خب توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپ کنی بهتر نیست؟ من همیشه همه ی فایلامو اونجا آپلود میکنم خوبه.نقل قول:
همون دکمه که توی تنضیمات نوشته که گروپ رو میاره طرف خودش (البته معنیش اینه:31:)نقل قول:
Printable View
خب توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپ کنی بهتر نیست؟ من همیشه همه ی فایلامو اونجا آپلود میکنم خوبه.نقل قول:
همون دکمه که توی تنضیمات نوشته که گروپ رو میاره طرف خودش (البته معنیش اینه:31:)نقل قول:
سلام
من چند تا سوال وچندتا درخواست در مورد بازيGTA SanAndereas دارم چون حجم تايپيک زياد بود نتونستم بخونم
چطوري ميتونم با دخترهاي تو بازي ارتباط برقرار کنم؟
کدوم مراحل مراحل اصلي است؟
چند تا کد کامل که پليس نتونه بگيرمون و جونم کامل باشه و ماشين خراب نشه ومهماتم کامل باشه
بهترين وکامل ترين ترينر بازي
وسيو کامل بازي رو ميخوام .
یکی کمک کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــه.نقل قول:
اينم سيو كامل بازي كه مال خودم هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با وجود اینکه خیلی وقته بازی نکردم اینا را یادمه : (اگه اشتباه بود ببخشید )نقل قول:
چند تا کد کامل که پليس نتونه بگيرمون و جونم کامل باشه و ماشين خراب نشه ومهماتم کامل باشه
UZUMYMW اسلحه های خفن
AEZAKMI حذف مزاحمت پلیس در بازی
HESOYAM پر کردن خون(healt) و مقداری پول و جلیقه ضد گلوله(armor) در ضمن اگه سوار ماشین باشی و بزنی ماشینت نو می شه ....
BAGUVIX هم وقتی که کسی بهت شلیک میکنه جونت کم نمیشه
WANRLTW هم تیرهای اسلحه رو بی نهایت میکنه
در ضمن hesoyam جلیقه رو زیاد میکنه که زیاد به درد نمیخوره
اگه منظورت دوست دختراس که با قلب توی نقشه مشخصن باید بری در خونشون و کاری که میخوان رو انجام بدی مثل بردنشون به یه غذا خوری.نقل قول:
اون مراحلی که عکسشون مثل جام و تریلر هست و اکثرا حروف نیشتن رو نرو. بقیه اصلین.
ممنون از راهنمایی شما دوستان گل
حالا اگه میشه کاملترین ترینر بازی رو هم بزارین
بازی ترینرهای خیلی زیادی داره میتونی بری اینجا و اونی که دوست داری رو دان کنی
کد:http://www.gtainside.de/
به نظر من اگه با چیت برید بهتره. ترینرها یه کم قاطی دارن. توی گوگل چیت سرچ کنین میاد.