یه سوال !نقل قول:
الان ویندوز رو به صورت UEFI نصب کردی ؟ یعنی از توی بایوس UEFI فعاله ؟
Printable View
یه سوال !نقل قول:
الان ویندوز رو به صورت UEFI نصب کردی ؟ یعنی از توی بایوس UEFI فعاله ؟
سلام دوستان
من امروز اعصابم داغون بود یه 2 تا ضربه محکم کوبوندم وسط کیبورد لپ تاپ به نظرتون مشکلی پیش میاد برا لپ تاپ؟از موقع ضریه زدن تا الان وقت نکردم باهاش کار کنم...
ارسال شده از GT-S6102 با استفاده از تپاتالک 2
والا منظورت نمیدونم چیه اما موقعی که از روی دی وی دی خواستم نصب کنم یک همچین اروری میداد که توش UEFI هم داشت:n13:نقل قول:
من همونطور که گفتم ستاپ رو اجرا و از داخل محیط خودِ ویندوز براحتی نصب کردم و با پارتیشن ها هم هیچ کاری نداشت و دقیقا مثلِ یک آپگرید بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا منم اگه اعصابم داغون بشه دلم میخواد یه همچین کاری بکنم اما وقتی به هزینهای که کردم فکر میکنم............:n02:نقل قول:
ایشالا که چیزی نشده حالا استفاده کن و نتیجه رو اعلام کن.
ببین عزیزم اعصابت که خورده لابود واسه پرسپولیس استقلال ؟؟ فعلا نمیشه گفت مشکلی پیش میاد یا نه روشن کن کار کن اگر مشکلی داشتی دکمه ها کار نمیداد یا چیز دیگه خوب به هرحال باید ورداری بری گارانتینقل قول:
کلا وسایل الکترونیکی چیزای ظریفی هستند
نوکیا 1100 نیست داداشه من که ! واسه خودت میگم 2 تومن پولشو دادی هواشو داشته باش
سلامنقل قول:
الان اومدم پای دستگاه.خدارو شکر هیچیش نشده.(روونتر هم کار میکنه:n02:)
ممنون
منم باقیافه اش حال نکردم ولی کانفیگش غیراز کارت گرافیکش تقریبا عین همینه ..چیزی که بیشنر نظرمو جلب کرد باطری شش سلولیش بود ..حالا اگه صفحه نمایشش بهتر باشه واقعا گزینع خوبیه .... ولی حرفتو کاملا قبول دارم طراحی z500 خیلی شکیلتر وقشنگ ترهنقل قول:
نه داداش برا استقلال پرسپولیس نبود موضوع کلا یه چیز دیگه بود.نقل قول:
خدارو شکر ایرادی نداره و از قبلش هم بهتر کار میکنه...
دمت گرم آقایی گوشیم هم سر همین ضربه زدن به فنا رقت.....
مرسی
یه چیزایی دارم می گیرم !نقل قول:
می شه یه کاری کنی ؟ ( واسه تکمیل اطلاعاتم می گم ) روی My computer ( جدیدا شده This pc )کلیک راست کن بزن manage . سپس disk management رو انتخاب کن . لیست پارتیشن ها هست . پایین اونا نوشته disk0 . روش کلیک کن ببین کدوم یکی از اینا رو داره ؟
( البته غیر فعالن . )کد:Convert to GPT
Convert to MBR
این گزینه رو داره: Convert To GPT و Convert To Dynamic Disk که اولی غیر فعال و دومی فعال هستش.نقل قول: