من همون صبح گذاشتم سرعت درست بود ولی 2 به بعد میارن پاییننقل قول:
Printable View
من همون صبح گذاشتم سرعت درست بود ولی 2 به بعد میارن پاییننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها سرعت درست شد , خدا کنه شب با 300 دانلود بشه نه 200-140
الان به من 460 دانلود میده
نقل قول:بله خیلی جالبه، ساعت 3:48 اسپید تست گرفتم و بعدش زنگ زدم به پشتیبانی گفتن به این زودیا امیدی نیست درسته شه ولی روش کار می کنن.نقل قول:
درست 45 دقیقه بعد و بعد اینکه جناب امین.سناتور گفتن تست بگیرید، تست گرفتم و دیدم درست شده. البته حدس زدم چون چراغ مودمم قرمز شد و بعد چند دقیقه، دوباره سبز شد و فهمیدم که یه تغییراتی صورت گرفته باشه!
اگه لیمیت کنن، 248 میشه دوباره! فقط امیدوارم لیمیت شبانه هم برداشته بشه!
آدم دلش میخواد هی پشت هم تست بگیره!
والا اونجور که گفتن قراره لیمیت باشه با توجه به اقداماتشون معلوم نیست که چ اقداماتی قراره بکنن شیدم یه هویی یه اتفق دیگه افتاد امشب !!
امشب همه چیز معلوم میشه
آدم وقتی میبینه سرعت از 400 میاد پایین اصلا نت حال نمیده :n02:
بله امین جان درست شده خوشبختانه ! امیدوارم شب هم همین سرعت رو داشته باشیم :n20:
عادت بد چیزیه! وقتی اولین بار مگای همارا رو تجربه کردم ( خودشم مگای همارا میانگین 217 تا بیشتر نمیداد توی نتورکس ) هنگ کرده بودم! ولی الان با اینکه اگه لیمیت هم بکنن سرعت 248 ، 30 تا بیشتر از مگای اون زمانه ولی دیگه راضی آدمو راضی نمی کنه چون سرعت 450 رو دیده!:n02:نقل قول:
2 به بعد سرعت ها به احتمال زیاد رو 2 مگ لیمیت خواهد شد.نقل قول:
اگه سرعت رو 2 لیمیت بشه اونی که 2 مگ داشت همون سرعتش رو میگیره و واسه التراست که بیشتر مشهوده یا اینکه همه سرویسها محدود میشن؟نقل قول:
نقل قول:
آره همینطوره :n02:
آقا امین حتما اینکارو میکنن یا هنوز قطعی نشده ؟نقل قول:
نقل قول:
این 2 مگ سقف همه سرویس هاست یا برا سرویس های مختلف از دو مگ پله پله کم میشه؟؟؟؟؟؟؟
یعنی از پائین به بالای لیست زیر همه 2مگه یا فقط اولترا
بالطبع خیر - کلا همه سرویس ها لیمیت میشننقل قول:
نقل قول:
والا این 3 4 روز در حد تست تو چند منطقه(مجموعا چندتا مرکز مخابراتی) انجام دادن که خودتون دیدید کلا همه چی قروقاطی بود دیشب هم تا ساعت 2:45 دقیقه حجم کم شده بود بعد حل شد
تصمیم اینکه لیمیت بشه گرفته شده ولی کی اجرا بشه خدا میدونه یه چیزی مثل هدف مندی یارانه ها :n02:
اگه مثل هدفمندی یارانه ها باشه که خدا به خیر کنه!:n02:نقل قول:
راستش دولت تدبیر و امید که هر روز یه خبر اعلام می کنه که نمی دونم پهنای باند کشور چند برابر شد و این مقدار پهنای باند اضافه شد و .... پس این پهنای باندایی که اینا میگن کجا میره؟:n02:
به جای سرعت و پهنای باند و اینجور چیزا قراره مودم رایگان وایرلس بدن :n02:نقل قول:
اما ای کاش سرعت دانلود شبانه رو لیمیت نمیکردن به جای دادن مودم :n02:
ما گفتیم روحانی میره usa وضعیت اینترنتمون متحول میشه نگو که هر رزو بدتر از دیروز.بازم قول خوردیم:n28:
کسی اینجا کلاسیک پلاس مخابرات رو داره؟؟ سرعتش چنده الان؟؟
اینم یه چند تا اسپید تست دیگه با اولترا. ندید بدید شدم!:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کم تست بزار حجمت تموم میشه:n02:
سرعتم منم درست شد!!! :n19:
با شواهد موجود ثابت شد که اگه هر چند وقت یه بار سرعت رو لیمیت کنن بعد دوباره درستش کنن لذت استفاده از سرویس مخابرات 2 برابر میشه!:n02:
نقل قول:
جشنوارس؟ چطوریه دقیقا؟
میخواستم خودم خبرو بدم که انگار امیر جون زود تر اومده!
دوستان اخبار کاملو فردا میزارم و فقط همینو بدونین که برا ثبت نام های یه ساله ی سرویس های 1 مگ و 2 مگ و 512 ،4 گیگ یه مودم وایرلس 110 تومنی هدیه داده میشه!:n02:
حجم کم شد اشتباه در بازه رایگان،بعد صبح حجمم برگشت،بعدش ظهر 5 گیگ باز اضافه کردن به اون حجم قبلی منم ذوق زده شدم،الان که رفتم سایت دیدم علاوه بر اون 5گیگ اضافی 500 مگ هم اضافی کم شده!:n13:فک کنم یه چن دقیقه بعد اگه برم سایت میزنه شما کی باشی؟!مخابرات مشترکی بنام شما نداره:n08:
اینم از پینگ:
بنظرتون چی داره میشه؟!:n19:
مال من تک لینک 30kbpsه ولی با 10-15 تا فایل 450 تارو پر میکنه :n03:
آقا اینو خیلی خوب اومدی ولی اگه شبا رو، رو 248 لیمیت کنن به نظر من بازم به درد نمی خوره!نقل قول:
این مورد واسه یکی از دوستان منم پیش اومده که 7 گیگش شده 12 گیگ!:n02:نقل قول:
اگه تو روز با 10 تا جواب بده شبو با 30 تا جواب میده! به این میگن کیفیت سرویس! :n08: البته شاید از لینکای شماست چون مال من با 2 لینک 16 پورتی فول میشه!نقل قول:
دوستان یه چیز دیگه ام بگم که تا امروز بعد از ظهر که من دفتر بودم طرح Summer باز بود برا ثبت نام ،دیگه فردا رو نمیدونم!(پسر داییم یکی اول تابستون گرفته بود اون که تموم شد الان یکی دیگه براش ثبت نام کردم که 3 ماه دیگه مهمونی مفت خوری باشه!):n02::n10:
اقا سرعت ها بازم که پکید !!!! دوباره دارم با 265 تا دانلود می کنم !!!!!!!!!!!
آقا تایید میشه! حتی اسپید تست هم نتونستم بگیرم که بذارم!نقل قول:
بله منم خواستم پینگ تست بگیرم اما وقتی پینگ 500 رو برای اصفهان دیدم از خیرش گذشتم !!!!!!! معلوم نیست چه غلطی دارن می کنند !نقل قول:
متاسفانه دیر یا زود باید جمع کنیم بریم!نقل قول:
ثبات که نیست و امروز پنجمین روزه که مشکل پابرجاست، تازه حرف لیمیت رو هم پیش میکشن!
واقعا یکی که میاد سرویس الترا رو میگیره و پول قابل توجهی رو هم میپردازه،بنظرتون هدفش غیر از دانلود و استفاده بی دردسر از اینترنت هست؟!نقل قول:
با این وضع لیمیت کردن و مشکلاتی که داره هی پشت سر هم پیش میاد حقیقتا نه از لحاظ مالی و نه منطقی نمیارزه ادامه.
من اگه میخوام تو روز از اینترنت استفاده کنم واسه وبگردی و رفتن به چن سایت دیگه چه نیازی دارم این سرویس رو بگیرم با یه سرویس معمولی و نامحدود هم کارم راه می افته/
معلومه پهنای باند مخابراتی ها درست شده که باز ..... شد به پینگ مکسنت
کد:C:\Users\****>ping google.com -t
Pinging google.com [173.194.39.104] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.39.104: bytes=32 time=248ms TTL=41
Reply from 173.194.39.104: bytes=32 time=320ms TTL=41
Request timed out.
Reply from 173.194.39.104: bytes=32 time=293ms TTL=41
Reply from 173.194.39.104: bytes=32 time=279ms TTL=41
Ping statistics for 173.194.39.104:
Packets: Sent = 5, Received = 4, Lost = 1 (20% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 248ms, Maximum = 320ms, Average = 285ms
متاسفانه مخابرات و همارا لیاقت ارج نهادن به کاربرای مصرف کننده سرویس های گران قیمت رو نداره!نقل قول:
اینم سرویس ماهی بیش از 35 تومنی ما!
دقیقه به دقیقه و ساعت به ساعت شرایط فرق می کنه! 5 ساعت نشد که مشکل رو درست کردن!
دوباره درست شد! بدجور شورش دراومده!
وقتی میگم میشه یعنی میشه@@@نقل قول:
روی 1 خط میشه 2 تا ADSL هم گرفت:n02:
دیشب حجم منم کم شده بود ولی الان دیدم اضافه شده:n02: البته من 45 مگ حجم بیشتر نداشتم:n08:نقل قول:
نقل قول:من مشکل سرعتم حل شده:n05:نقل قول:
ایول !!!نقل قول:
جزئیات بیشتر رو بذار :n02:
من همیشه دقت کردم چون پهنای باند مکس نت خیلی کمتر از مخابراته !! برا همین خیلی زودتر از مخابرات تایم اوت میده و این خیلی بدهنقل قول:
چون تایم اوت نشونه کمبود پهنای بانده:n24: