عجب بساطی شده . کل زندگی ازم شماره سریال میخواد ! :n22:
Printable View
عجب بساطی شده . کل زندگی ازم شماره سریال میخواد ! :n22:
کسی جواب منو نمیده ؟
نقل قول:
اگه منظورتون CD Key برای اوریجین هست،باید بگم خیرُفکر نکنم مغازه ای داشته باشه،باید اینترنتی بخرید................
عزیزم اینترنتی که نمیشه . یعنی باید باور کنم از اون وره دنیا یه سی به دسته من میرسه ؟؟!! هزینه ش هم زیاد میشه خب .نقل قول:
فکر کنم من توو نسخه ی رایگانه دنیا هستم باید رجیستر بشم !:n15:
یه سوال . به فرض یکی این شماره سریالو داشته باشه ، میشه منم از اون شماره استفاده کنم ؟ از اساتید کسی پیشنهادی داره ؟ :n25:
بله،دوست عزیز،باید باور کنید،الان خیلی از سایتای ایرانی هستن که CD Key بازی رو برای شما به صورت اینترنتی میفرستن،کارشون هم درسته......................نقل قول:
در کل لازم نیست چیزی از اونور دنیا به دست شما برسه،درسته اسمش Cd Key هستش،اما ربطی به CD نداره:n02:
بله،میتونید دو نفری استفاده کنید،اما در آن واحد فقط یه نفر میتونه استفاده از اکونت و بازی...............نقل قول:
اینم در صورتیه که اکونت های اوریجین یکی باشه،و گرنه یه CD Key رو نمیشه توی دو تا اکونت اکتیو کرد.................
نقل قول:
بعیده بخوام بابت این عددا هزینه کنم !:n25:
ولی چه کنیم ! توی حسرت بازی آنلاین موندم !
سلام بچه ها کسی میدونه چطوری تو ضربه ازاد زدن وقتی 3 نفر رو میاری چطوری اون 2 نفر دیگه از رو توپ میپرن نفر سوم بزنه
CPU خیلی راحت هــــــــد گل میزنه، چجوری میشه جلوشو گرفت؟
اگر نمیدونید لطفا جواب سوال رو اینطوری ندید: CPU رو ولش کن تقلب میزنه، CPU رو بوسیدیم گذاشتیم کنار فقط آنلاین، CPU فقط CPUی کنسول و ... :n02:
با تشکر :n26:
اولا مدافع سرزن خیلی بهتر توی اینجور جاها کار میکنه . دوما وقتی سرف سانتر میکنه اگه عقب تر یار حریفی به سمت کرنر توپ رو دور کن . اگه نه که روی طرف فشار بیار رو جهت مخالف و بعد دقیقا قبل اینکه توپ برسه بپر توپ رو دور کن .نقل قول: