دروازبان کدوم تیمه ؟ حتما چند رشته ی رزمی هم فعالیت داره :n09: البته فکر کنم پسر خاله ی پیتر چکه :n08:نقل قول:
Printable View
دروازبان کدوم تیمه ؟ حتما چند رشته ی رزمی هم فعالیت داره :n09: البته فکر کنم پسر خاله ی پیتر چکه :n08:نقل قول:
فکر کنم دروازه بان ختافه باشه
نقل قول:نقل قول:
دروازبان ویارئال هست :n09:
فصل بعد یه پیشنهاد میدم براش :n02:
نه عمو ویارئال که لباسش زرده بعید میدونم احتمالا هم لیگ اسپانیاست این باید لباس ختافه باشه لباس اسپانیول هم نیست چون اون سفید و آبی هست راه راهنقل قول:
عزیز جان آقای Greedy داشتند بازی میکردند و میگن ویارئاله. اونوقت شما میای میگی ویارئال نیست!نقل قول:
بعد از 4 5 ماه دوباره قسمت شد فیفا رو بازی کنم!فقط یه اپدیت 65 مگی اول کار خواست که تغییراتی توی بازی ایجاد کرده و منی که بازی تقریبآ یادم رفته بود رو دیگه کاملا اماتور کرد!!!
از دیروز راحت 20 تا تک به تک رو به خاطر همین تغییرات از دست دادم،قبلا با rb+x راحت میتونستی با شوت از فضای مناسب و تو تک به تک ها دروازه حریفو باز کنی ولی از دیروز که دارم با تغییرات جدید بازی میکنم هر چی با rb زدم هدر رفته!!!شایدم خیلی وقته بازی نمیکنم قلشقش یادم رفته ولی به نظرم مشکل از این اپدیته هست!!!
دوستانی که تو لایو هستن اددم کنن چند دستی باهاشون بازی کنیم،ای دی من: AliHitman47
چرا دایی :دی لباس دوم ویارئال هست ... میخوای بقیه رو گمراه کنی خودت بری دروازبان رو بخری ؟:n05::n10:نقل قول:
فایل enb رو دان کردم واسه من لگ ننداخت رو بازی اما خیلی روشن شد دیگه :n15: حذفش کردم
من از اینجا دان کردم:
کد:http://www.moddingway.com/file/37413.html
ببخشید عذر میخوام حواسم نبود خود ایشون گذاشته فکر کردم داره در رابطه با پست یک کاربر دیگه صحبت می کنه
نه عزیز . من دروازه بانام کاسیاس و لوپز هستن فصل بعد میخوام لوپز رو بفروشم کورتوا دروازه بان آتلتیکو رو بخرم