سرعت نامحدود شاتل 128 چنده؟
Printable View
سرعت نامحدود شاتل 128 چنده؟
سلام بچه ها سرعت های نامحدود اندیشه چطوره خواهشا بگید.
میگن بین 80-90 نوسان داره .نقل قول:
سلام .نقل قول:
128 >>> 30-40
256 >>> 50-60
من اندیشه 256 نامحدود دارم سرعت دانلودم کمتر از 30 ه (خارج رشت هستم)
نقل قول:
مطمئنی؟
من 512 محدود دارم تو ساعات فری بین 55 تا 60 نوسان داره
اونوقت 256 نامحدود سرعتش 50تا60 میرسه؟؟؟
یکی از بچه ها 256 نامحدود داره میگفت از سر ماه محدود میگیرم
سرعتش از 30 بالاتر نمیاد
[QUOTE=.:Bardia:.;7502765]میگن بین 80-90 نوسان داره .
خط3هستم
من قبلا 512 محدود داشتم. اون آخرا سرعت دانلودم 200 بود. دوستم الان 128 محدود داره روزا 80 تا 90 سرعت داره ولی شبا خیلی افت می کنه، چند وقت پیش که تست کرده بود سرعتش 8 بود!نقل قول:
بستگی به منطقه مخابراتی و شهر دارهنقل قول:
مثلا سرعت 128 نامحدو اینجا 35 تا 40 هست و 256 نامحدود سرعتش 60 هست
همین چند روز پیش سر سرعت بحث کردیم با هم:n19:نقل قول:
برای من 128 محدود در ساعت رایگان :
1 تا 2 >>> 90 -100
2 تا 4 >>> 30-50
4 تا 7 >>>90 -100
عاقا زدن قند شکن و سا/////کس و... کلا پوکید :n29::n28::n30:
دوستان یه امار بدید مرسی :n16:
شاتل که خوبه اندیشه شنیدم ترکیدهنقل قول:
مال منم سرعت چیزپی ان افت زیادی پیدا کرده (نوین نت دارم)نقل قول:
رشت ... اندیشه ... مرکز 4
.
چیز پی ان کلا از صبح سرعتش افتضاء بودش ! الان که تست کردم دیگه حتی وصل هم نمیشه !:n21:
+
بدون چیز پی ان اوضاع طبیعی و خوبه !:n01:
این چه وضعیه آخه ...
۵۱۲ قاتل منطقه ۳
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید این مرکز رو چطور میشه فهمید؟نقل قول:
من الان محبی گلسار هستم مرکز چند میشه و وضعیت اندیشه تو این مرکز چطوره؟
با تشکر
سه رقم اول شماره تلفنتنقل قول:
سه رقم اول تلفن من:نقل قول:
775
ممنون
از کدوم شرکت می گیرید؟ ماهی چند؟ حجمتون چقدره؟نقل قول:
اندیشهنقل قول:
128 محدود
8 گیگ فکر کنم میشد 22 هزار .
شنیدم دانلود شبانه (۱تا۷) سرویسهای ۲۵۶ محدود با ۵۱۲ محدود اندیشه ۱یکی هستن. درسته؟
هر جفت 1300mb تا صبح دانلود میکنن؟
دوستان هم استانی سلام
میدونم اینجا جاش نیست بپرسم.ولی چون هم استانی ها یجا جمعن میپرسم.
تو شهر فومن نیاز به اینترنت سیار دارم.به نظرتون مبین نت بگیرم ؟ با اینهمه گزارش هایی که در مورد بی کیفیتیش میشه؟
مودم های جدید مبین نت که این عکسشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و به همون قیمت مودم های رومیزی دیگه به فروش میره رو کسی استفاده نکرده؟شنیدم سیگنالش ضعیفه.خواهشا کمک کنید فردا میخوام بخرم
چون بعضی از دوستان چندین تا ارتباط پرسرعت دارن از جمله وایمکس
خواهشا کمک کنید
بخر عزیز خوبه فقط 1024 را بخر
نقل قول:
واقعا دیگه این اندیشه و مخابرات دارن میرن رو اعصابم.اون از کیفیت نتشون ، اینم از روند شارژ ماهانه. دو تا بانک در پیت "سامان و پارسیان " که یکی همش خرابه و اون یکی هم دزد به تمام معنا.
الان اومدم شارژ کنم ، پارسیان که راه نمی داد ، رفتم سامان ، تا آخرین مرحله رفته و پول رو از حساب برداشته ، اونوقت نریخته به حساب اندیشه . هیچی 3 روز پولو پیش خودش نگه میداره و دوباره میریزه به حساب من .الانم دوباره باید وقت بذارم و برم دستی شارژ کنم.آخه اینم شد خدمات دهی. من چقدر با اینا مکاتبه کردم که این سرویستون 5 ، 6 ماهه مشکل داره.اما انگار نه انگار. :n21:
من مشترک مخابراتم . راهی هست که زنگ زنم پشتیبانی اندیشه و مشکل رو از طرف اونا حل کنم و دوباره این همه وقت برای شارژ دستی تلف نکنم؟
سلام منم مشکل شما رو پیدا کردم الان از طریق بانک سامان پولو پرداخت کردم تراکنش انجام شده اما وقتی روی تکمیل فرایند خرید کلیک میکنم ارور میده خودمم موندم الان چیکار کنمنقل قول:
دوستان هیچ راهی نداره بتونم تمدید کنم ؟ هر ماه همینجور گرفتاری داریم
شما اگه داخل رشتی که مشکلی نداری زنگ بزن به اندیشه ، امور مشترکین ولی اگه تو حومه هستی که دیگه هیچی.من زنگ زدم به پشتیبانی خودمون میگه ما هم نمی تونیم کاری کنیم تا شنبه صبر کن.:n21: یعنی دیگه واقعا ته دولت الکترونیکه این.:n21: دو روز بدون نت وایسم و یه عالمه گرفتاری بکشم تو تمدید بعدی ، چون تمدید بعدیم میفته 12 13 فروردین که خودتون بدونید یعنی چی.:n30:لعنت بر هر چی آدمه مال مردم خور و ......:n24:نقل قول:
اره من رشت هستم الان زنگ میزنم اگه نتونستن کاری کنننقل قول:
- :n03:
تا 2 روز دیگه پول برگشت میخوره ؟
من هم باید سه روز صبر کنم عجب بدشانسی شد هیچ راهی نداره تمدید کنم :n28:
واقعا دولت الکترونیکه
ممکنه همون موقع برگشت بخوره یا دو روز طول بکشه.:n21:حالا شما داخلی منو چی میگی.نقل قول:
حضوری چرا تمدید نمیکنی ؟!!!!!!نقل قول:
حضوری تمدید کن بعد اون پول پرداخت شده حداکثر 72 ساعت کاری طول میشکه برگشت بخوره
مشکل من اینه که فقط سرعت 128 به مشترکین حقیقی میدن من اگه 256 بخوام نمیدن باید کارت دانشجویی داشته باشم یا جواز کارنقل قول:
مشکلم همینه وگرنه حضوری تمدید میکنم
چند ساله شرکتون تاسیس شده این همه مشترک دارن اونوقت پرداخت اینترنتی شون داغونه :n03:
شما رفتین حضوری تمدید کردین ؟نقل قول:
امشب یه چیزی متوجه شدم میشه از طریق عابر بانک پرداخت کرد بعد تو سایتش یوزر پاسورد خودتو وارد کنی بانک مجازی داره شماره حواله رو اونجا وارد کنی اونوقت راحت تمدید میشه ارور هم نمیده من تازه متوجه شدم وگرنه همونجوری پرداخت میکردم
الان هم اعصابم بهم ریخته س از دست اونا :n24:
الان حسابمو نگاه کردم پولم برگشت خورده میخوام دوباره پرداخت کنم فقط دعا کنین پرداخت بشه
timewarp تو هم حسابتو نگاه کن فکر کنم پول تو هم برگشت خورده
تاحالا بالای 128 شارژ کردین ؟؟ (( حضوری یا غیر حضوری فرق نداره ))نقل قول:
اگه جواب مثبت هست باید بگم میتونین حضوری 128 به بالا هم بدون کارت دانشجویی یا از این جور موارد شارژ کنید
من خودم اکثرا همیشه 1024 شارژ میکنم -- یه بار حضوری رفتم واسه شارژ گفتم 1024 میخوام اول نمیخواست شارژ کنه ولی بعد پرسید تاحالا بالای 128 شارژ کردم !! منم گفتم آره
اونم واسم 1024 شارژ کرد بدون درخواست هیچ کارتی --- خودشون هم بالای 128 بدون کارت دانشجویی و ... شارژ میکنن ولی بستگی به امور مشترکینش داره -- اگه گیر باشه شارژ نمیکنه
واسه شارژ حضوری بالای 128 میری اول نگو ببخشید شما بالای 128 بدون کارت دانشجویی صحبت کنه
جوری صحبت کن انگار تاحالا چند بار این کار رو کردی --- اگه هم چیزی گفت بگو من همیشه بالای 128 میگیریم اینترنتی -- اگه طرف آدم حسابی باشه واست شارژ میکنه
من هم 256 نامحدود حضوری گرفتم هم 1024 محدود -- یه ذره زرنگ باشی بری رو مخشون حله :n16::n12:
من کلا یه بار بالای 128 گرفتم همین ماه پیش 256 نامحدودنقل قول:
که اینترنتی پرداخت کرده بودم تمدید نشده بود اومدم اینجا شما منو راهنمایی کردی تونستم تمدیدش کنم یادت هست ؟
نزدیک 2 سال و نیم ازشون ترافیک میگیرم تا 2 ماه پیش فقط 128 میگرفتم 3 گیگ
از ماه پیش 256 گرفتم الان هم میخوام 256 بگیرم نامحدود
رفته بودم شرکت بهشون گفتم گفتن از اینجا نمیتونی بالای 128 بگیری باید اینترنتی بگیری
نیم ساعت پیش پولم برگشت خورده میخوام صبر کنم فردا پرداخت کنم احتمالا امروز مشکل داره
من دو بار امتحان کردم و تمدید نشد. هر دو بار هم پول برگشت خورده.شما این روشی که میگی تست کردی؟ دو ساعت دیگه زمانم تموم میشه و نتم قطع . واقعا که مسخرست.:n21:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
سعی کنین از درگاه سامان استفاده کنین
پاسارگاد اکثرا خرابه
اگه هم سامان ارور داد نیم ساعت بعدش چک کنین
من اکثرا با سامان شارژ میکنم
-------
من هنوز اون روشو امتحان نکردم اونجوری که نوشته بود خوب بودنقل قول:
وقتی ترافیکت تموم بشه سه روز برقراری موقت بهت میده تا تمدید کنی از سه روز استفاده کردی ؟ اگه استفاده کردی صبر کن فردا دوباره از درگاه سامان تمدید کن ممکنه کار کنه
نیم ساعت پیش چک کردم بازم مشکل داشت فردا امتحان کنم شاید درست شدنقل قول:
به نظرم کلا خرید اینترنتی رو جمع کنن بهتره :n27:
این مشکل ربطی به شرکت نداره و مربوط به درگاه بانک ها هستنقل قول:
البته من موندم چرا از درگاه ملت و ملی استفاده نمیکنن
چون اکثر مواقع کار میکنه و تقریبا میشه گفت مشکلی نداره
سیستم کلاهبرداری اندیشه ارائه میده :
کلاهبرداری جدید از این شرکت
چند دقیقه قبل شارژم تموم شد و روی پشتیبانی 3 روزه کلیک کردم ولی 180 مگ فعال نشد
زنگ زدم اندیشه میگم چرا اینجوری شده -- میگه شما تو 1 ماه فقط 1 بار باید از 180 مگ استفاده کنید !!!!!
میگم هر سرویس مگه 180 مگ جداگانه نداره !!!! میگه نه !! تو 1 ماه باید 1 بار فعال بشه و اگه وسط ماه سرویس جدید بگیرین سرویس جدید پشتیبانی 3 روزه رو نداره !!!!!
11 روز مونده بود از سرویسم از دوباره سرویس جدید گرفتم:n04::n04: :blink::n23::n29:
این قانون جدیده ؟؟؟!!!!!!!!!
یعنی دیگه کلاهبرداری تا ای حد :n24::n04::n04: