3 نسلنقل قول:
اگه با دوستای قدیمیت دوباره روبرو بشی، اینکه تغییر کردن اذیتت نمیکنه؟
Printable View
3 نسلنقل قول:
اگه با دوستای قدیمیت دوباره روبرو بشی، اینکه تغییر کردن اذیتت نمیکنه؟
نقل قول:
دوستان قدیمی ، تو اون لحظه از دیدن دوباره شون تا چند ساعت از خوشحالی و هیجان بال در میارم :n02::n01: مخصوصا که در این 1-2 هفته اخیر یکی از دوست های قدیمی رو دیدم و 4-5 شب خواب دوستان قدیمی رو دیدم //// بستگی به تغییره داره!! نمیدونم شاید اون از اینکه تغییر نکرده ام / کرده ام ،خوشش نیاید (اگه بخواهیم باز رفیق شویم)
بعضی مواقع هم خیلی از دوستان قدیمی را بخاطر انکه تغییر نکرده اند !! رها میکنی
شاید اذیت کنه ولی اگه نخوای دوباره دوست بشی مشکلی نیست ...
اگه بخوام دوست بشم میتونه اذیت کنه ...
تا حالا بر اساس فال حافظ یا طالع بینی تصمیم گرفتی؟
تا جایی که یادم میاد نه....:n02:نقل قول:
تا حالا بر اساس فال حافظ یا طالع بینی تصمیم گرفتی؟
یه نکته آموزشی بهمون بگو....:n18:
یکی از مهم ترین لازمه های خوب یاد دادن ، وقتی یک چیزی رو خوب بلد باشیم.نقل قول:
همینطور وقتی خودم چیزی رو یاد بدیم تو اون چیز ممکنه بهتر بشیم. :n02::n02:
تلقین مهم ترین چیز برای یادگیری یک چیز هست ... برای یادگیری به اندازه به اعتماد بنفس و اراده احتیاج داریم
برای به خاطر سپردن ، تکرار در فواصل مشخص بسیار تاثیر گذاره [ نکات آموزشی برای یادگیری ]
وقتی دارین سقف رو دیریل می کنین ، میتونید از یک بطری آب معدنی نصفه بعنوان یه قیف که خاک توش بره بذارید روی دیریل تون و مته از سوراخ سرش عبور بدید [ نکته برای کار خونه ]
زمانی که داری میوه میخوردید باهاش یک پروتئین بخورید مثل پنیر ... میتونید آجیل یا نون هم بخورید. چون میوه مثل شیرینی ، قندش سریع به انرژی میشه و سریع به هدر میره که باعث گشنگی زود هنگام میشه و حتی ممکنه باعث خستگی بشه در بعضی مواقع ... مخصوصا خوردن تنها شیرینی بعنوان صبحانه در حالی بدن نیاز مند یک غذای کامل برای استقامت و قدرت هست مثل کربوهیدرات نون و پروتئین تخم مرغ و ... هست [ نکته در مورد خوراک ]
:n02::n02:
تفریح سالم و ناسالم نفری قبلی چیه؟ (2 نمره)
نمره نفر قبلی بیسته:n02:نقل قول:
تفریح سالم آهنگ گوش کردن...تفریح ناسالم..شب تو نت موندن:n19:
برنامه ریزی معمول که استفاده می کنی چیه؟
نقل قول:
از برنامه ریزی استفاده نمی کنم
(تکرار سوال)
برنامه ریزی معمول که استفاده می کنی چیه؟
عه..تقلب نکن:n02:نقل قول:
برنامه ریزی معمول با اولویت کارهاست...اول کارهایی که مهم و ضرورین بعد مهم و غیرضروری ها:n18:
یکی از آرزوهات چیه؟
یه زمانی دوست داشتم بهترین قوانین رو داشته باشیم ولی الان فکر میکنم مشکل اصلی قانون نیست برای همین آرزوم اینه که حتی بدون وجود قانون هم آدم ها با هم مهربون باشن!
البته خودم میدونم که این آرزو رو به گور خواهم برد
بزرگترین زرنگی ای که تو عمرت داشتی چی بوده؟
یه مدتی تو یه فروشگاه کار میکردم. خرید مشتری شد 9950 تومن. من باهاش ده تومن حساب کردم.نقل قول:
اگه بهترین دوستت چکار کنه ترکش میکنی؟
هر کار اشتباهی کنه ترش می کنم چون بهترینه و انتظارم ازش زیاده . ولی چشم پوشی می کنم (شعار نیست) تمام تلاشم رو می کنم فراموش کنم.نقل قول:
دوست داری چه چیزی واقعیت نداشته باشه ؟ چیزی که که اگر بفهمی دروغ بوده کلی خوشحال میشی ؟