها من یه مودم tp-link8951 وایرلس گرفتن .راحت نصبش کردم adsl شو ولی واسرلسشو تنظیم کردم .با گوشی یا لپ تاب که که میخوام به وایرلسش وصل شوم .پیدا میکنه وصل هم میشه منتها داده نداره یعنی هیچ سایتی رو باز نمیکنه میگه اینترنت قطعه . چیکارش باید کنم چند روزه خریدم
سلام دوستان
ویندوز رو عوض کردم و اکس پی نصب.کردم الان ویندوز وصل نت نمیشه اصلا تنظیمات مودم رو هم باز نمیکنه ولی با وایرلس راحت وصل میشه مشکل چیه چیکار کنم؟ tplink 8951
با تشکر
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
لطفا یکی به من کمک کنه...تو ویندوز سون حتی یوزر و پسوورد نمیخواست ولی این یکی انگار نه انگار مودم بهش وصلهنقل قول:
Sent from my SK17i using Tapatalk 2