شبانه رو نمیدونم، ولی من هر روز تا ساعت 12 از بستهی 6 تا 12 فورجی همراه استفاده میکنم، مشکل خاصیام نداره، فقط هر روز سر ساعت 11:30 قطع میشه، باید یا مودمو خاموش روشن کنم یا از تو کنترل پنل از شبکه قطع شم دوباره وصل شم.نقل قول:
Printable View
شبانه رو نمیدونم، ولی من هر روز تا ساعت 12 از بستهی 6 تا 12 فورجی همراه استفاده میکنم، مشکل خاصیام نداره، فقط هر روز سر ساعت 11:30 قطع میشه، باید یا مودمو خاموش روشن کنم یا از تو کنترل پنل از شبکه قطع شم دوباره وصل شم.نقل قول:
دوستان من یه طرح شبانه خریدم ساعت الا 10ه خب باید تا ساعت دو صبر کنم مشکلی پیش نیاد؟دفه اوله
نه بعد 2 از هروخ شروع کنی به دانلود از اون لحظه حساب میشهنقل قول:
آره از ۲ شروع میشهنقل قول:
از تو مای ایرانسل میتونی چک کنی
اگرم مودم خاموش باشه از هر موقع بعد از ۲ که روشن کنی شروع میشه
مودم TK-2510 / تبریز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
نقل قول:
این مودم ، مودم 4.5 هست یا 4 ؟ اصلا تو TDD LTE نسل 4.5 داریم ؟
نه این مودم Cat 4 هست..نقل قول:
مودمی که چند روز پیش معرفی شد Cat 6 و به اصطلاح 4.5 هست که هنوز برای فروش نذاشتن
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
از کیفیت سیگنال و فرکانس هم عکس میگیرید لطفا ؟ ممنوننقل قول:
این ایرانسل از اولش گیچ کننده و افقتضاح بود هنوزم هس.
اقا من دیشب سه تا بسته شبانه خریدم ملوم نیس کجا رفتن بعدش زنگ زدم پشتیبانی میگه از سیستمه ...میرم مدیریت باز نمیشه صد تا شرط و شروط برای بسته هاش گذاشته اینو بخری این میشه اونو بخری اون میشه...اخه یکی نیس بگه مسول محترم بمب اتم کشف نمیکنیم که مقه این که یه کوهو داری دور میزنی مستقیم برو به راحت من مشتری رایتل بودم شبانه نداره با یه کلیک یه بسته رو میخریدم ...عجب دستاورد هایی داریم واقعا اینترنت یه چیز مفتیه ...ادم از حقش دفاع نکنه همینه ....هیچی هم نمیگم اعدامم میکنن
ميشه از قسمت مشخصات مودم توي پنل عكس بگذاريد ببينيم مودم مال چه شركتي هست اطفا؟نقل قول: