سلام حميد آقا من 1 جفت co609 ميخواستم شما زحمتشو ميكشي يا بايد برم خ عباسي؟
سلام حميد آقا من 1 جفت co609 ميخواستم شما زحمتشو ميكشي يا بايد برم خ عباسي؟
سلام خدمت آقا حمید گل و تمام دوستان
می خواستم نظرتون رو راجه به کامپونت Alpine SPR_13 بدونم؟ صداش رو شنیدین؟
سپاس و تشکر بابت تمام زحماتی که دادم
حمید جان
دیروز بعد مدت ها وقت کردم رفتم عباسی ولی طبق روال صنف فروشنده ها هر کی می خواست جنسشو بکنه تو پاچم
گفته بودی U456 بگیرم اول که اکثرا نداشتن یکی می گفت بیا sony 1051 ببر خیلی بهتره (حالا آیا این ضبط خوبیست؟)
بعضی جاها هم قیمتای عجیب میدن مثلن 200!!!!
یکی میگفت ولوم کنود 35 تاست صدای کمی داره(ازش پرسیدم یعنی تو ماشین هم صدای کمی دارم؟میگه آره کنود برای پیرمرد هاست)
یکی میگه کنود بره رو دست انداز 65٪ آهنگ قطع میشه ولی سونی 90٪(به جان خودم این جملشو نفهمیدم ینی چی بیخیال شدم)
بله این بود قصه ما!
حالا شما میگی چی کار کنم من ؟
یادم رفت اصلن کنود( یا پایونیر) اصلش هست یا همه چینو و....؟
جا مطمین تر نیست به غیر از عباسی؟
عزیز همه جا همینه هر جا بری طرف جنس خودشو تبلیغ میکنه شما تشریف ببرید خیابون جمهوری اونجا نمایندگی کنووده همونجا برات تست میکنه خودتم با پخش کار میکنی و میخریش هم اصله هم خیالت از خریدی که کردی راحتهنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دوستان کسی در مورد کیت های بلوتوث الپاین مثل kce-400bt و kce-350bt اطلاعاتی داره که رو گوشی های جدید جواب میدن یا نه؟400 که فکر کنم جواب میدا اما 350 مورد نظرم هست...پخش از رو موبایل میخوام داشته باشه...
هدیونیتم 9886...ایمپرینت h100 هم بش وصله.کیت بلوتوث باید به پروسسور وصل شه
سلام حمیدجان خسته نباشید
یه سوال دیگه :) من الان میخوام برم امپ رو ببندم طبق گفته های شما گیج صفر از همه بهتره اما چرا قیمت ها اینجوریه؟
الان گیج 0 کارینا رو 110
یا گیج 4 استریت وایرز رو میدن 135
کدوم اینا بهتره؟ بعدشم برای سیستم من گیج 4 بسته نه؟ چون ممکن ماشین رو عوض کنم دوست ندارم رو سیم زیاد هزینه کنم
سلامنقل قول:
با اجازه حمید اقا
میتونید از یه امپ 5 کانال استفاده کنید .
ولی با یه 4کانال و یه مونو نتیجه بهتر میشه.....
سلامی دوباره.
دوستان من دنبال کواکسیال کیفیتی تا حدودای 300 هستم و تفکیک صدا برام مهمه.
دوستمون Hertz 690 سری انرژی رو معرفی کرد، اما این مدل توی سایت امازون 400 دلار قیمت خورده!! و اینجا هم حدودا 400 هست قیمتش! یعنی فیک نیست این مدل؟ یا منظور مدل دیگه ای بوده؟؟ لینک امازون ~> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون راجع به Jbl Gto 938 و Infinity Kappa 693 چیه تو این رنج؟؟
و اینکه درسته که Jbl و Infinity دیگه اصلیشون به سختی یا اصلا پیدا نمیشه؟! جایی هست که اصلش رو بدن؟؟
وای jbl gto 938 عالیه ، این باند توی پژو 405 با یک عدد پخش ال جی 200 هزارتومنی و بدون امپلی فایر صداش از co 609 و یک پخش پایونیر 700 تومنی با امپ هم بهتره ناموسن
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
ممنونم بخاطر راهنمایی ای که گفتین jbl gto 938 بخزم
نیازی به امپ ندارم چون از صداش زاضیم
نخر دادا پشیمون میشینقل قول:
رفیقه من از همینجا خرید،از یکی از مدیران تاپیک،الان پشیمونه
چون صدای باند های jbl 938 ماشین من بیشتر از صدای ماشین رفیقمه که باند co 609 با امپ بسته با پخش 700 تومنی
خواهش! تعریفش رو خیلی شنیدم البته توی فوروم های خارجی.. اما داداش این کواکسیال رو هم 200RMS احتیاج داره و یه پخش معمولی 18 تا بیشتر نمیده بهت، حالا شما حساب کن چقد از قدرت رو داری میشنوی و در مقایسه با Co 609 حرفی برای گفتن نداره چون قیمتش حدودا یک سومشه!
شما از کجا گرفتی و چه قیمتی؟
باند شما 2 اهمیه ؟ بعد وصل کردید به پخش !نقل قول:
اگه 4 اهمی بود میشد بگید که نیازی به آمپ ندارید
تا پخشتون به فنا نرفته یه آمپ مناسب براش تهیه کنید
Power in RMS: @ 4 Ohm per channel:
@ 2 Ohm per channel:
@ 4 Ohm mono:4x 75 Watt
4x 110 Watt
2x 220 Wattاین خروجی هایی هستش که امپ M-LINE 75.4 داره. 2 تا خروجی مونو داره اگه من این امپ و بگیرم و بخوام یه امپ مونو دیگه بخرم به کارم نمیاد. غیر از اینه؟؟؟؟ میشه 2 امپ که من احتیاج دارم و بهم معرفی کنید و قیمتشم بگید؟؟؟؟ مرسی...:n26:
سلامنقل قول:
برادر شما مطمئنی؟؟
اون دوستتون با چه امپی درایو کرده؟
گین امپلی رو بدرستی تنظیم کرده اون دوستتون؟:n01:
دوست عزیز یکمی واضح تر بفرمایید....نقل قول:
شما چه چیزی رو میخواد با ml درایو کنید؟
شما برای 4 عدد باند به یه امپ 4 کانال احتیاج دارید(در صورتی که نیاز به بریج نباشه)
برای ساب هم به به امپ مونو...
بودجه چقدره؟
سلام و عرض تبریک مجدد سال نو خدمت همه عزیزانم.نقل قول:
ببخشید چند روزی نتونستم خدمتتون باشم.
در مورد سوال شما فقط تیوترهائی که مشاهده میکیند و آرم قدیم پایونیر رو دارن اصل ژاپن هستن. البته اویلی که لوگوی پایونر تغییر کرد هم یه سری ژاپن زد ولی الان فکر میکنم کلا چین شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم.نقل قول:
به قول حسین جان میتونی از یه 5 کانال استفاده کنی ولی من پیشنهاد نمیکنم.
مخلصم. فکر کنم پاسخ دادما.گفتم 5602 بگیری. ولی اگر پایونیر نمیخوای صبر کن گلیدن یه مدل داره دوتا 150 میده اگر تو بار جدید باشه اونو برات میگیرم که معرکه میشه صدا.نقل قول:
برای جای فابریک هزینه کردن زیاد منظقی نیست چون صدای خوبی نمیده.نقل قول:
خواش میکنم. انجام وظیفه هست.حتما من در خدمتتون هستم.شما تهران تشریف دارید؟نقل قول:
برند هلیکس/برکس که جزو برندهای بسیار خوب هستن.برکس که کلا های اند و بسیار گرونه.هلیکس تو رده های پائینش خیلی جالب نیست.ولی مثلا آمپ A4 واقعا یک افسانه هست. قیمتهائی هم که شرکت براش در نظر گرفته خیلی خوبه.نقل قول:
اینجا عرض کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه شرکت تمام کرده.نقل قول:
ارادتمندم لطف داری شمانقل قول:
با توجه به تایپ R بودن باید خوب باشه.من متاسفانه صداش رو نشنیدم.
:n02:نقل قول:
عجب بازاریه.اگر خواستی من مستقیم از عامل پخش براتون میگیرم. 270 هم قیمتش هست.
استریت بگیر گیج 4 کافیه.نقل قول:
در مورد جی بی و اینفی متاسفانه فیکشون خیلی زیاده.با توجه به ساختار جی بی ال بیس خشکی داره.اینفینیتی بیسش نرم تره.ضمنا امپدانسشون 2 اهمیه و نیاز به آمپلیفایر دارن.نقل قول:
CO 609 رو من برای دوست احمد آقا جناب محمودی تهیه کردم.البته بدون آمپ. نمیدونم با چه آمپی نصب کردن که یه اسپیکر 90 دلاری صداش خیلی بهتر به نظر رسیده.نقل قول:
احمد جان شما باید 200 وات به این اسپیکر ورودی بدید تازه متوجه قابلیتهاش خواهید شد.
در کل صدا کاملا سلیقه ای هست. یکی دیگه از عزیزان هم بودن که صدای MTX رو به CO ترجیح دادن.ولی اغلب دوستانی که صدای واقعی این اسپیکر رو شنیدن به کیفیت و تفکیک اون اعتراف کردن.
البته جا داره همینجا یه اعتراف هم من بکنم
متاسفانه این خط تولید گلیدن کمی کاهش کیفیت داشته و برای تعداد اندکی از سرورانم که براشون CO تهیه و ارسال کردم کمی باعث رنجش و زحمت شد.من به شرکت انتقال دادم و آنها نیز قرار شد مراتب اعتراض رو به کمپانی سازنده ایمیل نمایند.
یه سورن مالتی پلکس گرفتم واسش یه ضبط می خوام سی دی و فلش بخوره کامل باشه با بلندگوهای فابریک می خوام استفاده کنم قیمت هم 200 تا 300 ضمنا پنلش جدا بشه بهتره چون سرقت زیاد شده بهترین انتخاب و قیمتش ممنون می شم
خواش میکنم. انجام وظیفه هست.حتما من در خدمتتون هستم.شما تهران تشریف دارید؟
سلام حمید جان
خواهش میکنم، شما لطف دارین
بله من تهرانم
سلام به همکی با تشکر از زحمتای عزیزان
تا 400 تومن ساب کیفیتی چی بگیرم؟
از 1260 یه پله بالاتر چیداریم؟ اصلا ویبره برام مهم نیست و نمیخوام , فقط کیفیت و بعد کوبش!
ممنون
نقل قول:چه امپی بخرمنقل قول:
حمید دادا کارت خیلی درسته و از باند jbl gto 938 که پیشنهاد دادی خیلی راضیم ..... اول میخواستم از بازارچه ی پرشینتولز بخرم ولی بعدش که دیدم توی شهر خودمون هست خریدم ..... با اینکه از شهر خودمون خریدم ولی زیاد راضی نیستم ((((اگه از پرشینتولز میخریدم خیالم قرص بود))))
داداش باند رو از کجا گرفتی؟ فیک و اصلی رو میشه تشخیص داد؟؟ واسه شما اصلیه حتما؟؟؟نقل قول:
حالا تکلیف این دوستم که باند درجه 2 شرکت بهش فروخته چیه حمید جان
لطفا حتما پیگیر باش
پیگیری کن مشکل دوستم حل بشه
این رفیقم پسر خوبیه اگه کمکش کنی مشکلش حل بشه یک دنیا ممنونت میشم
شما از بازارچه ی پرشینتولز بخرنقل قول:
از کسی بخر که امتیاز بازارچه ی زیادی داشته باشه
JVC 816 يا kenwood u456 كدوم مناسب تر هستند؟ و كيفيت و صدا شفاف و بهتري دارند
سلامنقل قول:
خیلی عالیه.انشاءالله بارشون برسه خبرتون میکنم.
گلیدن Rs12 عالیه ولی متاسفانه شرکت تمام کرده.جایگزینم من MX 12 رو پیشنهاد میکنم 250 تومن .ووفر کاغذیه و بسیار کیفیتی.نقل قول:
احمد جان من کی گفتم درجه 2؟!!!چرا حرف در میاری گلم. اصلا درجه دو نداره. عرض کردم کمی تو کیفیت ساخت کاهش داره.یکی قاب گریل روش که پیچ اگر خیلی محکم بسته بشه میشکنه و یکی هم قسمت مونتاژتیوتر به پایه تیوتر ضعیف عمل کرده.وگرنه تو کیفیت صدا و تفکیک نقص نداره انصافا.شما آمپ خوب بگیر بریج ببند بعد با 938 مقایسه کن. الان با چه آمپی بستن؟نقل قول:
U456نقل قول:
سلام
من بدون شک میتونم بگم صدای این co609 بعد از بریک واقعا لذت بخشه
من واقعا از اقا حمید متشکرم
دوستان اگر مثل من از اون وسواسی ها هستین که بیش براتون مهمه شک نکنین بعد از بریک اصلا یه حال اساسی بهتون میده
اقا حمید درست میگن و صدا سلیقه ای هست اما اقا حمید یادشونه من قبل از co یه جفت mtx داشتم.برام کیفیت و بیس خیلی مهمه.هردو به یه اندازهنقل قول:
در کل صدا کاملا سلیقه ای هست. یکی دیگه از عزیزان هم بودن که صدای MTX رو به CO ترجیح دادن.ولی اغلب دوستانی که صدای واقعی این اسپیکر رو شنیدن به کیفیت و تفکیک اون اعتراف کردن.
بیس که عمرا به پای co نمیرسه(دوستان co بریک که میشه یه 20 درصد تغییر میکنع و واقعا بیسش حال بده تر میشه)
کیفیت هم من بهتون میگم بهتر از co هیچ چیزی پیدا نمیکنین من حاضرم باهاتون شرط ببندم.انداره یه کامپ براتون کیفیت داره.بی شوخی میگم
سلام و زحمت مجدد برای آقا حمید نازنین؛ فوق العاده ای فوق العاده
نظرتون راجع به این دو کامپ jbl gto 607c و MTX TH5652چیه؟بترتیب قیمت 290 ت و 340 ت
هر آمپی که روی 2 اهم حدود 100 وات بده درایوش میکنهنقل قول:
مارک و مدل بستگی به بودجه داره
اینجاش دیگه با آقا حمید
اقا من mx12رو تو اینترنت پیدا نکردم میشه یه لینک بدی یه دونه mx12 بود اونم 700 دلا ر !!! :n04:نقل قول:
الان چیزای که پیشنهاد شده اینان
FOCAL-30A1DB
gladen rs12
MX12
تایپ ار یا تایپ اس الپاین
از بین اینا کدوم بهتره برا فقط کیفیت و کوبش؟ ویبره اصلا مهم نیست ,نباشه حتی بهتره
سلامنقل قول:
من ار اس 12 دارم خوبه (عالیه) ولی بیشتر صداش ویبرست.....(چه در باکس سیلد و پورتد)
سعی کنید برید صداهارو بشنوید....
rs از mx بهتره
ولی اگه اینطوری کیفیت و کوبش میخواید دوتا ساب 10اینچ با باکس سیلد :n20:
این ویبره دقیقا یعنی چی؟نقل قول:
ویبره گوشی چجوریه عزیزنقل قول:
فک کن همون حالت واسه ماشین اتفاق بیفته فقط اینجا به جای گوشی ماشین میلرزه :p
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام به همگي
دوستان كسي كراس اور كامپوننت گليدن SQX165 داره يه عكس بدون قاب روي كراس اور بزاره واسه من؟ نصاب من فيوز هاي داخلش رو جابجا كرده ميخوام به حالت فابريكي برگردونمش. ممنونم
هديونيت كه فايل FLAC رو پشتيباني كنه چي پيشنهاد مي كنيد و قيمتش؟
والا ویبره زیاد دوست ندارم بیشتر طالب کیفیت و کوبشم! پس با این حساب rs رو خط بکشم روش؟نقل قول:
دوتا نمیتونم ساب بزارم پراید هاچبک دارم و همینجوری با یه ساب نصف صندوق میره :n02:
والا مشکل منم دقیقا همینه جای یا کسی ندارم ساب داشته باشه صداشو بشنوم :n27:
الپاینا چطورن؟سری اس شندیم کیفیتی قیمتاش حدودا از چند شروع میشه؟
وال این mx هم خیلی چشممو به خاطر کاغذی بودنش گرفته حتما صدای خوبی داره
سابایی که پیشنهاد شدن اینان
MTX T610-44 - THUNDER6000 series
FOCAL-30A1DB
MX12
تایپ اس
صدای این ساب ووفرها چطوره؟هرکدوم چه جور صدایی داره؟برا کوبش و کیفیت کدوم مناسبتره کدوم به دردم میخوره؟
mx12 چطوره؟
???????????????نقل قول:
سلام. لطف داری گلم.نقل قول:
من 607 داشتم.خریده بودم 60 تومن.یادش بخیر با 944 بهش 125 وات ورودی میدادم تو کیک پنل. از صداش در حد خودش راضی بودم. ولی تقلبیش داشت زیاد میشد.
ام تی ایکس رو صداش رو نشنیدم
دوست من اگر هاچ داری که به نظر من یه 10 تو سیلد عالی میشه صدات. اگر تهران تشریف دارید با من هماهنگ بفرمائید بگم براتون MX10 رو تو باکس سیلد براتون صدا بگیرن تو 206.نقل قول:
فوکال هم خوبه صدای نرمی داره.ولی فکر کنم قیمتش بالا باشه.
متاصفانه تهران نیستم :n03: اگه بودم خیلی عالی میشد تو گردمهماییا کلی صدا میشندیم لاقلنقل قول:
تا 400 میتونم بدم قیمت فوکالو ندارم دقیق ولی اگه کیفت و کوبشش خوب باشه میگیرمش
والا ا 10 اینچ یه کم میترسم میترسم حجم صداش و بم بودنش راضیم نکنه
خیلی بهتون زحمت دادم امیدوارم بتونم جبران کنم
فک نمیکردم این قدر پیدا مردن ساب سخت باشه :n27:
فعلا چیزایی که جلورومه اینان
MTX T610-44 - THUNDER6000 series که این 10 اینچه زیاد بهش فک نمیکنم
FOCAL-30A1DB
MX12
تایپ اس