همه دوستانی که vt30 خریدن مبارکشون باشه بخصوص پونل عزیزم که از خریدش خیلی خوشحال شدم.دعا کنین جور بشه منم بخرم.
انشاالله همتون همیشه شاد باشید.
Printable View
همه دوستانی که vt30 خریدن مبارکشون باشه بخصوص پونل عزیزم که از خریدش خیلی خوشحال شدم.دعا کنین جور بشه منم بخرم.
انشاالله همتون همیشه شاد باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح تصویری در مورد کنتراست نئو پلاسما
به زبان ترکی نوشته شده ولی همون نگاه کردن ویدئوها واسه متوجه شدن کافیست، اگه یکمی این سایت رو بگردید همه چی رو در مورد نئو پلاسماها حتی سایر محصولات پاناسونیک به ساده ترین زبان تصویری توضیح داده البته شاید دوستان قبلا دیده باشند نمیدونم من جدیداً پیدا کردم خواستم به دوستان معرفی کنم شاید مفید باشه.
توضیح تصویری فرق بین ۶۰۰ هرتز با ۱۰۰ هرتز
600Hz & 100Hz
متاسفانه مدلهای 55-50-42 st30 وهمچنین 42 vt30 در سایت چاره هم نایاب شد:41:
خوش به حال اونایی که خریدن
به غیر از 55 و 65 اینچ بقیه سایزا تو سایت بانه مارکت موجوده برای کسایی که بدون گارانتی میخوان.
اینم نتیجه تست VT30 بنده :نقل قول:
اگه مانیتورتون LCD هست یه ذره از جاتون بلند شید و از بالا نگاه کنید.
تو تاریکی تابلوئه که مشکی نیست!
وقتی تو تاریکی تلویزیون خاموشه مشکی هست ولی روشن که باشه تو مشکیش یه نوری هست.
روی مد دینامیک و نرمال تست کردم و برایتنس و کنتراست رو تغییر دادم اما نتیجه کار تغییر نکرد.
تعجب می کنم سایتAvForoum چطوری black levelش رو refrence داده؟؟؟
تو نور محیط معمولی و تصویری که رنگهای مختلف داره مشکیش خوبه و دقت نوردهی و رنگ های طبیعیش 100% بهتر از LED هست اما انتظار داشتم تو تاریکی کاملاً مشکی باشه که نیست!کد:http://www.avforums.com/review/Panasonic-VT30-TX-P50VT30-42VT30-50VT30-55VT30-65VT30-3D-Plasma-Review.html
مشخصه آبیه.
اگه بخواد مشکیش توی اتاق کاملا تاریک بشه مثل رنگ اتاق وقاب تلویزیون میشه black level نامحدود .
black level و contrast ratio که سایت avforums داده به VT30 refrence یعنی black level نامحدود.
با این حساب میشه گفت سایتهایی مثل avforums معتبر نیستند .
سلامنقل قول:
مباركه:20:
من در مورد عمق رنگ سياه VT30 با آقاي برزين نميدونم شما ايشون ميشناسيد يا نه؟
مشورت كردم, ايشون گفتند اين مدل نسبت به مدل هاي سال قبل جهش عالي داشته و اگر بخواي حد آخر تصوير داشته باشي بايد تي وي با ديسك كاليبراسيون تنظيم كنيد تا بشه گفت شدت كنتراست چقدره, ايشون گفتند كنتراست اين مدل در پلاسماهاي پاناسونيك بهترين اما بهترين كنتراست نيست
شما با خود ايشون مشورت كن ببين بهت چي ميگه, حتما كمكت ميكنه از اين تي وي بهترين تصوير بگيري
گفتم بگم:11:
اين چند پست از وب آقاي برزين بخوان شايد كمكت كنه:20:
نه آبی نیست. دوربین شاید خوب نشون نداده. یه حالتی از رنگ دودی یا خاکستری صفحش است.نقل قول: