سلام باید تو ۱۹۵ شکایت کنید.نقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
Printable View
سلام باید تو ۱۹۵ شکایت کنید.نقل قول:
تو فایل قراردادی که تو پروفایل قابل دانلوده این بند وجود داره:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم همینو میگقت!
به 195 چی باید بگم به نظرتون؟!
کاری نمی تونید بکنید چون قبول کردیدنقل قول:
نقل قول:
اگر میبینید که کیفیت خط تون مطلوب نیست و قطع و وصلی دارید ، حرف شون آیه نیست که قابل بحث نباشه
شکایت کنید بگید از ارائه خدمات تون راضی نیستم لطف کنید سرویس رو جمع آوری کنید ! همین
اگر بحث پس گرفتن پول هست طبیعتا قرارداد دارید و تنها زمانی میتونید فسخ قرارداد کنید که به تعهداتشون عمل نکرده باشن.
اما اگر فقط مثاله جمع کردن سرویس باشه میتونید بگید حجم قراردادم تمام شده و میخوام جمع اوری کنن
Sent from my iPhone 6s+
اگر بحث پس گرفتن پول هست طبیعتا قرارداد دارید و تنها زمانی میتونید فسخ قرارداد کنید که به تعهداتشون عمل نکرده باشن.
اما اگر فقط مثاله جمع کردن سرویس باشه میتونید بگید حجم قراردادم تمام شده و میخوام جمع اوری کنن
Sent from my iPhone 6s+
این چیزی که نوشته کلیه و ربطی به سرویس جشنواره و غیرجشنواره ندارهنقل قول:
تو خود پنل کاربری یه قسمت هست که میتونید نحوه اتمام قرارداد رو براساس اتمام حجم (یا زمان) تغییر بدید
اگه حجمتون تموم بشه قانونا قراردادتون تموم شده به حساب میاد و طبق همین عکسی هم که شما گذاشتید چون قراردادتون به اتمام رسیده نمیتونن انجام ندن (دوستمون 4l1r3z4@ ظاهرا قبلا از پارس آنلاین به صورت جشنواره سرویس گرفتن و زود تخلیه کردن میتونید از ایشون سوال کنید راهنمایی تون کنن)
خب منم فقط میخوام سرویسشون رو جمع کنن (دقیقاً به علت اتمام حجمم + دندونگردی شدیدشون! )نقل قول:
ولی میگن تو این طرحای ویژه، طبق قرارداد شما تا پایان دوره همچین حقی ندارید!
===
جالب اینجاست همین سوالو از اپراتور فروش شاتل هم کردم...
با این که قرارداد طرح ویژشون جلوم باز بود و توشم همون مطلب نوشته بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف میگفت همچین چیزی نداریم! و شما هروقت بخواین جمعآوری میشه.
به هرحال یکیشون داره دروغ میگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست میفرمایید...الان دیدم تو پروفایلم...نقل قول:
پس با این حساب خودشون اتومات جمعش میکنن!
ممنون
البته شما حتما یه اعلام شکایت تو سامانه 195 هم بزنید و تهدید کنید که کارشون غیرقانونیه و شما مطابق با همین اصل اتمام قرارداد براساس اتمام حجم دارید عمل می کنید و باید درخواست تخلیه تون رو هرچه سریع تر بفرستن مخابرات (کلا برای جمع آوری و تخلیه باید از شکایت تو 195 استفاده کنید وگرنه خیلی اذیتتون میکنن) من خودم همین طوری با شکایت تو 195 سرویس های وبم رو 2-3 هفته زودتر از اتمام زمان جمع آوری کردمنقل قول:
سلام:n16:
من در منطقه کمرد-جاجرود هستم
دوستانی که در این منطقه از پارس آنلاین سرویس تهییه کردن ،لطف کنن نظر خودشونو اعلام کنن که عاقلانه هست از این شرکت اینترنت تهییه کنم یا نع.
افراتونوم برای سرویس های نامحدود بفرمایید.
اگر هم لطف کنید تجربه هاتونو با من به اشتراک بزارید خیلی خیلی ممنون میشم