من HP 1663 گرفتم میخوام آ5 پرینت کنم و تنظیمش می کنم رو آ5 ولی موقع پرینت یه خورده از صفحه از سمت چپ رو کاغذ چاپ نمیشه. چیکار باید بکنم؟
Printable View
من HP 1663 گرفتم میخوام آ5 پرینت کنم و تنظیمش می کنم رو آ5 ولی موقع پرینت یه خورده از صفحه از سمت چپ رو کاغذ چاپ نمیشه. چیکار باید بکنم؟
سلام من یک پرینتر به نام hp c5283 دارم که یک پرینتر سه کاره است ولی به غیر از کپی کردن چیز دیگری بلد نیستم لطفا طرز کار کردن با این پرینتر رو برام ارسال کنید. با تشکر:rolleye:
کاغذ کنواس {پارچه} ابریشم مات گلاسه ...........................نقل قول:
هرچی دلت خواست جوهر افشانه ها
---------- Post added at 08:48 AM ---------- Previous post was at 08:46 AM ----------
چهار کاره رنگی جوهرافشان؟نقل قول:
چهار کاره رنگی لیزری؟
چهارکاره لیزری سیاه سفید؟
تک کاره اگه کارت زیاده مبلغ رو به 250 برسان. اما اگه نه hp laserjet p1102
---------- Post added at 08:49 AM ---------- Previous post was at 08:48 AM ----------
معمولا ویندوزت اگه اورجینال نباشه بعد از مدتی این اتفاق می افتد.نقل قول:
من هم بعد از 3 4 ماه پرینترم اینطور میشه ویندوز عوض میکنم درست میشه
---------- Post added at 08:52 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------
5283 دستگاه بی نظیری است که 1.5 است که تولیدش به پایان رسیده.نقل قول:
عزیزم cd پرینتر رو نصب کن.از سیستمت پرینت کن رو هر کاغذی که دلت میخواد این دستگاه فتواسمارته و کیفیت بالایی داره.
این که کاری نداره فدات شم
اینا کاتال.ک فارسی ندارند
نومنه چاپ را اسکن کن.نقل قول:
اگه انتهای کاغذ را 1.5 تا 2 سانت سفید میزاره اون واسه فتواسمارت نبودنشه.
تو فتوشاپ پرینت کن بین چی میشه
من TX650 EPSON دارم. اما ديروز بود كاغذ مخصوص عكس گرفتم روش نتونست بزنه!! :41: بايد كاغذ مخصوص پرينتر جوهر افشان بگيري
نمونه چاپ را اسکن کننقل قول:
لیزری سیاه و سفید یا رنگی چهارکاره که فکر نکنم تا این سقف قیمت یعنی 150 تا 200 بتونم پیدا کنم، منظورم جوهر افشان بود. و البته اگر لیزری سیاه و سفید چهار کاره تا دویست تومان باشه هم که عالی میشه و البته شنیدم رنگیش هم قیمت بالایی داره و هم هزینه شارژ بالایی..نقل قول:
کار هم خونگی هست در مورد تک کاره، 1102 چرا تفاوت قیمتش مثلا با اون مدل سامسونگ اشاره شده اینقدر زیاده؟ به خاطر شارژ؟ چند برگ میتونه بزنه؟
بعد در مورد چهار کاره جوهرافشان مثلا، اگر جوهر تموم بشه اسکن هم از کار میفته؟ و هزینه شارژ کارتریج مدل پیشنهادی چقدر میشه؟
مرسی از وقتی که میزارید
نقل قول:اول اینکه مارک hp رو نباید با هیچ مارکی مقایسه کرد.کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4245
hp لوازمش همه جا ریخته میتونی کارتریج طرح رو تا 15 تومن هم بخری.
سامسونگ نمیگم دستگاه بدیه اما با hp مقایش نکنید.
1660سامسونگ نیاز به ریستر دارد
.اگر در هنگام ریست کردن به مشکل بخورید تو دردسر بزرگی افتادی{نرم افزاری}.که باید چیپ ریستر بزنی
مثلا اگه فیوزینگ.برد پروگرام .برد تغذیه یا یه چرخ دنده خراب بشه هرجایی نمیشه گیر اورد .
قیمت کارتریجاش 60 تومنه البته سامسرویسیش.
در مورد دستگاه 4 کاره.
HP LaserJet Pro M1214
320 تومنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مدل
HP - LaserJet M1319f MFP
270 تومنه
و اگ میخوای جوهرافشان بخری
HP - Officejet J3680
80 تومنه
و مدل
120 تومنه
HP - Officejet 4500
که باید بگردی پیدا کنی
اگه مدل 4580 یا 4500d
هم گیر اوردی بخر
تشکر هم نکردی
تشکر که در هر دو مورد هم کردم-تکمه تشکر- و باز هم همینجا هم ممنونم:
4500 یا 4580 امکان جایگزاری اون کارتریج های مخصوص شارژی را دارند؟ و هزینه اونها چقدر هست و هزینه هر بار شارژشون؟
و بین 4500 یا 4580 یا 4560 کدوم برای مصرف خانگی پیشنهاد میشه؟
در مورد کنون چطور؟ چند مورد مشابه اچ پی داره. از نظر شارژ اچ پی بهتره باز هم؟
ممنونم
دوستان متاسفانه من به مدت 3 تا 4 روز نمیتوانم تو سایت p30world انلاین باشم.
بعد از ایکه برگشتم جوابتونو میدم.
دوستون دارم.