s a a m عزيز شما بهتره به فكر بازي بعدي جام حذفيتون باشيد با پرسپوليس تا قهرماني در ليگ برتر.
s a a m عزيز شما بهتره به فكر بازي بعدي جام حذفيتون باشيد با پرسپوليس تا قهرماني در ليگ برتر.
تمرين تيم استقلال برگزار شد
قلعه نويي: به حاشيهها كاري ندارم
تمرين تيم فوتبال استقلال تهران پس از بازي مقابل سپاهان در ورزشگاه دستگردي تهران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در تمرين امروز تنها سياوش اكبرپور غايب بود و ساير بازيكنان زير نظر امير قلعهنويي تمرين كردند.
قلعهنويي ابتدا دقايقي با بازيكنان در رختكن صحبت كرد و سپس تمرين در شرايطي برگزار شد كه فرهاد مجيدي نيز امروز نخستين تمرين خود را با استقلال تمرين كرد.
بازيكنان ابتدا به دو گروه تقسيم شدند و بازيكناني كه در مقابل تيم سپاهان به ميدان رفته بودند پس از يك تمرين سبك تمرين را ترك كردند و ساير بازيكنان نيز زير نظر قلعهنويي به تمرين پرداختند.
تمرينهاي سرعتي و تكنيكي به همراه تمرين پاسكاري و حمله به دروازه بخشهاي مختلف تمرين امروز استقلال بود. سپس در حالي كه قلعهنويي تمرينها را ترك كرد بازيكنان زير نظر مرفاوي و محمود فكري به يك بازي دستگرمي پرداختند.
در تمرين امروز مجتبي جباري، هاشم بيگزاده و ابراهيم تقيپور دور زمين دويدند.
تمرين امروز استقلال پس از 90 دقيقه در ورزشگاه دستگردي پايان يافت.
قلعهنويي در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره برخي حاشيههاي عنوان شده پيش از بازي مقابل مس كرمان از جمله شايعهي مذاكره باشگاه استقلال با ادينهو و اميرحسين صادقي اظهار كرد: من به اين حاشيهها كاري ندارم و به چنين مسائلي نميپردازم.
نقل قول:نقل قول:
مریم اسمت فیلطر هست :13:
فکر میکنم تقصیر من هم باشه اون زمان که می خواستم بی خیال انجمن بشم ادرس انجمن ابیته را در پروفایلم نوشتم مسئولین هم فرداش اسم فینگلیش ابیته را فیلطر کردند :13:
برو به مسئولین بگو
فرهاد مجيدي به تمرينات استقلال تهران بازگشت
نخستين تمرين تيم استقلال تهران پس از شكست مقابل سپاهان اصفهان در ورزشگاه دستگردي تهران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيش از آغاز تمرين امير قلعهنويي در رختكن دقايقي با بازيكنان صحبت كرد و نكاتي را دربارهي بازي مقابل سپاهان و همچنين ديدار روز شنبهي استقلال مقابل مس كرمان متذكر شد.
پس از صحبتهاي قلعهنويي تمرينهاي استقلال در شرايطي آغاز شد كه فرهاد مجيدي نخستين بازيكني بود كه به ميدان آمد تا پس از شايعات مختلف دربارهي وضعيتش نخستين تمرين خود را پس از تعطيلات با استقلال انجام دهد.
در تمرين امروز تمامي بازيكنان حضور داشتند و مجتبي جباري، هاشم بيكزاده و ابراهيم تقيپور به صورت انفرادي با دويدن دور زمين تمرين كردند.
بازيكناني كه در ديدار مقابل سپاهان به ميدان رفته بودند، زيرنظر خداداد تمرين سبكي انجام دادند و پس از آن زمين تمرين را ترك كردند و ساير بازيكنان نيز زيرنظر قلعهنويي، صمد مرفاوي و محمود فكري تمرينهاي تاكتيكي را برگزار كردند.
نزديك به 15 تماشاگر از تمرين امروز استقلال بازديد كردند و اين در حالي بود كه آنها بدون تشويق كردن تيم خود تنها تمرين را تماشا كردند.
این چی میگه اینجا ... ؟ : دینقل قول:
علیرضا گفتم.
دوستان با همگی هستم. دیگه با این سپاهانیا کل کل نکنیم بهتر. چون دوباره باعث میشه جو انجمن از هم بپاشه.
شنبه 87/10/14
استقلال تهران - مس کرمان، ساعت 15:30 ، ورزشگاه آزادی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بازی :
سپاهان 2 - 1 استقلال
مس 2 - 0 مقاومت
تا الآن 6 نفر بازی [استقلال تهران - مس کرمان] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 15173 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 15115 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3333241&postcount=15173
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3328955&postcount=15115
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 3 روز فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
آرش برهانی: به بد شانسی مان باختیم.
مهاجم استقلال "بدشانسی" را عامل اصلی باخت تیمش برابر سپاهان می داند.
آرش برهانی با اشاره به روند ۹۰ دقیقه بازی، گفت: همه دیدند که تیم ما می توانست نتیجه بهتری بگیرد، اما از دست دادن فرصت های گلزنی، گل به خودی و اشتباهات داور موجب شد تا ما در روزی که حداقل مستحق یک امتیاز بودیم، نتیجه را به سپاهان واگذار کنیم.
وی همچنین ادامه داد: البته این باخت نمی تواند بهانه ای برای زیر سوال بردن استقلال باشد، سپاهان یکی از تیم های خوب لیگ است؛آنها با اضافه شدن فرهاد کاظمی هم از روحیه بهتری برخوردار هستند و هم اینکه اعتماد به نفس بالایی به دست آورده اند.
برهانی با اشاره به گل چهاردهمش در لیگ برتر گفت: اینکه با ۱۴ گل در صدر گلزنان برتر هستم، اتفاقی خوبی برایم به شمار می رود، چون در کنار اینکه می توانم به یک عنوان فردی برسم، نشان می دهد که در نتیجه گیری های تیم هم تاثیر زیادی دارم.
این بازیکن در پایان حرف هایش در مورد دیدار هفته بعد با مس کرمان اظهار داشت: آنها بازیکنان خوبی را در ترکیب خود می بینند و نقطه قوتشان این است که مظلومی شناخت زیادی از استقلال دارد، با این وجود برای حفظ صدرنشینی چاره ای جز شکست دادن مس کرمان برای ما نمانده است.
دیدار تیم های استقلال تهران و مس کرمان در چارچوب هفته بیست و یکم لیگ برتر، روز شنبه هفته آینده در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.
کاشانی:منصوریان، خیلی زود از فوتبال خداحافظی کردی.
قطعاً اگر امیر قلعه نویی سرمربی استقلال نمی شد علیرضا منصوریان حتی در سن ۳۷ سالگی هم از فوتبال خداحافظی نمی کرد. او دیروز در بازی خیرخواهانه ای که بین تیم منتخب جام جهانی ۹۸ و منتخب گیلان برگزار شد آمادگی بالای خود را به رخ همبازیان سابقش کشید. منصوریان دیروز روی پاس علیرضا نیکبخت گل زیبایی به ثمر رساند و همین باعث شد که خیلی ها به این نتیجه برسند که منصوریان خیلی زود از فوتبال خداحافظی کرده است. یکی از افرادی که دیروز حسابی بابت خداحافظی منصوریان از فوتبال حسرت خورد حبیب کاشانی بود. مدیرعامل سابق پرسپولیس که از بازی خوب و آمادگی بالای منصوریان خوشش آمده بود بعد از بازی به سراغ منصوریان رفت و به او گفت: «خیلی زود از فوتبال خداحافظی کردی. واقعاً حیف شد. باید ۴ ۵، سال دیگر بازی می کردی. امروز از همه همبازیانت بهتر بودی.» منصوریان هم از این تعریف و تمجید کاشانی تشکر کرد و گفت که اگر شرایط استقلال تغییر نمی کرد و قلعه نویی نمی آمد از فوتبال خداحافظی نمی کرد.
استقلال مس کرمان
جمعه ۱۳ دی ۱۵:۰۰
بازی جمعه هست یا شنبه. من اینو تو بروباخت دیدم. زده جمعه بازیه یعنی پس فردا
و عشق زیر پای سیاست جان داد :دی
کانون هواداران پرسپولیس : پرسپولیس باخت.استقلال هم باخت. کارمندی که مرخصی رد کرده بود و عاشقانه در تهران و اصفهان به استادیوم رفته بود هم باخت. نوجوونی که مطالعه امتحان فرداش رو بیخیال شد به عشق تماشای تیم محبوبش، اونم باخت. من و توئی که همه نداشته ها، کمبود ها، امیدها و آرزوهامون رو تو عاشقی کردن های سرخ رنگ و آبی رنگ جستجو می کنیم، ما هم بدجور باختیم .اما ما کی و کجا باختیم؟ به چه کسی؟
وقتی عشق من و تو رو براحتی تو فاصله سئول جنوب تا سئول شمال له میکنند و با تصمیمات ابلهانه وشایدم کاملا عاقلانه به لجن می کشند سکوت حکم خیانت رو داره. دوست من چرا باختیم دستمالی شده ترین سوال عالمه. سالهاست به هم هاج و واج نگاه می کنیم و بعد از هم میپرسیم راستی چرا باختیم. بعد شروع می کنیم برای هم از آنالیز بازی حرف میزنیم. اون تعویض غلط بود. فلانی نباید هافبک دفاعی بازی می کرد. گلر چه قدر بد جاگیری میکنه و کلی نظرات فنی دیگه.
آخه خداروشکر ما هممون واسه خودمون کارشناسیم و دست مورینیو و فرگوسن رو از پشت بستیم. از قطبی و امثال قطبی هم اسم نمی برم که یه آنالیزور بی سواد بود که یکصدم ما فوتبال نمی فهمید. اما می خوام یه قصه براتون بگم. یه کارخونه بود یه مدیر عامل داشت.این کارخونه با وجودی که قرار بود رئیس بخشهای مختلفش با برگزاری انتخابات سر کار بیان همه با نظر مستقیم و غیر مستقیم اقای مدیر عامل انتخاب می شدند.اقای مدیر عامل تو انتخابات نفوذ می کرد و حتی نامه پنهانی به رای دهنده ها میزد که یا به فلانی رای میدی یا ...گذشت و گذشت اقای مدیر عامل حال کرد و یکسری از رفقا و فامیلم اورد تو کارخونه و بهشون پست داد. باز روزها گذشت. آقای مدیر عامل به مافوقش گزارش می داد که ما روز به روز داریم پیشرفت می کنیم و اوضاع رو به رشده ولی ساده ترین کارگرا هم میدونستن که اینجوری نیست و اوضاع خرابه و روز به روز بدتر میشه.مدیر قصه ما یه عادت بدی که داشت این بود که تو همه قسمتا ، در مورد همه کارا، همه تصمیم گیریا و...میخواست دخالت کنه. عادت داشت حرف فقط حرف اون باشه. بجای تمام رئیس های سایر قسمتا تصمیم بگیره. در مورد کارای کوچک و بزرگ نظر بده. همه هم باید اطاعت می کردن مگرنه سه سوت کله میشدن. خوب قصه هنوز در جریانه. اگه کنجکاوی و میخوای بدونی الان اوضاع کارخونه چطوره رک بهت بگم سودده سودده چیزی شبیه باخت محبوبترین تیمهای کشور به رقبا تو دیروز. از نتایج المپیک و ریخت وپاشای مالی و تعویض دایمی مدیریت ها و بی حرمتی هایی که به تیم ها و ورزشکارای ما تو دنیا میشه و نمی تونیم دفاع کنیم گرفته تا مسائل ریز و درشت دیگه که الان جای گفتنش نیست. ببین عزیزم دوست نازنینم که دیشب مثل من با استامینوفن سعی کردی زود بخوابی تا یاد تحقیر تیمت نیفتی، تو رو خدا از این تحلیلای آبکی دست بردار. درد قرمز من یا آبی تو تعویض اشتباه پتروویچ و خستگی و کم خوابی برهانی نیست. بی لیاقتی مصطفوی و کل کل واعظ با امیر نیست. تا وقتی مدیر کارخونه این کاره نباشه، بخواد تو همه کارا نظر بده ،همه با فرمان اون بیان و با اخم و تخم اون برن وضع همینه که همینه. مربی تیم قهرمان من رو فراری میدن و نیکبخت و عنایتی رو سال بعد از قهرمانی از تیم تو بیرون می کنن. عده ای از رفقای من و تو دیروز تو استادیوم فحش خوار و خاشاک به مصطفوی دادن در صورتی که از رئیسش محترمانه نپرسیدن چرا اون رو سر کار اورد. به پیرووانی بد و بیراه گفتن در صورتی که هیچ کس نپرسید مربی قهرمان فصل پیش چرا فرار کرد یا بهتر بگم منافع چه کسی رو یا چه کسانی رو به خطر انداخته بود که فراریش دادن. حرف زیاده ولی میدونم شاید سردرد باختای خفت آور قرمز و آبی امروزم من و تو رو از کار و زندگی بندازه.اصلا ولش کن. بشین ببین سپاهان و ذوب اهن و چه خوشگل میارن بالای قرمز من و ابی تو.بالاخره تو فدراسیون همشهری دارن الکی که نیست. به قول پیر مرد با نمک حالشو ببر. همین.
برهاني نژاد: با كدام برنامه ريزي بهترين فدراسيون آسيا شديم؟
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه مس كرمان گفت: دوست دارم يكي به اين سئوال پاسخ بدهد كه با كدام برنامه ريزي، بهترين فدراسيون آسيا شديم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عبد الرضا برهاني نژاد در گفت و گو با خبرگزاري فارس با انتقاد از برنامه ريزي فدراسيون فوتبال در مورد برگزاري بازي هاي ليگ برتر و دسته اول؛ اظهار داشت: اين وضع برنامه ريزي نيست. مگر مي شود بازي يك تيم را سه هفته متوالي لغو كنند؟ بازي هاي تيم مس رفسجان در ليگ دسته اول را لغو كرده اند و به اين فكر نمي كنند كه باشگاه هزينه مي كند.
وي افزود: بار اول و دوم تيم هاي شيرين فراز و ديهيم حاضر به بازي نشدند. ديروز هم در حالي كه تيم در هواپيما بود تا از تهران به اهواز برود تماس گرفتند كه بازي لغو شده است. من هزينه ضررهايي كه داده ايم را در نامه هاي نوشته ام تا به فدراسيون ارسال كنم. تا زماني كه فدراسيون اين ضررها را جبران نكند نمي گذارم مس رفسنجان در مسابقات شركت كند.
مدير عامل باشگاه مس ادامه داد: به غير از ضررهاي مالي به لحاظ فني هم ضرر كرده ايم. يك ماه است اين تيم بازي نكرده است. يك مربي چطور مي تواند مربي را در شرايط مسابقه قرار دهد.
برهاني نژاد با بيان اينكه زور فدراسيون فوتبال فقط به تيم هاي شهرستاني مي رسد، تصريح كرد: تيم هاي شهرستاني بايد از ترس بلرزند كه تيم هاي تهراني آسيب نبينند. بازيكناني مثل مازيار زارع و حسين كاظمي بدترين رفتار ها را با بازيكنان حريف داشته اند اما كميته انضباطي آنها را احضار هم نكرد، اما فقط كافي است كه بازيكنان تيم هاي شهرستاني يك نگاه به حريف يا هواداران بيندازند، همين مي شود توهين و بعد هم محروميت.
اين مدير در پاسخ به اين سئوال چرا با وجودي كه مظلومي يكي از گزينه هاي هدايت تيم اميد است قرارداد او را با مس تمديد كرده اند گفت: مصلحت را در اين ديديم كه او را در كرمان حفظ كنيم. مظلومي به تيم ما شخصيت داده و با توجه به نتايج خوبي كه كسب كرده ايم ترجيح داديم قبل از اينكه فدراسيون نظري بدهد قرارداد او را تمديد كنيم.
برهاني نژاد تاكيد كرد: به فدراسيون هم اعلام كرده بوديم به وجود ايشان نياز داريم. حضور مظلومي در كرمان واجب بود.
انتهاي پيام/
سلامنقل قول:
نه بازی تغییر کرده به شنبه
ساعت 15:30
یا حق
بازی قبل رو خوش بینانه پیش بینی کرده بودیم
ولی من می دونستم این سپاهان مار و اذیت میکنه
من از مس هم میترسم
من فکر کنم این بازی هم 2-2 مساوی بشه
مسخره ها بازي جمعه رو گذاشتن شنبه!
اگه جمعه بود تماشاچي بهتر ميومد.
اين عزيز محمدي شورشو ديگه دراورده با اون تقويم مسخرش!
باز سلام
بابا خيلي اين مس رو دست كم گرفتيد ها
استقلال 2-0 مس
آخه من که زورم به تو نمیرسه چه برسه یقه بگیرم:18:نقل قول:
من که چیزی نگفتم گفتم یه بار تفسیر کرده بچه ها بهش گفتن آفرین خوشحال شه:31:
ولی جدا از شوخی کارت 20:10:
هی... دست رو دلمون نزار که خونه!نقل قول:
کانون هواداران پرسپولیس : پرسپولیس باخت.استقلال هم باخت. کارمندی که مرخصی رد کرده بود و عاشقانه در تهران و اصفهان به استادیوم رفته بود هم باخت. نوجوونی که مطالعه امتحان فرداش رو بیخیال شد به عشق تماشای تیم محبوبش، اونم باخت. من و توئی که همه نداشته ها، کمبود ها، امیدها و آرزوهامون رو تو عاشقی کردن های سرخ رنگ و آبی رنگ جستجو می کنیم، ما هم بدجور باختیم .اما ما کی و کجا باختیم؟ به چه کسی؟
عليزاده: ۲۴ ساعت است كه نخوابيده ام
على عليزاده مهاجم گلزن استقلال كه در ديدار تيمش مقابل سپاهان با زدن گل به خودى شرايط شكست تيمش را فراهم كرد، اوضاع و احوال فعلى خود را نامطلوب توصيف مى كند. على عليزاده در اين ارتباط به ابرار ورزشى گفت: حال و روز خوبى ندارم. اعصابم خراب است. ۲۴ ساعت است كه نخوابيده ام. واقعاً نمى دانم چگونه جواب هواداران استقلال را بدهم. مقابل تمام استقلالى ها شرمنده شدم. فقط به دنبال جبران هستم. اميدوارم در آينده اى نزديك يك گل سرنوشت ساز را براى استقلال به ثمر برسانم تا از خجالت هواداران بيرون بيايم. عليزاده همچنين در خصوص چگونگى به ثمر رسيدن گلش به استقلال اظهار كرد: فقط براى دفع توپ به هوا بلند شده بودم اما عزيززاده من را شارژ كرد تا كنترل لازم را براى دفع توپ نداشته باشم. در حالى كه كنترل نداشتم به توپ ضربه زدم تا همين سبب شكل گيرى آن گل شود.
حسن روشن: سيستم سنتى قلعه نويى ۱۹ سال پيش منسوخ شده است
حسن روشن، پيشكسوت استقلال با انتقاد از سيستم قلعه نويى گفت: سيستم ۲-۵-۳ كه در استقلال استفاده مى شود ديگر جايى در فوتبال دنيا ندارد و كاملا منسوخ شده است. وى در گفت و گو با خبرگزارى ايسكانيوز افزود: اكنون تمام تيم ها از سيستم شناور ۲-۴-۴ استفاده مى كنند اما نمى دانم چرا قلعه نويى اصرار به استفاده از سيستم سنتى در فوتبال دارد.وى ادامه داد: به شخصه و به عنوان كسى كه سال ها در استقلال بوده ام پيشنهاد مى كنم كه قلعه نويى بهتر است همگام با فوتبال شناور دنيا پيش رفته و كار بكند مطمئن باشد كه با اين سيستم نتايج بهترى هم كسب خواهد كرد. وى با اشاره به بازى استقلال در مقابل سپاهان خاطر نشان ساخت: معتقدم كه استقلال در اين بازى پر اشتباه ظاهر شد و در حالى كه بارها بازيكنان سپاهان به خصوص نويد كيا با پاسهاى در عمق روى دروازه استقلال خطر ساز مى شدند اما هيچ تدابيرى براى مقابله با آن انديشيده نشد.
خسرو حيدرى: داور اعصاب ما را به هم ريخت
خسرو حيدرى بازيكن استقلال در مورد بازى تيمش مقابل سپاهان اظهار داشت: اين يكى از بازى هاى بد استقلال در فصل جارى بود. در نيمه اول سپاهان عالى بازى كرد و توانست ۲ گل بزند و با شروع نيمه دوم حدود ۲۵ دقيقه فشار آورديم اما نتوانستيم از موقعيت ها استفاده كنيم. وى در ارتباط با اثرات تعطيلى ليگ روى روند استقلال عنوان كرد: تعطيلات به نفع تيم هايى است كه مى خواهند احيا شوند و به ضرر تيم هايى است كه روى دور برد و نتايج خوب هستند.متاسفانه هرگاه ليگ برتر تعطيل شده به ضرر استقلال بوده و باعث شده تا تيم ما دچار افت شود. هافبك استقلال با اشاره به داورى رحيمى مقدم ادامه داد: او خيلى ضعيف داورى كرد و پنالتى صد در صد ما را ناديده گرفت.در طول بازى با سوت هاى اشتباه خود اعصاب همه بازيكنان استقلال را به هم ريخت. حيدرى در پايان در خصوص بازى هفته آينده استقلال مقابل مس گفت: مس كرمان تيم بسيار خوبى است. با توجه به اينكه ما در ورزشگاه آزادى مقابل هوادارانمان بازى مى كنيم فقط به كسب ۳ امتياز فكر كرده و آن را به دست مى آوريم.
مجيدى در تمرين استقلال حضور يافت
تمرين ديروز استقلال پس از شكست مقابل سپاهان راس ساعت ۱۴ و ۴۵ دقيقه در دستگردى آغاز شد.
مجيدى در تمرين آفتابى شد
مهاجم خبرساز استقلال بالاخره در تمرين تيمش حاضر شد. فرهاد مجيدى پس از پشت سر گذاشتن سفر پر سر و صداى خود به امارات، ديروز به تهران آمد تا مجدداً در تمرينات تيم حضور پيدا كند. مجيدى براى جلوگيرى از دردسر دوباره، حتى ۲۰ دقيقه زودتر در دستگردى حاضر شد تا خود را براى برخورد با سرمربى تيم آماده كند، البته در اين بين قلعه نويى مقابل ديد خبرنگاران و عكاسان هيچ برخوردى با مجيدى نداشت تا با پايان تمرين و در صحبتى خصوصى تكليف فرهاد را مشخص كند. ناگفته نماند كه با حضور كاپيتان استقلال در تمرين، بازيكنان آبى پوش اوضاع و احوال مجيدى را از وى جويا شدند. عده اى هم به شوخى به همبازى خود گفتند: خوش به حالت كه به اصفهان نيامدى.
اعتراض هواداران به عليزاده
به محض ورود عليزاده به دستگردى تماشاگران حاضر در ورزشگاه اعتراض خود را به اين بازيكن اعلام كردند. آنها با تمسخر به عليزاده گفتند: چه گل زيبايى زدى! البته مهاجم استقلال براى جلوگيرى از درگيرى مستقيم به سمت رختكن رفت و جواب هيچ يك از هواداران استقلال را نداد تا سوژه تمرين نباشد.
استقلالى ها ۲۰ دقيقه در قرنطينه
در حالى كه بازيكنان استقلال در زمين حاضر شده بودند، امير قلعه نويى با ۵ دقيقه تاخير خود را به دستگردى رساند. امير از برهانى خواست تا به بازيكنان بگويد كه در رختكن حاضر شوند. سرمربى استقلال ۲۰ دقيقه در رختكن با بازيكنان تيمش صحبت كرد. امير در اين گفت و گو چند بازيكن آبى پوش را مورد مواخذه قرار داد و معتقد بود كه اشتباهات كوچك سبب رقم خوردن شكست استقلال شده است.
اكبرپور تنها غايب استقلال
تمرين ديروز استقلال تنها يك غايب داشت. سياوش اكبرپور با اجازه از كادر فنى در تمرين تيمش حاضر نشد. تقى پور و بيك زاده هم كه در تمرينات چند روز اخير استقلال به دليل مصدوميت غايب بودند، پس از چند روز به جمع همتيمى هايشان ملحق شدند. اين ۲ بازيكن به همراه مجتبى جبارى زير نظر صمد مرفاوى به تمرين پرداختند.
برهانى در جمع مصدومان استقلال
مهاجم استقلال كه تنها گل تيمش را مقابل سپاهان به ثمر رسانده بود در جمع مصدومان به تمرين پرداخت. آرش برهانى از ناحيه كشاله ران مشكل داشت كه با تشخيص پزشك تيم بايد به فيزيوتراپى بپردازد.
شرح تمرين
استقلالى ها تمرين خود را با دويدن آغاز كردند. پس از ۲۰ دقيقه فيكس هاى بازى سپاهان به صورت جداگانه و زير نظر مرفاوى به انجام كارهاى كششى مشغول شدند و زودتر از ساير نفرات ورزشگاه را ترك كردند، ضمن اينكه ذخيره هاى آبى پوش در قالب ۲ تيم سبز و آبى و طى ۳۰ دقيقه به بازى دستگرمى پرداختند. خذيراوى و قربانى ۲ گل براى تيم سبز و منيعى، عباسفرد، مجيدى و اكبرى گل هاى تيم آبى را به ثمر رساندند.
گزارشى از عملكرد دروازه بانان ليگ برترى به روايت آمار
با محافظان مستطيل سبز
مقدمه
دروازه بانان داخلى و دروازه بانان خارجى ليگ برتر در طول ۳۰۶ بازى نيم فصل اول ليگ در مجموع چيزى حدود ۴۱۵ بار دروازه شان باز شد و گل هايى را دريافت داشتند كه بعضاً نه نشان از توانمندى مهاجمان بلكه گواه بر ضعف هايى بود كه آنها در كارشان درون دروازه ها از خود نشان دادند. نگاهى به عملكرد ۳ دروازه بان خارجى ليگ و ۳۶ دروازه بان داخلى كه در طول نيم فصل اول ليگ هشتم حفاظت از دروازه ۱۸ تيم ليگ برترى ايران را بر عهده داشتند، مى تواند گواه روشنى بر اين ادعا باشد. در اين نوشتار قصد داريم با نگاهى كوتاه و اجمالى، عملكرد اين ۳۹ دروازه بان را به اطلاع شما خواننده گرامى برسانيم ،ضمن اينكه در رابطه با دروازه بانان تيم ملى هم اطلاعاتى در اختيار شما قرار مى دهيم كه قطعاً برايتان جالب خواهد بود:
۱- وحيد طالب لو- استقلال تهران
زمان حضور در بازى ها: ۱۴۴۰ دقيقه
تعداد گل هاى خورده: ۱۷ گل
خيلى ها فكر مى كردند عدم دعوت از اين دروازه بان به تيم ملى باعث نزول او در ليگ هشتم شود و نتايج استقلال با وى در اوايل فصل هم گواهى بر اين ادعا بود اما طالب لو با انگيزه بسيار درون دروازه استقلال يكى از عوامل موفقيت تيم استقلال در نيم فصل اول ليگ برتر بود. وحيد طالب لو آنقدر در نيم فصل اول براى استقلال خوب كاركرد كه سرانجام على دايى او را به تيم ملى هم دعوت كرد و به همراه تيم ملى هم نشان داد به دروازه بان ششدانگى تبديل شده است. وحيد در طول نيم فصل اول تنها در بازى با صبا در قم بود كه ۳ بار دروازه اش باز شد. او در بقيه بازى هايى كه براى استقلال انجام داد، چهره خوبى از خود به نمايش گذاشت و پنالتى هاى بسيارى را از حريفان استقلال گرفت.
۲- سجاد بيرانوند- برق شيراز
تعدا گل هاى خورده: ۱۹ گل
۳- كارلوس آلبرتو فرناندز- فولاد خوزستان
تعداد گل هاى خورده: ۲۰ گل
۴- مسعود همامى- مقاومت سپاسى شيراز
زمان حضور در بازى ها: ۱۳۵۰ دقيقه
تعداد گل هاى خورده: ۱۵ گل
۵- سيدمهدى رحمتى- مس كرمان
دروازه بان ملى پوش ايران چند سالى است كه در اوج آمادگى قرار دارد و علاوه بر درخشش در تيم هاى باشگاهى اش، به عنوان سنگربان اول تيم ملى نيز حفاظت از دروازه برعهده او گذاشته شده است. رقابت با تنى چند از دروازه بانان ليگى باعث شد او همواره با انگيزه بسيار درون دروازه تيم باشگاهى اش عمل كند. او دروازه بانى بود كه كرمانى ها براى حفظ او تمام تلاش خود را به كار گرفته و توانستند او را مجاب كنند در ليگ هشتم هم حفاظت از دروازه آنها را بر عهده داشته باشد. دروازه بان ملى پوش تيم مس در اين تيم كرمانى عملكرد بسيار سطح بالايى داشت و
يك تنه بار اين تيم را بر دوش كشيد تا مس از جايگاهى كه در نيم فصل اول به دست آورد پايين تر نرود. رحمتى با وجود درخشش خوبش در بازى هاى نيم فصل اول ليگ هشتم مقابل برق ۴ بار دروازه اش باز شد تا روز بد او در ليگ در تاريخ چهارم مهرماه رقم خورده باشد.
۶- مسعود غلامعلى زاد- ملوان
تعداد گل هاى خورده: ۲۰ گل
۷- عيسى اندوى- ذوب آهن
تعداد گل هاى خورده: ۲۲ گل
۸- حميدرضا بابايى- استقلال اهواز
تعداد گل هاى خورده: ۲۳ گل
۹- رحمان احمدى- سپاهان اصفهان
زمان حضور در بازى ها: ۱۱۶۲ دقيقه
اصلاً مشخص نشد چگونه از سايپا به سپاهان رفت. او كه در سايپا از اوضاع و احوال چندان خوبى درون دروازه برخوردار نبود، ناگهان سر از سپاهان درآورد تا اين انتقال با انتقادات بسيارى از سوى كارشناسان فوتبال روبرو شود. رحمان احمدى در طول نيم فصل اول ليگ هشتم در سپاهان گل هاى بدى خورد. قبول ۴ گل در بازى ۲ تيم سپاهان و پيكان آن هم در ورزشگاه فولادشهر اصفهان نشان از آن داشت كه سپاهانى ها پيش از شروع بازى ها در جذب دروازه بان چندان با مطالعه عمل نكرده اند. ضمن اينكه نام او در ليست تيم ملى هم ديده مى شود.
۱۰- محمد محمدى- پيكان قزوين
زمان حضور در بازى ها: ۱۱۵۶ دقيقه
دروازه بان اسبق پرسپوليس در پيكان روزهاى بسيار خوبى را پشت سر گذاشت. پيكان در روزهايى كه به نظر مى رسيد به لحاظ دروازه بانى با مشكلات بسيارى روبروست،با درخشش محمد محمدى به بازى ها برگشت و توانست نتايجى را به دست آورد كه كمتر كسى انتظار آن را داشت. محمد محمدى در نيم فصل اول ليگ هشتم يكى از عوامل بى چون و چراى موفقيت خودروسازان بود. او در تيمى اين نقش را داشت كه از دروازه بان اسبق تيم ملى نيز در فهرست خود سود مى برد. محمدى در روز بازى با استقلال تهران در ورزشگاه آزادى با وجود بازى خوبش ۳ گل خورد تا شكست ۳ بر ۲ خودروسازان در آن ديدار رقم خورده باشد.
۱۱- شهاب گردان- ابومسلم خراسان
زمان حضور در بازى ها: ۱۰۹۶ دقيقه
تعداد گل هاى خورده: ۲۱ گل
۱۲- على نظرمحمدى- داماش گيلان
زمان حضور در بازى ها: ۱۰۸۰ دقيقه
۱۳- سامان صفا- پاس همدان
زمان حضور در بازى ها۱۰۸۰: دقيقه
تعداد گل هاى خورده: ۱۸ گل
۱۴- ابراهيم ميرزاپور- سايپاى كرج
زمان حضور در بازى ها: ۹۰۰ دقيقه
تعداد گل هاى خورده: ۲۱ گل
۱۵- المير توليا- صباى قم
زمان حضور در بازى ها: ۸۶۴ دقيقه
تعداد گل هاى خورده: ۱۰ گل
۱۶- حسين آشنا- راه آهن شهررى
زمان حضور در بازى ها: ۸۱۰ دقيقه
تعداد گل هاى خورده: ۱۱ گل
۱۷- مجيد غلامى- پيام مشهد
زمان حضور در بازى ها: ۷۸۹ دقيقه
۱۸- سيروس سنگچولى- پيام مشهد
زمان حضور در بازى ها: ۷۴۱ دقيقه
تعداد گل هاى خورده: ۱۳ گل
۱۹- مهدى واعظى- پرسپوليس
زمان حضور در بازى ها: ۷۲۰ دقيقه
۲۰- نادر غبيشاوى- راه آهن شهررى
زمان حضور در بازى ها: ۷۲۰ دقيقه
۲۱- عليرضا حقيقى- پرسپوليس
زمان حضور در بازى ها: ۶۸۷ دقيقه
تعداد گل هاى خورده: ۱۲ گل
۲۲- وحيد شيخ ويسى- سايپا
زمان حضور در بازى ها: ۶۳۰ دقيقه
تعداد گل هاى خورده: ۸ گل
۲۳- ارشاد يوسفى- صباى قم
زمان حضور در بازى ها: ۵۷۶ دقيقه
تعداد گل هاى خورده: ۱۱ گل
۲۴- سوشا مكانى- پاس همدان
زمان حضور در بازى ها: ۴۵۰ دقيقه
تعداد گل هاى خورده: ۷ گل
۲۵- فرشيد كريمى- داماش گيلان
زمان حضور در بازى ها: ۴۵۰ دقيقه
تعداد گل هاى خورده: ۹ گل
۲۶- مهدى ثابتى- ابومسلم
زمان حضور در بازى ها: ۴۳۴ دقيقه
تعداد گل هاى خورده: ۶ گل
۲۷- عباس محمدى- سپاهان اصفهان
زمان حضور در بازى ها: ۳۶۸ دقيقه
تعداد گل هاى خورده: ۴ گل
۲۸- حسن رودباريان- پيكان قزوين
زمان حضور در بازى ها: ۲۸۴ دقيقه
تعداد گل هاى خورده: ۵ گل
۲۹- عباس قاسمى- ذوب آهن
زمان حضور در بازى ها: ۱۸۰ دقيقه
تعداد گل هاى خورده: ۲ گل
۳۰- محمدامين صنايعى- مقاومت سپاسى
تعداد گل هاى خورده: ۳ گل
۳۱- رضا حاج اسبويى- ملوان
۳۲- حسن هورى- مس كرمان
۳۳- مهدى زنجانى- استقلال اهواز
تعداد گل هاى خورده: ۵ گل
۳۴- ميثاق معمارزاده- پرسپوليس
زمان حضور در بازى ها: ۱۲۳ دقيقه
تعداد گل خورده: يك گل
۳۵- كوروش (حسن) مرادى- پيكان قزوين
زمان حضور در بازى ها: ۹۰ دقيقه
تعداد گل هاى خورده: صفر
۳۶- اشكان نامدارى- استقلال تهران
۳۷- محمد صالح خليل آزاد- برق شيراز
۳۸- امين جهان مهر- فولاد خوزستان
۳۹- ناصر سالارى- صباى قم
تعداد گل هاى خورده: ۲ گل
با نگاهى به رقابت هاى نيم فصل اول ليگ هشتم در خواهيم يافت دروازه بانان ۱۸ تيم حاضر در رقابت هاى ليگ چهره چندان مطمئنى از خود ارائه ندادند.عبور ۴۱۵ توپ از خط دروازه ها در ۳۰۶ بازى بيانگر اين واقعيت است كه هنوز در كار دروازه بانى، تيم هاى ليگى با ضعف هاى بسيارى روبرو هستند. اگر از كنار نام يكى، دو دروازه بان بگذريم بايد بپذيريم كه در بقيه موارد تيم هاى ليگى فوتبال ايران تاوان بسيارى را از بابت نداشتن يك دروازه بان ششدانگ پرداخت كرده اند.
گنج با ارزشى كه از دست مى رود
استقلال، بازنده ماجراى منصوريان
داستان تقابل پنهان عليرضا منصوريان با اميررضا واعظى آشتيانى كم كم وارد مراحل حساس خود مى شود زيرا در هفته اى كه گذشت ابتدا خبر آمد كه هافبك محبوب استقلال در دهه هاى گذشته كه اين روزها بر آكادمى تيم هاى پايه اى آبى پوشان نظارت مى كند، به زودى از سمت خود بركنار شده يا به نوعى استعفا مى دهد زيرا عملكرد وى مورد تأييد مديرعامل باشگاه قرار ندارد. ظاهراً منصوريان بر دريافت هزينه هايى كه براى آكادمى داشته تأكيد مى كند، حال آنكه واعظى آشتيانى طى مصاحبه اى اين مسأله را زير سؤال برده و مدعى شده رئيس آكادمى با كدام مجوز براى مجموعه هزينه كرده است؟! البته به اعتقاد ما مسأله صرفاً بحث هزينه و برنامه مدون نيست. البته اين۲ مورد بسيار مهم بوده و قطعاً مورد توجه هر دو طرف قرار دارد اما موضوع اصلى كه باعث اختلاف طرفين شده چيزى نيست جز «اختلاف سليقه.» به هر حال منصوريان در زمان فتح الله زاده حكم گرفته، حال آنكه واعظى آشتيانى نشان داده به هيچ كس اجازه اينكه خارج از حيطه وظايفش كار كند را نخواهد داد و منصوريان هم بايد براى كارهاى خود ابتدا از مرد شماره يك تأييديه بگيرد.
•••
قبول داريم كه منصوريان جزئى از هرم باشگاهى است كه واعظى آشتيانى را در رأس خود مى بيند اما در عين حال مديرعامل استقلال هم بايد بپذيرد كه فرد مقابل وى يك مسئول عادى نبوده و در جمع هواداران جزو محبوب ترين هاى تاريخ باشگاه استقلال محسوب مى شود. به همين خاطر بايد در نوع رفتار با او اندكى تجديدنظر كند. از سوى ديگر نبايد اين طور تصور كنيم كه اگر منصوريان بركنار شده يا كناره گيرى كند، تنها فردى كه متضرر مى شود خود اوست و تركش هاى ماجرا پيكر استقلال را خراش نخواهد داد زيرا اقدامات صورت گرفته توسط او طى همين زمان اندك به وضوح قابل مشاهده بوده و غيرقابل كتمان تلقى مى شود. اقداماتى كه در سايه آنها زمينه براى اوج گيرى تيم هاى پايه اى استقلال فراهم شده است. از طرف ديگر منصوريان آنقدر در اين فوتبال اعتبار دارد كه به محض جدايى از آكادمى حداقل تحت عنوان دستيار يك مربى بزرگ در ليگ برتر حاضر شود. بنابراين بهتر است استقلالى ها از فكر كنار گذاشتن او خارج شده و در انديشه حل مشكلات و استفاده بهينه از اين رئيس جوان باشند زيرا در غير اين صورت مشكلاتى كه برايشان به وجود مى آيد بيشتر از دردسرهاى ايجاد شده براى منصوريان خواهد بود.
پيروز قربانى كاپيتان استقلال در ديدار تيمش مقابل سپاهان به ميدان نرفت. گفته مى شود او به دليل خستگى بازى نكرده است. گفت وگوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:پيروز قربانى:
خسته بودم ، بازى نكردم ، همين!
• در مورد بازى با سپاهان صحبت كنيد؟
- ما بازى بدى انجام داديم. اصلاً در حد نام و اندازه هاى استقلال نبوديم.
• تيم سپاهان چطور بود؟
- سپاهان تيم مهره اى است از مربى خوبى هم سود مى برد اما اگر بچه ها قدر موقعيت ها را بهتر مى دانستند بازى را واگذار نمى كرديم.
• در اين بازى به ميدان نرفتيد علت خاصى داشت؟
- نه، به دليل خستگى بازى نكردم. قبل از بازى به اميرخان گفتم ايشان هم قبول كرد. مشكل خاصى نبود.
• جو اصفهان چطور بود؟
- برخلاف سال هاى قبل كه هميشه اصفهان مشكل داشت اين بار چيز خاصى نبود. آنها فقط تيم خودشان را تشويق كردند.
• فكر نمى كنيد خط دفاع مشكل داشت؟
- در بعضى از صحنه ها خوب نبوديم در كل وقتى تيم مى بازد همه مقصر هستند نمى توان از اسم كسى نام برد.
• بازى با مس؟
- بازى سختى است. ما نياز مبرم به برد داريم تا صدرنشينى را از دست ندهيم. فكر مى كنم بازى خوبى از آب در بيايد.
• مى توانيد شكست دور رفت را جبران كنيد؟
- صددرصد، شما مطمئن باشيد با دست پر از ميدان خارج مى شويم.
برهانى بايد از اول بازى مى كرد
استقلال در حالى مقابل سپاهان اصفهان مغلوب شد كه امير قلعه نويى به برخى از ملى پوشان خود استراحت داده بود و نمى خواست به آنها فشار مضاعفى بياورد. يكى از اين ملى پوشان «آرش برهانى» بود. مهاجمى كه بعد از عقب افتادن استقلال ناچار به حضور در ميدان شد و در نهايت تك گل آبى پوشان را به ثمر رساند.امير قلعه نويى پس از پايان بازى در مورد دليل عدم استفاده از برهانى توضيح داد اما ظاهراً اين مسأله استقلالى ها را قانع نكرده است. طبق خبرهاى دريافتى؛ برخى از اطرافيان تيم معتقدند، تدبير قلعه نويى در عدم استفاده از برهانى در واقع يك احتياط بيش از حد بود زيرا نمى توان به صرف نگرانى از بابت مصدوميت احتمالى بهترين گلزن ليگ را نيمكت نشين كرد.به اعتقاد آنها يا قلعه نويى نبايد برهانى را به اصفهان مى برد و اجازه مى داد وى در تهران استراحت مى كرد يا اينكه وقتى او را مسافر كرد از وجودش در تركيب ثابت استفاده مى نمود.
ميلاد نورى: علت تعويضم تاكتيكى بود نه فنى
ميلاد نورى هافبك استقلال در بازى اين تيم مقابل سپاهان اصفهان براى اولين بار در ليگ امسال به ميدان رفت اما خيلى زود تعويض شد. گفت وگوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
• بازى با سپاهان را چطور ديديد؟
- بازى خوبى بود. ما نتوانستيم از موقعيت هاى خود نهايت استفاده را ببريم و باختيم.
• سپاهان را چطور ارزيابى كرديد؟
- در مورد سپاهان فقط اينكه آنها شانس آوردند كه ۲ گل زود هنگام زدند وگرنه در ادامه بازى چيزى براى گفتن نداشتند.
• براى اولين بار با پيراهن استقلال به ميدان رفتيد؟
- من در گذشته هم هميشه در تمرينات جزو نفرات آماده بودم اما كادرفنى صلاح دانست در اين بازى به من ميدان بدهد.
• قبل از بازى قلعه نويى به شما چيزى نگفت؟
- صلاحديد كادرفنى بود و من به آن احترام مى گذارم.
• اما قبل از پايان نيمه اول تعويض شديد؟
- نه، فقط گفت بازى خودت را انجام بده.
• يعنى از تعويض خود ناراحت نشديد؟
- اصلاً. به نظر خودم تعويض من بيشتر تاكتيكى بود نه فنى. چون اگر بد بودم اميرخان به جايم هافبك مى آورد نه مهاجم. به خاطر تغيير سيستم بازى تعويض شدم.
• بازى با مس كرمان را چطور مى بينيد؟
- بازى سختى است. ما براى جبران ناكامى هفته قبل بايد ۳ امتياز را كسب كنيم.
رضايت قلعه نويى از برهانى
آرش برهانى در ديدار استقلال مقابل سپاهان از دقيقه ۳۰ جايگزين ميلاد نورى شد. طبق گفته امير قلعه نويى قرار نبوده برهانى در اين بازى به ميدان برود اما او وارد زمين شد. گويا قلعه نويى از عملكرد برهانى در اين مسابقه رضايت كامل دارد و اين موضوع را بعد از بازى با تشويق برهانى نشان داد.
استقلالى ها ممنوع الخريد شدند
امير قلعه نويى سرمربى استقلال در فرودگاه اصفهان و در هنگام بازگشت اين تيم بازيكنان را ممنوع الخريد كرد. ماجرا از جايى شروع شد كه چند بازيكن استقلال براى خريد سوغاتى به سمت مغازه هاى داخل فرودگاه رفتند اما قلعه نويى مانع آنها شد. سرمربى استقلال كه از شكست تيمش بسيار دلخور بود با فرياد كشيدن بر سر اين عده خاص مانع خريد آنها شد و بازيكنان نيز با اين اقدام سرمربى از كار خود منصرف شدند.
موج جديد انتقاد داخلى ها از قلعه نويى: چرا استقلال به تركيه رفت؟
استقلال مقابل سپاهان مغلوب شد تا اولين قدم بعد از تعطيلات ليگ برتر را با ناكامى برداشته باشد و موج انتقادات به سوى آبى ها روانه شود. در اين ميان ناگفته پيداست كه امير قلعه نويى به عنوان مرد شماره يك تيم بيشتر از سايرين در تيررس انتقادات قرار خواهد گرفت اما نكته جالب اينجاست كه امير بيشتر از اينكه به واسطه موارد تاكتيكى به وقوع افتاده در زمين مورد خطاب واقع شود، به خاطر اردوى نيم فصل زير سؤال رفته است زيرا طبق شنيده هاى ما؛ عده قابل توجهى از افرادى كه اتفاقاً خودشان در زمره نزديكان و اطرافيان تيم محسوب مى شوند و بارها شاهد حضورشان در باشگاه استقلال بوده ايم، لب به انتقاد گشوده و مدعى آن شده اند كه اردوى تيم در تركيه بازدهى مطلوبى نداشته و باعث شده تا آبى پوشان دچار مشكل شوند! جالب اينجاست كه بعضى از دوستان قلعه نويى هم در گفت و گو با ما به اين نكته اشاره داشتند اما به هيچ عنوان نمى خواستند نامشان را چاپ كنيم!
صمد مرفاوى مربى استقلال مثل تمام اعضاى اين تيم معتقد است كه شكست آبى ها مقابل سپاهان بر اثر بى برنامگى فدراسيون صورت گرفته است. البته مرفاوى در اين بين بدشانسى را هم دليل ديگرى براى رقم خوردن شكست تيمش مى داند، آن هم بدون احتساب قرار گرفتن هافبك جوان تيم. با او گفت و گويى ترتيب داده ايم كه مى خوانيد:مرفاوى : براى بازى با مس درس گرفتيم
• استقلال باز هم مقابل سپاهان شكست خورد. دليلش چه بود؟!
- ما بازى بدى را انجام نداديم. متأسفانه بچه هاى ما در ابتداى بازى آن هماهنگى لازم را نداشتند تا برنامه هاى تيم به هم بخورد. البته در اين بين داور بازى هم در رقم خوردن اين نتيجه بى تأثير نبود. داور اشتباهات زيادى داشت كه تنها به ضرر ما تمام شد. رحيمى مقدم كيفيت بازى را پايين آورد.
• تركيب استقلال در اين ديدار متحول شده بود. فكر نمى كنيد ميدان دادن به ميلاد نورى كه تجربه بازى در ليگ برتر را نداشت به تيم ضربه زد؟!
- ما بازيكن براى اين جذب كرديم كه به آنها ميدان دهيم. با تصميم كادر فنى نورى براى استقلال بازى كرد. مشكل تيم ما در اين بازى نورى نبود، بلكه استقلال از تعطيلات ليگ ضربه خورد. فدراسيون به جاى توجه به كيفيت بازى ها فقط درصدد است ديدارها به هر شكل ممكن انجام بگيرد. هر چه كيفيت بازى ها بيشتر باشد به نفع تيم ملى است.
• خستگى ملى پوشان استقلال چقدر در روند بازى تاثيرگذار بود؟
- به هر حال ما بچه هايمان را يك روز پيش از بازى تحويل گرفتيم كه قطعاً آنها نمى توانستند با اين وجود به آن فرم ايده آل در زمين بازى برسند.
• استقلال در نيمه اول خيلى ضعيف ظاهر شد دليلش چه بود؟
- ناهماهنگى. بچه ها در ابتداى بازى آن هماهنگى لازم را نداشتند تا تيم در ابتداى بازى گل بخورد. با مرور زمان هماهنگى بين بازيكنان ما صورت گرفت كه متأسفانه به دليل بدشانسى نتوانستيم راه به جايى ببريم.
• اين هفته بايد به مصاف مس برويد. چه پيش بينى از بازى مقابل اين تيم داريد؟
- قطعاً شكست مقابل سپاهان درس هاى زيادى را هم براى بچه هاى ما به همراه داشته. بايد مس را ببريم تا به قهرمانى ليگ دست پيدا كنيم. در ۳ بازى آينده كسب امتياز در قهرمانى تيم خيلى تاثيرگذار خواهد بود بنابراين نبايد مقابل اين تيم ها به راحتى امتياز را از دست بدهيم.
جبارى: اگر شرايط جديد استقلال مناسب نباشد به يك تيم اروپايى مى روم
مجتبى جبارى بازيكن مصدوم استقلال كه به تازگى تمرينات خود را آغاز كرده است، در پايان فصل قراردادش با اين باشگاه به اتمام مى رسد.اين بازيكن البته هنوز در خصوص تمديد قرارداد با استقلالى ها تمايلى نشان نداده است. وى درباره وضعيت فعلى خود و توافق دوباره براى تمديد قرارداد با استقلال گفت: فعلاً كه تا پايان فصل بازيكن استقلال هستم اما در پايان مسابقات به طور حتم با مسئولان باشگاه پاى ميز مذاكره خواهم نشست تا وضعيت نهايى ام را براى ادامه كار در استقلال مشخص كنم.وى در مورد اينكه قراردادش در حين برگزارى رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا به اتمام مى رسد گفت: براى من فرقى نمى كند كه چه اتفاقى در حاشيه دوران بازيگرى ام رخ مى دهد . هدف من بازى در ليگ هاى اروپايى است و براى اين هدف است كه در استقلال همه تلاش خود را انجام مى دهم .هافبك تيم فوتبال استقلال تهران كه به تازگى از بند مصدوميت رهايى پيدا كرده است،درباره تمديد قرارداد با استقلال گفت: در صورتى كه شرايط تمديد قرارداد با استقلال مناسب باشد اين كار را انجام مى دهم اما در غير اين صورت باوجود ميل باطنى ام از استقلال جدا مى شوم. به هر حال در فوتبال حرفه اى تمام شرايط محتمل است و اينكه يك بازيكن در زمان عقد قرارداد با مسئولان تيم به توافق نرسد امرى اجتناب ناپذير و طبيعى است. او تصريح كرد: اميدوارم بتوانم بهترين انتخاب را انجام دهم و در نهايت تصميمى را بگيرم كه به رشد فوتبالم كمك كند ضمن اينكه منكر اين موضوع نيز نمى شوم كه در سالهاى حضور در استقلال ، تجربيات فوق العاده اى پيدا كردم و قسمت بزرگى از فوتبالم را مديون تيم آبى پوش هستم.
آرش برهانى: دوست ندارم گل بزنم و تيم ببازدآرش برهانى مهاجم استقلال توانست چهاردهمين گل فصل خود را در ديدار مقابل سپاهان به ثمر برساند اما تيمش بازنده ميدان شد. گفت وگوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
• در مورد بازى با سپاهان صحبت كنيد.
- بازى بدى بود. ما در نيمه اول اصلاً خوب بازى نكرديم و ۲ گل زود هنگام خورديم اما در نيمه دوم بهتر بازى كرديم.
• سپاهان چطور بود؟
- آنها خيلى خوش شانس بودند اما ما خيلى فرصت داشتيم كه استفاده نكرديم.
• قلعه نويى به داورى خيلى اعتراض داشت نظرتان چيست؟
- ايشان حق داشت. داور در نيمه اول ۲ پنالتى را براى تيم ما نگرفت و باعث به هم خوردن تمركز بازيكنان شد.
• از ابتدا به ميدان نرفتيد علت خاصى داشت؟
- نه، از ناحيه كشاله ران دچار مصدوميت بودم قبل از بازى به اميرخان گفتم و ايشان هم براى اينكه مصدوميتم تشديد نشود من را در تركيب اصلى قرار نداد.
• در مورد گلى كه عليزاده به خودتان زد چه نظرى داريد؟
- واقعاً ناراحت شدم. عليزاده خيلى بدشانس بود. گلى كه زدم را تقديم او مى كنم. او براى تيم خيلى زحمت مى كشد.
• در مورد گلى كه زديد صحبت كنيد؟
- در آن صحنه عليزاده ضربه سر خوبى به توپ زد كه همان ضربه بايد تبديل به گل مى شد اما دروازه بان سپاهان توپ را دفع كرد و من در برگشت توپ از اين موقعيت استفاده كردم.
• براى آقاى گلى برنامه اى داريد؟
- بله اما ابتدا دوست دارم تيم ببرد. چون اگر گل بزنم اما نتيجه نگيرم فايده اى ندارد.
• بازى با مس كرمان را چطور مى بينيد؟
- بازى سختى است. ما براى جبران شكست دور رفت بايد ۳ امتياز را كسب كنيم تا از كورس عقب نيفتيم.
اكبرى: اگر به خودمان گل نمى زديم سپاهان گل بزن نبود!
يدالله اكبرى هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: بدون شك اگر به اشتباه دروازه خودمان را باز نمى كرديم تيم سپاهان نمى توانست تا صبح به ما گل بزند و با پيروزى زمين را ترك كند. وى خاطر نشان كرد: بازى زيبا، جذاب و تماشاگر پسندى را از هر ۲ تيم شاهد بوديم و به اعتقاد من تساوى عادلانه ترين نتيجه براى هر ۲ تيم بود اما با بدشانسى تمام موقعيت هايمان را يكى پس از ديگرى از دست داديم و در نهايت بازى را واگذار كرديم.وى درخصوص تأثيرات تعطيلى هاى ليگ بر تيم ها اظهار داشت: بدون شك اين وقفه ها تاثيرات منفى را بر تمام تيم هاى ليگ برتر به همراه داشت كه نحسى اين تعطيلات گريبان گير استقلال نيز شد. وى با اشاره به غيبت قربانى و تأثير آن بر نظم خط دفاعى استقلال گفت: پيروز بازيكن بزرگى است و براى استقلال وزنه قابل توجهى به حساب مى آيد اما بازيكنان جايگزين او به خوبى توانستند جاى وى پر كنند. به اعتقاد من نبود پيروز در نظم خط دفاعى استقلال نيز تاثيرگذار بود.
ميثم منيعى پيستون چپ استقلال مطابق چند هفته اخير از نيمه دوم براى تيمش به ميدان رفت، منيعى به هرحال با آمدنش به زمين در روند بازى هجومى تيمش تأثير گذار شد اما او هم مثل تمام آبى پوشان نتوانست مانع شكست استقلال مقابل سپاهان شود. گفت وگو با اين بازيكن را بخوانيد:كارى به باخت پرسپوليس نداريم
منيعى: ما به سازمان ليگ باختيم نه سپاهان
•استقلال چرا در اصفهان باخت؟
- تعطيلى ليگ خيلى به ضرر ما تمام شد. ضمن اينكه ما نتوانستيم در اصفهان از موقعيت هايمان استفاده كنيم. در نيمه اول خيلى بد ظاهر شديم تا درنهايت بازنده ميدان شويم.
• چرا استقلال پس از هر تعطيلى ليگ مى بازد؟!
- با تعطيلى ليگ ما دوران بدنسازى را شروع مى كنيم در تمرينات بدنسازى فشار زيادى بر روى ما وارد مى شود كه براى بيرون آمدن از اين فشار نيازمند زمان هستيم.
• استقلال به خودش باخت، يا به سپاهان؟
- ما به سپاهان نباختيم. حريف به هيچ وجه برتر از ما نبود. درنيمه اول آن ها خوب بودند اما نيمه دوم بازى در دست ما بود. استقلال به برنامه ريزى غلط سازمان ليگ باخت.
• خستگى ملى پوشان هم در شكست تيم مؤثر بود؟
اين هم يكى از دلايل باخت ما بود. در اصفهان همه چيز دست در دست هم داد تا ما بازنده ميدان باشيم.
• به داورى هم اعتراض داشتيد؟
- بازى از دست داور بيرون آمده بود. رحيمى مقدم وقتى پنالتى ما را نگرفت ديگر نمى دانست چطور بازى را كنترل كند.
• برهانى هم معتقد بود توپش به گل تبديل شده است.
- من آن توپ را خودم به آرش پاس دادم. به وضوح ديدم كه توپ از خط گذشته بود اما اينكه قضاوت داور چطور بود فايده اى ندارد چرا كه ديگر امتياز از دست رفته بر نمى گردد.
• شكست پرسپوليس مقابل ملوان در فراموشى باخت استقلال چقدر تأثيرگذار بود؟
- ما كارى به باخت پرسپوليس نداريم. بايد در اصفهان امتياز مى گرفتيم كه متأسفانه اين كار را نكرديم. براى ما فرقى ندارد پرسپوليس ببرد يا ببازد، ما خودمان بايد به دنبال كسب امتياز در بازى هاى آتى باشيم.
• جو ورزشگاه فولادشهر برخلاف دفعات گذشته به ضرر استقلال نبود. قبول دارى؟
- بله، خدا را شكر مشكلى با ورزشگاه و تماشاگران اصفهانى نداشتيم. اميدوارم در دفعات آينده هم سپاهانى ها ميزبان خوبى براى تمام تيم ها باشند.
• استقلال در نيمه اول بازى حرفى براى گفتن نداشت. نظر تو چيست؟
- ما خيلى بد شروع كرديم اما هرچه از زمان بازى گذشت بچه هاى ما به هماهنگى بيشترى رسيدند تا بهتر ظاهر شويم.
•پس با اين حساب اگر بازى ۱۲۰ دقيقه بود، استقلال برنده مى شد؟
-شايد اين اتفاق مى افتاد اما بدانيد ما در اصفهان براى غلبه بر سپاهان هر كارى انجام داديم اما بدشانسى مانع برترى ما شد.
• در نيمه دوم به ميدان آمدى. عملكردت را چطور ارزيابى مى كنى؟
-تمام دستورات كادر فنى را در زمين پياده كردم. فكر نمى كنم بد بازى كرده باشم. خودم از عملكردم راضى هستم.
• شكست استقلال مقابل سپاهان در پايان فصل چقدر بر روى قهرمانى تيم شما تأثيرگذار خواهد بود؟
- قطعاً از دست دادن اين امتياز براى ما مشكل ساز مى شود اما من فكر مى كنم مسئولان ليگ با اين بى برنامگى هاى خود هدفشان اين است كه تيمى قهرمان شود كه مقابل اين نابسامانى ها دوام بياورد. اميدوارم ما بتوانيم استقامت لازم را به جا بياوريم تا بالاخره قهرمان شويم.
• اين هفته بايد به مصاف مس برويد. تيمى كه در دور رفت مقابل آن بازنده بوديد. پيش بينى ات از اين ديدار چگونه است؟
- بازى سختى را پيش رو داريم اما به هرحال بايد خيلى بهتر از گذشته كار كنيم. جايى براى شكست مقابل مس باقى نمانده. ان شاءالله كه ۳ امتياز اين بازى را به حساب خودمان مى گذاريم.
هان ....! تو اینجا چیکار میکنی ! تو چه ربطی به فوتبال ! : دینقل قول:
اقا به امید خدا اگه باباعلی بازی نکنه
استقلال 2 - 1 مس
فعلا
این یارو چقدر زر میزنهنقل قول:
حسن روشن: سيستم سنتى قلعه نويى ۱۹ سال پيش منسوخ شده است
من هر چی یادمه این در حال خراب کردن جو استقلاله
آخه یکی نیست به این مرتیکه بگه تو که تاحالا یه تیم درپیت رو هم مربیگری نکردی چی از مربیگری سرت میشه؟
جباری جام باشگاه ها واسمون بازی میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قراردش تموم نشه یه وقت
اینقدر حال میکنم با این منتقدهای باحال مثل حسن روشن... الان چندین هفته پشت سر هم استقلال میبرد صدایی در نمیومد ازشون... همینکه استقلال بخاطر تعطیلی لیگ و برنامه ریزی مسخره سازمان یه باخت داد همشون شدن کارشناس فوتبال و سیستم شناس... منتقد فقط تو هفته هایی که تیم میبازه نظر از خودش در نمیکنه اگه این کارو کرد معلومه منتقد نیست بدخواه تیمه...
مریم :40:و بایرن:40: جون ممنون بابت اخبار...
چون امتحانات ترم شروع شده من زیاد نمی تونم خبر بذارم شرمنده...
نقل قول:
جباری جام باشگاه ها واسمون بازی میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قراردش تموم نشه یه وقت
خوب جباری تا پایان فصل یعنی تا اوایل تابستان با تیم قرارداد داره اما جام باشگاههای اسیا طوری هست که تا اون روزها مسابقات مقدماتیش تموم میشه و مسابقات حذفیش در پائیز برگزار میشه که اگه جباری قراردادش را تمدید نکنه برای بازیهای حذفی نداریم.
طالب لو: خستگى ملى پوشان تأثیرى در شكست نداشت
ایران ورزشى- وحید طالب لو كه بازوبند كاپیتانى استقلال مقابل سپاهان را به بازو بسته بود با اشاره به اینكه در گذشته براى اولین بار مقابل سپاهان فیكس شده و از بازى با این تیم خاطره خوشى دارد، مى گوید: «مقابل سپاهان كاپیتان بودم و عده اى مى گویند این بازوبند براى من خوش یمن نیست ولى من توجهى به این حرف ها ندارم. بازى با سپاهان هم مانند سایر بازى ها بود ولى مستحق باخت نبودیم و حداقل باید مساوى مى كردیم.»
دروازه بان ملى پوش استقلال، خستگى ناشى از سفر ملى پوشان این تیم را در كسب نتیجه مقابل سپاهان بى تأثیر مى داند: «خستگى ملى پوشان هیچ تأثیرى نداشت و همه بازیكنان تمام تلاش خودشان را انجام دادند ولى متأسفانه شكست خوردیم.»
طالب لو در پایان بازى شنبه مقابل مس را بهترین فرصت براى جبران شكست مقابل سپاهان عنوان مى كند: «به هواداران اطمینان مى دهم در آزادى، مس را با شكست بدرقه خواهیم كرد تا خاطره این شكست تلخ از ذهن آنها پاك شود.»