خوب وقتی خودش زده رو باند ۷ یا ۳ هست از کجا میشه فهمید تجمیع کرده ؟ چون مدلهای لاک ایرانسل فقط تو اطلاعات فرکانسی میشه دید رو چه باندی هست که اونم معمولا رو ۳ هستنقل قول:
Printable View
خوب وقتی خودش زده رو باند ۷ یا ۳ هست از کجا میشه فهمید تجمیع کرده ؟ چون مدلهای لاک ایرانسل فقط تو اطلاعات فرکانسی میشه دید رو چه باندی هست که اونم معمولا رو ۳ هستنقل قول:
سلام دوستان مودم tf i60انلاک شده سیم کارت های وب را جواب نمیده آیا تنظیم خاصی داره؟
توضیحات من در مورد مودم e5186 هست و ایرانسل از این مودم ارائه نکرده و این مودم قابلیت تجمیع واقعی داره و با افزایش سرعت 3 الی 4 برابری نسبت به 4g معمولی مشخص میشه تجمیع در حال انجام هست .نقل قول:
اگه فریمور ایرانسل رو مودمتون دارید این فریمور از فرکانس های وب پیشتیبانی نمیکنه باید فریمور جنرال یا فریمور های وب روی مودمتون فلش کنیدنقل قول:
دوستان راهی یا برنامه ای هست بشه مک ادرس مودم i60 رو تغییر داد؟
درود
دوستان، من بعد حدود 3 ماه مودم رو روشن کردم و کاملا مطمئنم که auto-update و هر چیزی که به اپدیت مربوط میشد رو قبلا داخل پنل مودم خاموش کرده بودم! حالا که روشن کردم، متوجه شدم فریمور خود به خود آپدیت شده به 198 ! مودم هم لاک ایرانسل بوده از اول.
میخواستم ببینم مطلب خاصی که وجود نداره؟
درود دوستان و اساتید گرامی
لطفا اگر از آنتن های اکسترنال خصوصا مدل هایی که برای محیط بیرونی طراحی شدن در مودم i60استفاده میکنید تجربیاتتون رو به اشتراک بزارید :whistle:
سلام راهی هست بشه فهمید که مودم آنلاک شده یا نه
خب سیم کارت بیندازید داخلش مثلا همراه اول جواب داد انلاک شده نداد صفحه قفل و درخواست کد مودم میاد و چراغ شبکه قرمز و انتن هم نمیگیرهنقل قول:
برای td lte از انتن خطوط تلفن بیسیم استفاده کنید برای fd lte همراه اول و ایرانسل از انتن های 4g که توی بازار ایران هست استفاده کنید و برای 4g های وب هم روشی هست که تست کردم و جواب داده اگه دوستان مایل بودن براشون میگم .نقل قول: